PRC. :encouragement:
Made in PRC
Posalji SMS "ETV brojTelefona" na 1500
PRC. :encouragement:
Da kucnem razbija prezadovoljan sam... cak sam pustio wireless svi kroz zgradu za DZ![]()
Sale,
vise je nemoguce to sto se radi sa kontaktiranjem T-Coma.
Te prijavi u poslovnici, te posalji preporuceno na adresu centrale, te prijavi u web formi (prijava Extra TV, poslije 3 god se neko javio da ponudi Extra TV), pa prijavi na telefon 1500 prijavi na e-mail, pa prijavi sad na SMS. Pa evo i registracija za optiku - popunis podatke i 'prc' - nista ne dobijes nazad, nikakvu povratnu informaciju - a to je vjerujem da bi covjek zaboravio kad je popunio formular - kao i onda sto je bilo web prijava za Extra TV.
A svako malo, pa neki nacin prijave ne radi ? Ajd da razumijem da primate 5 000 prijava dnevno za jedan servis, medjutim sumnjam da je takva histerija u ovoj malo zemljici.
Pitam Vas samo : dokle vise rotiranja raznih nacina komunikacije ?
Evo, ontopic : pohvali Vas jedan korisnik, pa Vas pokudi ? Meni to toliko lici na neozbiljnost sa Vase strane. Ajd da kazem ne lici, nego mirise. A ovo baziram na mom iskustvu sa ADSL-om preko T-Coma (jer preko drugog ga ne mogu imat, zar ne ?). Ako Vam Internet steka i preko ADSL-a, koliko mi mozete garantovati pouzdanost interneta preko optike ? Preko bakarnih parica niste stabilizovali a vec ste skocili na optiku ? Hm.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Samo preporucujem da koristite SMS za prijavu problema, jer nema cekanja na liniji i operateri odmah vrse provjeru... smetnje prijavljene SMS-om imaju prioritet u rješavanju http://www.telekom.me/sms_help_desk.nspx
Je li sa mreze svih operatera mobilne telefonije besplatno ? Ako nije, koliko kosta poruka ako se posalje sa MTEL-a ili Telenora.
Mislim da sam ubio 400 gb up i down jer sam ostavio da se seeduje... ja kad kupim cokoladu podijelim je... isto tako kad downloadujem nesto dobro dijelim)) ali napr eo 20 dana nisam 5 GB skinuo jer nemam vise sto....
misli li se uvodit ova optika u niksic u skorije vrijeme?
a do kuca postavljanje sistema da ne ocekujemo prije 2015![]()
Djetic, da ne listam gore mozda negdje pise, na koliko se potpisuje ugovor i koje lokacije Bara planirate dalje da pokrivate ?
Who let the dogs out
Normalizovalo se.S obzirom da se niste odlucili za nekog renomiranog proizvodjača već za Huawei "Made in PRC" minimum koji očekujemo je da na platformi za optiku 24h imamo podršku.
P.S. Ovo je prvi prekid od avgusta od kad imam FTTH, ali se bojim da će to biti frekventije u periodu koji dolazi, jer pomenuti proizvodjač ima problema, barem kad je u pitanju oprema za mobilne operatere( opšte poznati su raskidi ugovora o isporuci opreme operaterima zbog problema iste kada se predje 50% opterećenosti). No odosmo predaleko, ali nije zgoreg jer ne upućenim, vrlo ste skloni tehnološko smeće(istina ova Huawei FTTH nije tako nagrdjena) predstaviti kao " State of Art" rešenje.
E zbog ovakvog pristupa Vas treba dobro protresti!
Povlasceni su samo oni koji posalju SMS, ali besplatno slanje SMS je samo sa 067 mreze! Diskriminacija na djelu.
I kad mi rikne telefon, a sa njim adsl ja treba da platim dupli telefonski racun jer me prijava problema na 1500 pojela 15 eura posto nemam 067 broj u kuci.
Divno, kao i obicno od T-Coma.
Nije ti T-Com tu kriv.Cijene poziva odredjuje operator kojeg koristis.Ti si izabrao opetatora koji ti to naplacuje...
da niste poceli u BD?
Nisam mogao da se opredjelim da li je pravilnije da ti odgovorim na PM ili ovdje.
Mislim da nisi u pravu, jer broj koji ja koristim (ili neko drugi u familiji) je uzet mnogo prije nego sto je taj servis zazivio.
A oni koji su napisali da je taj servis besplatan su trebali da to decidno kazu a i obavezu da to bude besplatno makar sa bilo koje mreze unutar CG. Ne zoves taj broj ili saljes SMS da bi pricao o tome kako komsinica bira suknjice pa joj se dzirlo ne slaze uz hulahopke - nego da prijavis problem i da dobijes informaciju kad ce problem biti priblizno otklonjen. I te kako mislim da je T-Com kriv. A ako ne kriv onda nesmotren, bahat i alav. Jednostavno te navlaci, bez potpune informacije. A oni imaju mehanizam da zabrane poziv sa druge mreze ako se naplacuje, i imaju mehanizme da kazu ej ovo spada u kategoriju besplatnih brojeva i nema tarifiranja. Imaju. Ali pitanje je da li hoce!
Ako ja zbog prijave problema moram da mjenjam operatera, cemu onda to sve ? Ako je vec tako, onda nek obezbjede mobilni telefon svakom korisniku fixne telefonije, ADSL-a, Extra TV-a, optike, mobilni telefon koji sluzi samo za emergency. (Naravno da ne ocekujem da se ovo desi.)Problem u radu servisa fiksne telefonije, ADSL-a i Extra TV-a možete besplatno prijaviti SMS-om.
Problem mozes da prijavis sa fixnog, besplatno ili preko emaila... Telekom ne odredjuje cijenu poziva prema 1500 sa druge mreze. SMS za sada nije moguce slati na taj kod sa drugih mreza zbog formata broja.
Kakav crnjak, dok covjek objasni. Lijepo sam napisao da se desavalo da sve prestane radit odjednom i istovremeno. Kakav fiksni, kakav mejl ? Sreca, pa ni komsije tada nisu bile u kucu, nego sam tek slijedeci dan prijavljivao s posla. Zasto ? Jer sam klepnut za 15 eura kad sam sa mobilnog prvi put zvao 1500, a kad isto nista nije radilo. Kazem da postoje mehanizmi. Ali je druga stvar to u CG.
Over and out. Back to Optika.
kada ce optika u BD?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks