u toku utakmica Grbalj - Crvena Zvezda, trenutno poluvrijeme 0:2
Vesovic dao gol za 0:1 (nakon centarsuta s glavom pod preckom)
Mladi reprezentativac Miloš M. Radulović iz Zete na probi u Crvenoj Zvezdi
http://www.crvenazvezdafk.com/radulo...c1-content.htm
Dick Laurent is dead!
u toku utakmica Grbalj - Crvena Zvezda, trenutno poluvrijeme 0:2
Vesovic dao gol za 0:1 (nakon centarsuta s glavom pod preckom)
savic prvo poluvrijeme i vise nego odlican, bas siguran u dueleu igri kao i sa loptom na zemlji.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Savic odlican citavu utakmicu i onda napravi najgluplju mogucu gresku i pokloni gol Totenhemu.Iskustvo je cudo.
opet savic kiksa.... za malo ga primise..
2 greske zaebane.. bice kritika..
Baksuz:trashcom:.Upropastio je svoju odlicnu utakmicu i sad ce opet da ga prozivaju razni eksperti za Premier ligu,sreca pa ne primise treci gol poslije one njegove druge greske,jer ne mogu da zamislim sta bi tek onda bilo.Nadam se da ce ga poslat na pozajmicu nedje,jer mora stec iskustvo.
sto ne igra joveta?
ona fiorentina bez jovetica i gora od projecne ekipe . uzas blagi, ne mogu tri pasa sastaviti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.sportal.rs/news.php?news=66951 owaj lik je zeznuo mister binaocekujem da ce nama da se ponudi za sledece evropsko
![]()
Djalovic danas ubitacan protiv Sutjeske.
Imam osjećaj da ga on ne zaspijeva od toga kol'ko ga prozivaš.Štuca po cio dan.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
A neka stuca raspad, ka da mu ja iz dzepa platu dajem, toliko me boli kad vidim da igra. Ljudi povratni pas covjek ne pogadja.
Naravno ne govorim sto ga mrzim nego sto je nasa ta mrcina i sto moze milion puta bolje.
I sto je najjace on se zajebava, *ebe se njemu, prima pare kako god okrenuo. Nadam se da ste vidjeli kako je penal pucao protiv Grblja. Da ga bar ne zovu svaku za repku pa ni po jada.
S druge strane, Novakovic me odusevio ovo dok su bili kod nas. Nevjerovatan je, naprijed, nazad, pas, trk. Moguce je da su ostali raspadi pa mi se cini da je Messi, ali bas je dobar.
Novakovic definitivno treba da ima vecu minutazu u reprezentaciji.
ja sam veliki fan savicev i mislim da moze bit odlican igrac, ali protiv liverpula ga je kerol unistio, nema veze sto je napravio penal vec to sto ga je kerol okrenuo i pretrcao a mnim da je jedan od najsporijih igraca u PL. Je li mozda bio faul jeste ali u englesku se tako igra. Protiv totenhema se potpuno posrao u mec sa onim potezom i tu golman nista nije kriv a da ga je dao defo na prazan gol kad je drugi put kisao garantujem da ga nikad vise ne bi zapeo. Sreca za njega pa su dobili pa mozda imadne nade jos malo, medjutim ako je prije bio treci stoper sad sigurno pada na cetvrto mjesto.
jesi u pravu al dako bude da grijesis
Siti je sa onakvim sastavom napadacka ekipa, koja daje dosta golova pa se neki primljeni moze progutat. Ono u Celzi da mu se desi pozdravili bi ga do kraja sezone![]()
Upropastio je ogromnu sansu nazalost.Da je do kraja odigrao kao prvih 60 minuta kladim se da bi bio u konkurenciji cak za startnog stopera zajedno sa Kompanijem.Odigrao je perfektno,bez ijednog barem najsitnijeg kiksa,a Leskot je do tad bio dosta los,zamalo su primili gol poslije njegove greske,imao je jos nekoliko sitnijih kikseva,ali se u zadnjih pola sata sve okrenulo,Leskot dao gol,a Savic zamalo izgubio utakmicu,tako da od toga sad nema posla.Sreca pa igraju Ligu Evrope,inace mislim da ga ne bi zapinjao vise kad se vrate Kompani i Ture.Ako ga Mancini i poslije ovoga opet bude stavljao u prvi tim u skorije vrijeme,onda coeku spomenik da dignemo u Podgoricu,nema druge.Znam da je mlad i da ima vremena za njega,al mi je mnogo krivo jer ove,a i neke ranije greske sto je pravio i za Siti i za reprezentaciju nije napravio zbog neznanja i nedostatka talenta,nego iz ciste neke nonsalantnosti i manjka koncentracije.
Last edited by GreatMontenegro; 24-01-12 at 01:24.
Svakim danom sve vise sam vjerujem da je za Savica prava pozicija desni bek. Skoro svaki put kad je igrao stopera u reprezentaciji i klubu, bio bi kriv za gol. Na desnog beka medjutim uvijek odigra bez greske.. Mlad je, fali mu iskustva, mozda je Siti preveliki zalogaj za njega u ovom trenutku, ali ako nastavi ovako ne pise mu se dobro..
Iha,vi ga prezaliste.Kad se moga prodat u Siti moga bi se opet nedje jako prodat ako bi trebalo,daleko bilo,sto se toga tice.Mlad je on,21 sad napunjena.Mora kiksat,bice to sve bolje i bolje.Desni bek,moze.Cak mislim da bi moga da igra i zadnjeg veznog u neku nuzdu kad bi trebalo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewtopic.php?f=1&t=245924
ovo je njihov zvanicni forum, koji su to gubavci. Shiti smrdeljavi
Ljudi, mozhemo mi voljeti Savica ne znam koliko,volim ga i ja iako igra za UEM, ali poslednjih 5-6 utakmica (to jest, otkad City nema Companyja i Tourea) otkad igra u prvom timu choek veze nema, i to je fakat. Svaku utakmicu ima barem jedan grubi kiks. Ne treba nikakva posebna ekspertiza za Premier ligu da bi se provalilo da lik igra loshe.
Slazhem se da bi bolje to izgledalo na desnom beku. Problem je samo shto su u UEM i Majka i Zabaleta bolji igraci trenutno na toj poziciji od njega.
Deserve's got nothing to do with it.
Bookmarks