View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 482 of 942 FirstFirst ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... LastLast
Results 12,026 to 12,050 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Nismo mi Obala Slonovace, ali nije ni Srbiji utakmica na zivot i smrt, nego nama. Ako ne kapiras kako to utice na motivaciju, onda nista.
    Ja mislim da im neće faliti motivacije kao što nije ni do sada,znamo to i ti i ja i sve ovo drugo je šuplja priča..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igra li Bušlje sjutra? Ako on ne igra, a Španci budu odigrali dobro kao juče može se tu svašta bit`.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by VelikiKombinator View Post
    Ja sam siguran da Srbija neće pustiti meč, tj. neće biti dogovora.........već smo dosad bili jednom u sličnoj situaciji, tad je bilo samo pitanje rasporeda prve tri ekipe, pa smo odigrali korektno i pobedili.......ponižavajuće je za nas realno da puštamo CG da ne bi išli na Hrvate....... Zašto kad smo bolji? Pa i da nismo, glupo je.........jedino je pitanje motivacije, CG je odlična ekipa i može da pobedi svakog......ja sam zadovoljan i ako pobedimo i ako izgubimo.......u prvom slučaju ispadamo šmekeri i taj ishod bih više voleo.....u drugom ispada Hrvatska a ide Crna Gora što je opet lepo........
    Ne krivim te, ovako razmisljaju i razmisljace u ponedeljak nakon utakmice svi dusmani crnogorske vaterpolo reprezentacije. A ima ih u Crnoj Gori koliko hoces.
    Dakle, kad vas dobijemo vi cete ispast smekeri, a mi cemo biti ekipa koja je prosla zahvaljujuci Srbiji!?

Srbija jeste dobila zadnje 4 utakmice, samo ne znam je li ijednu dobila preko 1 razlika (provjericu nocas)...pa ne znam otkud ta logika da mi Srbe ne mozemo dobit i u borbi za medalju, a ne u situaciji kad ce Srbi biti (MOZDA) nemotivisani.

Ponavljam, Srbija nakon tog meca ima CETIRI dana pauze, nemaju se sto stedjet!
    A mozda nemaju interes da Njemce sretnu u polufinalu...jer kao sto rekoh, gledajuci utakmice (a gledao sam ih 90% na ovom turniru, sto se vidi i po izvjestajima) Njemacka je u kontinuitetu imala dobro sudjenje (na svakom mecu se navlacilo za njih) i svakako nisu rival za pozeljet.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Igra li Bušlje sjutra? Ako on ne igra, a Španci budu odigrali dobro kao juče može se tu svašta bit`.
    Nama je jedina dobra okolnost u ponedjeljak sto Spanci i Hrvati igraju prije nas.
    Trener Spanije je sinoc nakon meca izgledao kao pesimista, ali oni nemaju izbora, oni moraju da dobiju i da cekaju da mi izgubimo od Srba (sto je moguce) i Njemci od Rumuna (sto je mislim nemoguce). Sanse su im minimalne, ali igraju prvi...a Hrvati bez Busljea protiv Spanca mogu imat velike probleme.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne krivim te, ovako razmisljaju i razmisljace u ponedeljak nakon utakmice svi dusmani crnogorske vaterpolo reprezentacije. A ima ih u Crnoj Gori koliko hoces.
    Dakle, kad vas dobijemo vi cete ispast smekeri, a mi cemo biti ekipa koja je prosla zahvaljujuci Srbiji!?

Srbija jeste dobila zadnje 4 utakmice, samo ne znam je li ijednu dobila preko 1 razlika (provjericu nocas)...pa ne znam otkud ta logika da mi Srbe ne mozemo dobit i u borbi za medalju, a ne u situaciji kad ce Srbi biti (MOZDA) nemotivisani.

Ponavljam, Srbija nakon tog meca ima CETIRI dana pauze, nemaju se sto stedjet!
    A mozda nemaju interes da Njemce sretnu u polufinalu...jer kao sto rekoh, gledajuci utakmice (a gledao sam ih 90% na ovom turniru, sto se vidi i po izvjestajima) Njemacka je u kontinuitetu imala dobro sudjenje (na svakom mecu se navlacilo za njih) i svakako nisu rival za pozeljet.
    Ma daj bre....pročitaj ponovo....rekao sam da bi ispali šmekeri ako vas pobedimo.........i da ću ja navijati za svoju reprezentaciju, a to je Srbija iako mi ne bi bilo mrsko ni da izgubimo i jasno je zbog čega.........ovde nekima kao da je glavni protivnik Srbija bez obzira na tabelu, sport, situaciju.......e pa vidiš nama to nije Crna Gora, šta da radimo sad.......a vi ćete u vaterpolu isto biti šmekeri kad pobedite četiri za redom i osigurate prolaz kolo pre kraja.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa to, sreca je pa Spanija i Hrvatska igraju prvu tekmu. I jedni i drugi moraju dati tu sve sto imaju, nemaju nacin da kalkulisu. Hrvati su prosto bolji tim, i mislim da ce dobit, ali nije iskljuceno i da su ih ova dva poraza poremetila. A Spanci, vidjeli smo, mogu biti nezgodni.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by VelikiKombinator View Post
    Ma daj bre....pročitaj ponovo....rekao sam da bi ispali šmekeri ako vas pobedimo.........i da ću ja navijati za svoju reprezentaciju, a to je Srbija iako mi ne bi bilo mrsko ni da izgubimo i jasno je zbog čega.........ovde nekima kao da je glavni protivnik Srbija bez obzira na tabelu, sport, situaciju.......e pa vidiš nama to nije Crna Gora, šta da radimo sad.......a vi ćete u vaterpolu isto biti šmekeri kad pobedite četiri za redom i osigurate prolaz kolo pre kraja.......
    Mi cemo biti smekeri kad osvojimo titulu. Na kraju se sve broji...
    Vi ste konstantno najbolji, dominacija, ovo-ono (ne mogu se sjetit koje rijeci se pisu po vasoj stampi) ...a ne drzite trenutno nijednu vazniju titulu. Ni Olimpijsku, ni Svjetsku, ni Evropsku!
    Izgleda da vas cesto treba podsjecat na to.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Obrni okreni, Hrvatska nas je baš "častila". Sjutra neka bude što bude. Samo sebe možemo da krivimo ako ne prođemo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

meni se nesto cini da ce spanci dobiti hrvate posto su ovi u kontra ritmu, nesto kao sto smo mi bili zadnje prvenstvo. moze se desiti da hrvatima najveci uspjeh bude pobjeda protiv nas kao sto je nama bilo protiv njih u Zg. onda bi mi trebali da osvojimo zlato )
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Imamo pravo da se zalimo na sudjenje (vidim da je Capro popizdio i pricao o tome u Vijesti), npr. juce 2 cista peterca (ono - skolska, peterci koji su cistiji od velikog broja dosudjenih na prvenstvu) ne sude... Pa sam malo gledao statistiku i dosao do ovih brojki:

Svirani peterci u korist ekipa:

Njemacka 11
    Hrvatska 8
    Srbija 6
    Spainja 5
    Crna Gora 3

Svirani peterci protiv:

Njemacka 9
    Srbija 8
    Crna Gora 7
    Spanija 6
    Hrvatska 2

A shodno onome sto sam iznad rekao (da nam ne sude klasicne peterce) - izvedite sami zakljucak.
    Last edited by cattaro; 22-01-12 at 15:31.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ni b od brutalitija za bušlju, a zadnja dva isključenja sukna u posljednjoj minuti su tragikomična. prvo je sudio mađar vogel (njega baš nem znam do sad), a drugo stavridis koji je poznat kao sudac koji je uvijek tu na final4-u kad treba pomoć reccu. dva najgora primjera su finale u barceloni 2008 (recco-jug), i polufinale napulj 2010 (recco-partizan). još je bilo utakmica, manje bitnih, u skupini u kojima bi se on "iskazivao".

što se tiče utakmice hrv-špa ne bi me čudilo da španjolci dobiju iz nekoliko razloga. prvo jer mi imamo bar pola igrača koji igraju užasno, a dio njih je tu preko veze. drugo jer je očito loša atmosfera, najmanje između rudića i igrača što se vidi po time outima.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da ću kao veliki CRNOGORAC navijati za SRBIJU uvijek osim kad igraju protiv nas !

A sjutra je moguće sve..

Priželjkujem pobjedu, a obzirom da hrvatima treba pobjeda naše braće, očekujem da ćemo mi pobijediti !

Naprijed Crna Goro~!
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kratka najava sjutrašnjeg meča, uz podsjećanje na nekoliko bolnih poraza:

http://www.mondocafe.me/ostali-sport...bijom-4279.php
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daniloo_9 View Post
    Naravno da ću kao veliki CRNOGORAC navijati za SRBIJU uvijek osim kad igraju protiv nas !

A sjutra je moguće sve..

Priželjkujem pobjedu, a obzirom da hrvatima treba pobjeda naše braće, očekujem da ćemo mi pobijediti !

Naprijed Crna Goro~!
    Dobro je sto te poznajem , prevaro :P
    Sjutra ce nas batice rasharafit i izbacit' sa sampionata , pa ce u Bg svi da me smaraju -.-
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by daniloo_9 View Post

A sjutra je moguće sve..

Naprijed Crna Goro~!
    Bogami, ti kao da se pravdaš što ćeš, eto, navijat za Crnu Goru iako teška srca. A dako ti niko ne zamjeri, čoče. I saznali smo da mrziš Hrvate. To je informacija zlata vrijedna.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi...otiv-Crne-Gore
    Pa se ti zaebaj prika!
    A taman nam tako i treba kad metiljavimo!
    I garantujem da ce ic na pobjedu,da bi se jos jednom ovjerili Hrvate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bobo, odlicna najava, pogotovo ona recenica, kao da se crna gora tu ne pita nista.

u svakoj utakmici (osim one sa hrvatskom) smo krenuli odlicno, bez respekta, da pokazemo ko je gazda, a onda stanemo. potrebna nam je jedna odlicna utakmica, gdje cemo imati i malo vise srece i povoljan kriterijum sudjenja, ali i utakmica koja ce podici samopouzdanje ovim momcima. ja se iskreno nadam i vjerujem da je taj dan sutra, i da cemo ukoliko dobijemo srbiju, sigurno ici u borbu za medalju. treba nam velika utakmica, biti ili ne biti, da je dobijemo!

idemo na pobjedu sutra, TI SI NASA PRVA LJUBAV, CRNA GORO VOLIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Nadam se da se nece povrijediti niko sjutra, pa ko pobijedi. Naravno, da ne naglasavam od koga bih volio sjutra da se pozdravimo
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

. Možda je problem to što nemaju levorukog igrača, ali su ekipa za svako poštovanje", rekao je Filipović.
    ovo su svi vise ukapirali i totalno shodno tome i planiraju odbranu. bitno je da je klikovac drugi centar koji nista nije pruzio.
    ja mislim da ih dobijamo, prije svega ako mislimo na zlato kao sto su moje zelje kao i vecine ovdje moramo sve dobiti do kraja tako i njih.
    ekipe su pribliznog kvaliteta tako da ce sitnice odlucivati, samo da sudjenje bude ravnopravno, a sumnjam da ce nas pustiti niti bi volio to. ljepse ja casno izgubiti nego kukavicki proci.
    a nikad necemo znati ako dobijemo jel bilo kakvog dogovora, isto je vecina zajedno igrala po raznim selekcijama tako da ima tu jos po neko prijateljstvo.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

KOliko si puta pomenuto Klikovca ne mogu a da te ne pitam...koga bi ti kao drugog centra vodio?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    KOliko si puta pomenuto Klikovca ne mogu a da te ne pitam...koga bi ti kao drugog centra vodio?
    Pera Porobica

lepetanche, nemoj se ljutit, zajebavam se malo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa ja pominjem ali niko nece da mi kaze sto je on to pruzio do sada pa je zasluzio da onoliko igra?
    meni se cini da se bolje nikola janovic snalazi na toj poziciji nego klikovac, protiv spanaca je definitivno najgori bio. ni iskljucenje nad njim ni jedno nije napravljeno.
    BGH pozdravlja te pero

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa koliko je to 'onoliko'? Igra nekih 7-8 minuta po utakmici.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa i to sto je igrao bolje da nije, misim da je imao bolje solucije nego sto je njega vodio. bar tu nezgodnu stranu malo da poboljsa , ovako su svi ukapirali dje smo najtanji da cak i javno govore o tome.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja u desnu stranu imam povjerenja, smatram da je to odlican dio tima. Od Gojkovica koji je doktor vaterpola, preko Brge koji je stigao i do slavnog Vasasa (dje ima veliku ulogu u timu) do Radovica, koji nezgodnog vanjskog igra u prvaku Evrope. Cinjenice.
    Ali kad u jednoj utakmici tri igraca koji dijele minutazu na desnoj strani (Gojkovic igra mnogo vise od Brguljana i Radovica) imaju sut 10/1 kao protiv Spanaca, ne znam sto ocekivati. Na istoj utakmici spanska lijeva strana (dakle direktni konkurenti nasoj desnoj strani - jedni druge cuvaju) imala je sut 17/9. I tu sam vam dovojno rekao.

Generalno, procenat suta nam je los. Nasi golmani uglavnom brane sto ih pogodi + onaj peterac sto je Scepo skinuo protiv Njemaca. Sudije uglavnom sude na nasu stetu. Ako uzmete u obzir ovo (neka neko kaze drugacije, prihvaticu) i bodove koje imamo mozemo biti PREZADOVOLJNI!

Ima tu dosta prostora za napredak.
    P r i m o r a c

Page 482 of 942 FirstFirst ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)