20.2 :/
E, dobro onda, mozemo da pricamo normalno. Koliko ti stoji na boardu, prosjek?
TAKUMI
20.2 :/
She is only here to annoy herself!
eo ti dje drugima trosi 9.5 na 110 km/h i 15-16 kroz grad (normalni grad ne ovo)
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...BMW_-_E39.html
pa resetovao sam mu potrosnju prije nekoliko, da nije resetovana bilo bi dosta manje![]()
Zar nije kod Vasa završio M ? A što se tiče elektronike na e38 , ja se nešto ne sjećam da sam imao problema :/
Imao si 100%, nego si vozio tako...
TAKUMI
Novi slogan MR-a:
The Worldwide Leader in News
TAKUMI
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/3505
fino izgleda,pitah ga za zadnju cijenu kaze 5300e mada sam sig da bi moglo i na 5000e kad bi bacio kes sto mu je i realna cijena...Ulaganja dvije zadnje gume i registracija za par dana...
Znam ovoga momka što ga prodaje i ne mogu da vjerujem da je ovako jeftino! Facelift, ima felme od M-a, očuvan bruka dobro, koža... Po meni ovo je best buy u Crnu Goru.
EDIT: Kuverti 5000 mu vala nije realna cijena, prodaju rage koje nisu facelift i nemaju ni kožu ni dobre felme za 6 000e.
Last edited by JOLE; 19-01-12 at 21:18.
pa mogu ih oni prodavati i po 20000e al ja kazem da je ovo relna cijena!![]()
Jes, na ovu krizu. Ako je ovo realna, e39 525tds ne bi trebao da bude preko 1000 eura
.
Ti ako imaš pare, uzimaju ovo auto i nemoj se razmišljat sekunda, pošto znam da odavno tražiš e46.
ovo je bas jeftino.... tacno cu ga uzet pa ga neka kuci...![]()
Naravno da nisi, ja posjecujem taj forum, a posjecivao si ga i ti... samo mi nije jasno zasto po 100ti put uzimash u usta taj forum, kao da su ti nesto skrivili...
A ako jesu, pucaj slobodno i reci sto su ti napravili, pa da vidim ja tamo ko te je dira, da im kazem posa![]()
Ako si njihov advokat, ispricacu ti sve.
Dalje, NSX je rekao da se tamo prica ko je sta prodao.
Obrati se prvo njemu za to...
TAKUMI
uh.... nisam advokat, nisam ni ljubitelj te profesije, bavim se potpuno drugim stvarima... a da jesam, zar ne bi trebao da sakrijesh od "protivnickog" advokata a ne da mu sve ispricash....
Ja se ponudih, ovako prijateljski, ako te je ko dira iz MR ekipe, znam dje se skupljaju, pa da odemo da popricamo sa njima....
A NSX.... bila je prica, M5 prodat, uzeo ga ovaj, uzeo ga onaj, i neko je zavrshio pricu sa tim i rekao da je auto kupio neko u Danilovgrad..... sto je shala, jer niko u DG nikad nije vozio empet![]()
TAKUMI
Jes, na zabjelo je svega bilo, pogotovo dok su bili samostalna republika, dok za DG, nisam siguran...
vozio je pokojni Shulc e24 635csi prije 20godina a to ti je ka sad da vozish RR fantom...
Jebes 635csi, EM je EM. Pitaj Cviju.
TAKUMI
prije 20 godina bilo je 8,5 BMWa ukupno u CG![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks