Što znam, ne gine mu jedno 20 godina robije, a sad ima 38, znači kad izađe iz zavora neće bit ni za šta... a da ne pričam što ću mu se u prvih mjesec dana ova guzičana prepolovit od saginjanja po sapun. Tako da $edi đe si
![]()
Mozete li mi reci jeli potreban zeleni karton za ulazak u Hrvatsku, cini mi se da sam iz medija cuo NE, a iz AMS-a mi kazu DA ??
Open your minD
Svugdje van CG ti treba zeleni karton. Možda samo u SRB možeš ali nijesam siguran za to.
Last edited by hercules; 23-01-12 at 13:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nasao sam odgovor ...toliko o informisanosti naseg AMS-a
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/299...ije-i-Hrvatske
Open your minD
Eto za HR vise ne treba izgleda..
Open your minD
Za SRB i HR ne treba zeleni.
TAKUMI
Pa ako dobro pročitaš što piše shvatićeš da vozačima iz Srbije ne treba zeleni karton u onamo nabrojanim zemljama.
Ali vozačima iz CG treba.
Uostalom ako ti se rizikuje zbog 20€ kazna od ko zna koliko kuna ti izvoli pa nam javi koliko je kazna![]()
"Od 1. januara vozačima iz Srbije više nije potreban zeleni karton, koji je važio kao osiguranje za automobile u inostranstvu, jer se Srbija priključila sistemu Multilateralnog sporazuma Evropske unije.
Taj sistem, pored 27 članica EU uključuje, Hrvatsku, Crnu Goru, Švajcarsku, Norvešku, Island i Andoru."
20 eur. mi je pola rezervara i nemaju me sto kaznit, mogu me samo ne pustit preko granice
Open your minD
Odlican sajt, sa pregledom prototipova i gotovih proizvoda
http://www.avtomobilizem.com/forum/v...hp?f=2&t=49958
broj hyundai predstavnistva u cg ili onog servisa na jaz u bd sto je ako zna neko?
ili neku drugu prodavnicu gdje bi mogao naci djelove za veliki servis za 2005 hyundai getz po nekim normalnim cijenama.hvala
f6
oni u zetu kod aerodroma??
oni rade hjundai![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
moze i taj cisto da pitam za cijenu ali vidjeh juce kad sam se vracao iz tivta veliku zgradu u bd u jaz. izmedju luk pumpe i onog hotela.
f6
Ja mislim da je to Asko import.
Ne kuzim...objasni.
TAKUMI
Nova vozila?
TAKUMI
Sjecam se ovih prototipova:
Kao Jagg...
TAKUMI
Znali ko koliko je registracija od prilike za mercedes 124-vorku 300d?
Oko 450...
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks