kako kedown satire cetinjski sporting
svaka cast i zahvali se kupusu![]()
kako kedown satire cetinjski sporting
svaka cast i zahvali se kupusu![]()
Who let the dogs out
naravno,sve zasluge idu kupusu,i moracu ga casitit nesto, nije u redu. makar cu mu na racun od telefona uplatit dopunu od 20e![]()
keadown
uplati i meni braco))
ja ne shvatam kako je ovaj levante bio u vrhu tabele dugo, ne umiju gol dat... ispali iz lige dabogda
Who let the dogs out
kupuse, daj jos nesto za sjutra pa da ih raskupusamo))
Djokovic - Marey 1
Srbija - Italija H1
Srbija - Hrvatska P1
krenem sad da stavim online santos - ituano 2/1, kvota je bila 23 u tom momentu, i odaberem igru iz ponude, taman krenem da ukucam koliko uplacujem na to i u tom momentu ituano daje gol
ne ugrabih
sad je dobrih 3.75 na santos, da ako izdze do poluvremena da ne daju gol
Inace nocas Orlando -5.5 @1.44 Klipersi -2.5 @1.76 i Djokovic -3.5 gemovi
Who let the dogs out
kedown svaka cast.. dobices zabranu ulasku u tu kladionicu![]()
kupus isto bravo majstore ispratio sam obije 1-1
jos na jedan tiket cekam penarol vs caracas da pane 1 go u drugo pol i bice dobro![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kupus doktore... i ja sam uhvatio 1-1 obije ali samo sa 10 eurica, a sa 15 cekam jos LAC i Orlando jedinice. kedown...muski
KUPUS! :applouse:
Orlando se vec sere po ovima, a meni i dalje ne izlazi iz glave posrani Maccabi...pi jeba mi pas mater kad ga igram..
Srecno ovima sto su uzeli pare, a mi ostali vise srece sledeci put![]()
probo bi danas dva prelaza:
metz 1-x (13,00)
i
pescara 1-x (15,00)
-----------------------
modena x2 (2,25) - prosle godine su u oba meca pobjedili pescaru, i vec imaju trijumf u prvom mecu ove sezone (3:2).. probo bi odje i cistu dvojku al posto su ovo sugavi talijancani pokusacu sa duplom sansom, a i prelaz 1-x djeluje dosta privlacno..
----------------------
hannover 1 (2,10)
cambuur 2 (2,00)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
@ Pg dijete
Da uplatimo 100e na kvotu 3 promasili bi koje smo srece ;D
Bez Ronda stizu 21 minusa sa poluvremena i dobijaju 8...najveci came back Seltiksa jos od 1996...hahahahha sta sve nece na mene da se desiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
e ko me vise vidi da igram NBA posrani neka mi se pokaki po glavi. najvisa glupost koja je izmisljena. zaspem na 30 koseva razlike...i probudim se sa 8 minusa. kosmar, ali ovo je bio zadnji put definitivno
ovo je nemoguce ljudi. i ja sam zaspao na poluvrijeme. ovo sad ne mogu vjerovat.
koma
Who let the dogs out
Hvala momci, nema no ih derem kao ovcice![]()
Kedown rekoh vam da je najveca kvota u olimp bila 5.17, nije zanemarljiva razlika bila al nema veze bitan je dobitak.
Sad dodjoh na posao dako se nadje nesto i za danas hehe![]()
Sto mu gromova.Jebeni Seltiksi.
Raise my hammer,take my aim
JUCE JE SVE DOSLO!! Kako je los osjecaj kad padnes na kosarku, jer je dosao X! :trashcom:
Attachment 77169
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks