Rango je pominjan kad je izasao kad smo ga svi gledalidaaavno
![]()
a đe nije Rango pominjan, fenomenalan animirani film - definitivno zaslužuje Oskara.
Last edited by Tyler; 26-01-12 at 00:20.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Rango je pominjan kad je izasao kad smo ga svi gledalidaaavno
![]()
sinoc skinuh posle cirka 10 godina again da vidim cool runnings , e pa kako sam se slatko ismijao i kako mi je slatko pao...................... divan stari filmic........... na dof course JAMAICA HAVE A BOBLSED TEEEAMMMM
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
http://www.imdb.com/title/tt1441326/
Ovo nije triler, vec jedan od "malih" filmova, drama, bez akcije :encouragement:
Dva razloga za predlaganje:
1. jedna od sestara Olsen je dobra glumica
2.citala sam Murakamijevu "1Q84" i ovaj film je bio (za mene) dobra vizuelizacija jednog njegovog dijela...
texas killing fields
http://www.imdb.com/title/tt1389127/
nothing comes from violence and nothing ever could
Nisu li sekte i labilne osobe stvarne? To je odgovor za inspiraciju...Ja prva smatram da su osobe koje dozvole sebi tako nesto razmazene..I ne smatram ih zrtvama, samo su glupe..Ali film je samo prikaz, u ovom slucaju osobe koja se bori protiv, i za sebe; i po mom misljenju to je odradjeno sasvim korektno (prvenstveno od strane glavne glumice) ...
Sinoc pogledah Cell 211. Vidio sam da ga je neko predlozio na nekoj od ranijih stranica. Sve pohvale, film je fantastican!!
Odličan!
Män som hatar kvinnor
http://www.imdb.com/title/tt1132620/
Sell the Vatican, Feed the World!
U pocetku bjese rijec. Vele. Poslije nekog vremena otkrili smo film. Imas onaj dio o poistovjecivanju i ucenju kroz katarzu (kao sto se tebi izgleda desilo) i imas ljude koji su blago receno oguglali na katrzu i koji mole za taj osjecaj jer su se nagledali ili u stvarnom zivotu ili u knjigama/filmovima/stripovima/blabla toliko da postaju masinice koje registruju samo tehniku glume/scenarija/rezije i sl. Zato mi neki imamo problem kad nesto preporucujemo.. Uvijek kazemo - a onako, i onda ma i najmanji detaljcic se napregnemo da izbacimo kao opis uz to. I onda dodju Interpol i Krkna i naceraju nas da odgledamo onaj film i mi smo im do Neba i natrag zahvalni za taj predlog. Krace, blago tebi. Ili nama. Ili i tebi i nama.
![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Gledah sad na dvd ovaj Moneyball...na sta potrosih skoro 2 sata zivota...pfff
http://www.imdb.com/title/tt0405094/
The Lives of Others
Sjajan film,najtoplija preporuka.
Last edited by Need2rock; 28-01-12 at 20:33.
Raise my hammer,take my aim
Meni je 7 Pounds sa neprevazidjen film. I eto ako ima slucajno neko da ga nije pogleda obavezno neka to uradiTesko cini mi se da moze nekom da se ne svidi
![]()
Ja se više ne pitam, jer sam prestao da gledam nešto što bi me opterećivalo.
Stičem utisak kao da ti ''teži filmovi'' MORAJU imati veću umjetničku vrijednost. Što veća patnja, to bolji film.
Što će meni u životu Antichrist, kad mogu gledati milion drugih prelijepih stvari, ne smatram da bilo što propuštam.
Što bih ja gledao Trira kad postoje Wooddy Allen, Wenders, Inarritu, Amenabar, Almodovar, Burton, Coens i tako u nedogled.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Ne mora da znači da je čovjek nešto poremećen ako ga pokreću malo mračnije stvari i ako razmišlja neznatno drugačije od ostalih. Niti da 'mračniji' filmovi imaju manju ili veću umjetničku vrijednost.
Jednostavno, to je što je, sad to što neki ljudi vide nešto više je problem njih, a ne filma. Umjetnost i interpretacije iste variraju u bolesnim razmjerama, vrijednost filma i umjetnosti postoji ako izazove reakciju - emotivnu, intelektualnu, ako vas zagolica humorom ili bilo što što povlači na bilo kakvo razmišljanje.
Što se mračnih tema tiče - nisu sve u životu krofnice i bijela kafa, mora bit' i malo čišćenja septičkih jama. Mora neko i to da radi.
Previše lakoće je podjednako sr*nje kao previše težine.
Biutiful?
Meni je drago kad me film optereti, barem sam siguran da još uvijek mogu da budem opterećen bilo čim. Živ sam, valjda.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Moglo bi se objasniti i time da zivot nije secanje niti sanjarenje vec onaj trenutak kada se porezes i krv pocne da kaplje. Malo mracno objasnjenje ali... Dzo shvata![]()
Last edited by Oljce; 29-01-12 at 23:29.
najviše volim da odgledam film, a da prethodno ne pogledam trailer, pročitam opis ili da mi neko ne kaže o čemu se radi u filmu, predlog je bio, a kad neko predloži, valjda je dobar. film sam po sebi jeste dobar. ali, zar treba da me sje*be? volim i ja tužne filmove (npr:becoming jane, koji bi mogla da gledam milion puta, ako već nisam) ali bolesne filmove?!
ne gledam čiji je film, pa da samo njih gledam, volim različite žanrove.
evo predlog
lie with me
http://www.imdb.com/title/tt0418832/
ko razumije, shvatiće.
HVALA LEPO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks