Ako mislis na ovo http://www.ckb.me/web/code/navigate.jsp?Id=265 uopste nije povoljno
Nije lakse , cuo sam da nema provizije i ako je to tacno onda je situacija i vise nego dobra , cak i da ima neka ok provizjija opet se isplati ....Ne maltertiras nikoga , sam zavrsavas posao. Ja cu ovo svakako da odradim , jedino ako nije problem da fizicko lice ima vise naloga na svoje ime. Sjutra cu pitat ovo oko provizije , pa cu javit odje . Cini se realno da transakcije u okviru jedne grupacije prolaze bez provizije , mozda neka minimalna ? . Vidjecemo sjutra ...
Last edited by EOPOMALO; 22-01-12 at 23:10.
Ako mislis na ovo http://www.ckb.me/web/code/navigate.jsp?Id=265 uopste nije povoljno
Ja imam račun u OTP banci i koristim ga sa Paypalom (za obosmjerne transakcije) i reći ću ti kako stvari stoje. Hrvatska OTP banka nema nikakve veze sa OTP bankom u cg (CKB). Tako su mi Hrvati rekli.. Ako planiraš karticu da dopunjuješ odavde trebaćeš da izvadiš 2 računa u HR, jedan tekući, jedan devizni. Visa Web kartica ti je vezana za tekući račun i njega možeš koristiti sa PayPalom, karticu koja ti je vezana za devizni (Visa elektron) ne možeš koristiti sa PayPalom. E sad da bi uplaćivao novac iz cg i koristio na PayPal moraš uplatiti na devizni račun (dakle dobićeš SWIFT i IBAN), zatim u eBankingu prebaciti novac sa deviznog računa na tekući, pa sa tekućeg na web karticu i tek će ti tad biti dostupne za PayPal. Provizija za ovo je fiksna i iznosi 10-15e. Znači ako ćeš da uplatiš 1000e na račun, moraćeš doplatiti 15ak e (ili će ti se 15e odbiti od 1000), isto tako ako želiš da uplatiš 10e moraćeš platiti 25.. Skontao si kako ide... Ako ćeš bez provizija, moraš uplaćivati KUNE u hr na tekući račun. To je jedini način trenutno..
Last edited by Astral Projection; 23-01-12 at 03:51.
ja sam pokusavao preko entropay-a ne ide nikako. Nece pa da ga ubijes. cncncNcNcNcNcncn
Last edited by [kinetic]; 23-01-12 at 12:24.
Treba mi jedna uslugua za placanje preko PayPal-a...
U pitanju je iznos ~25e, a ne primaju nikakvu vrste uplatu osim PayPal-a...
Originally Posted by Nk-001
igi daj taj sajt
f6
Momci, jeste brzi, ali bio je neko brzi!
Vec smo se na PM sve dogovorili!
Hvala puno svima!
Originally Posted by Nk-001
ima li ista u najavama,da ce se u cg moci trgovati preko paypal-a skoro,posto je lazovic pominjao da ce biti krajem 2011 god.?
pominjao je on i krajem 2010... ka' da njemu treba paypal, ha
Njak Njak Njak
Vidim ti razumiješ u ove stvari.
Da te pitam može li kartica iz erste banke sada da se verifikuje na paypal, preko slovenije naravno,nije problem i preko hrvatske ?
Ostaje nam jedina šansa, da zamolimo amfilohija da bači koju kletvu na paypal (oće li nam to učinjet,a oće nismo ga gađali kršima) pa se prepanu ovi iz pp pa sve učine da nas prime, ili da što prije uđemo u NATO pa im zaprijetimo sa našim lovcima-bombarderima.
Last edited by gaul; 07-02-12 at 13:39.
koji dio ovoga nijedna ti nije jasan ? ! ? ! prvih 6 cifara na svim karticama je kod gdje je izdata , tako da paypal sad to koristi i gotovo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nebitno je , kartica po sifri je izdata u cg i ne moze proc i tacka pa da si iz usa sa sve pasosom njihovim
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
istice mi kartica (nasa) za koju je vezan paypal nalog i dobio upozorenje o tome od paypal-a ...
u banci kazu da mi mogu zadrzati isti broj kartice (samo se mijenjaju tri cifre na poledjini kartice)....
mogu li imati problema sa verifikaijom ovog na paypal
Zavisi od njihovog sistema.
Svakako ces morati nove iste brojeve da unosis zbog datuma vazenja pa ako prodje prodje.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
ja nisam imao problema. kartica vazi do kraja mjeseca, a nova se dobija prije isteka stare.
posao sam zadnji dan, preuzeo novu, promijenio podatke u pp i to je bilo to. jedino nemoj pokusavati da kupujes tog dana jer nova jos nije aktivna.
Ako imam karticu izdatu u Švedskoj da li mogu staviti da živim tamo ili bi me provalili ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Konacno dobre vijesti!
http://www.nlb.me/saopstenja/692
http://www.nlb.me/western-unionNLB Montenegrobanka ponudila uslugu slanja novca putem Western Union-a
Ne pise iznos provizije, ali ocekujem da je nize nego preko swift.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks