Sto je ovo ljudi sa iskljucenjima???
evo linka za utakmicu
http://www.oleoletv.co/watch/live/st...ontenegro.html
nothing comes from violence and nothing ever could
igrac vise uzas , igrac manje uzas, klikovac standardno uzas
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Oce li mi ko objasniti sto je problem da mi odigramo igraca vise kao npr Grci??? Kao sto smo radili dok smo bili u top formi
Kao sto sam se i plasio, bice ovo jako teska utakmica. Opet losh igrac vise, igrac manje josh gori. Zajebano.
Fire in the hole!
Mi ne mozemo da igramo. Ovi su imali 5x igraca vise, cak 4 bez lopte. Igrac vise jeste los, ali i da je bolji ne bismo vodili...
P r i m o r a c
Ja ne vidjeh da nama ikad svirase igraca vise bez lopte, tek kad spuste loptu ka zlokovicu nam sviraju...
Zlokovic prepliva cijeli bazen, drzi dvojicu na ledjima i da gol. A sad sam na 3 m i pogodi precku axxaxaxaxaxaxa legendaaaa
zlokovic cudoviste, a nikola ima haubicu u rukama. da je pogodio golmana sa onim sutem ostao bi tamo da unuci pricaju dje im je djed poginuo
kontra, baby!!!![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Leka!! Ajmo!!!!!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
igrac vishe i kontrafaul. pa*ebem im pistaljke.
jel ono klikovac napravio kontra faul sa igracem vise hehe
I sa ovakvom igrom mislimo nekog ozbiljnijeg da dobijemo?
michi perovicu klikovca, da te ne kunem.
kao sto sam i ocekivao i kao sto smo najavljivali. pustili smo u prvoj cetvrtini grcima njihovu igru i to nam se obilo o glavu. cim smo ih u drugoj stisnuli i poceli agresivnu odbranu, oni su se pogubili.
ne mogu da ne spomenem sudjenje, ono iskljucenje gojkovica i janovica su stvarno presrali. a mi igrac vise 0/6, grci 5/6.
ja ne mogu da vjerujem sta zlokovic promasuje na ovom prvenstvu, ovo je kriminal. dobro smo mi dogurali do cetvrtine finala.
gojkovic doktor, ko i vazda.
<--- leuk
nismo lose odigrali drugu cetvrtinu. . . sad da je srece da ovo lagano zavrsimo sa 3-4 gola razlike
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Mi u prvoj cetvtini zbog 5 igraca vise Grka (4 bez lopte) nismo uspjeli nista.
U nastavku je bila druga prica. Igrac vise los, ali zbilja nemamo srece...
Ivovic dobija iskljucenje bez lopte dok mu ruke stoje u zraku, to odavno nisam vidjeo....
Igrac manje nikakav, stative ni ne pokrivamo i to me brine. Ako stisnemo odbranu dobijamo.
P r i m o r a c
Sto je Scepo ovako los? Bruka......
dodjemo li do 2 razlike, gotovo je. ajte sad stisnite!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks