Podji kod toskica.. Ja sam za golfa kupio sofersajbnu kod njih 100e sa montiranjem..
Ne zebavaj da je 40e mijenjanje, pa soferjabna je 40 eura ccc
---Chelsea Fc---
Podji kod toskica.. Ja sam za golfa kupio sofersajbnu kod njih 100e sa montiranjem..
Htio bih da kupim jedan stari punto na CT. Kod kojeg majstora da ga povedem a da je fer I posten da ga pogleda?
Sent from my Android using Tapatalk
zaglavila mi je brava od vrata jutros na golfa 3. obicna je. kod koga da podjem i kolike su te cijene popravljanja. nije zaledila.
Last edited by holepfc; 16-01-12 at 06:56.
prije par godina kad smo htjeli da trgujemo neku četvorku na jednom od placeva u CT, bili smo u istoj dilemi. nadjosmo preko nekog u PG tada majstora u CT, sjećam se da smo se bukvalno krili u neku uličicu i da nas je zamolio kad se budemo s vlasnikom placa pogadjali, spustali cijenu i saopstavali sta sve treba mijenjat bla bla bla, da ne pominjemo da smo kod njega bili jer ne bi da mu se zamjeri![]()
ljudi, sinoć sam prešao relaciju HN - PG, temperatura motora je na bordu bila 68 stepeni kad sam ušao u podgoricu, grijanje putem nije radilo, nesto zalosno mlako. jel ovo ne valja termostat? radna temperatura ne bi smjela bit manja od 90 stepeni ako se ne varam? u pitanju je golf 3 tdi. hvala na odgovoru / savjetu.
Zima je brate, a otvoreni put , prosle zime kad sam isao za Kolasin,smrzao sam se
---Chelsea Fc---
nikakve veze nema sto je otvoreni put ako termostat radi....
Gdje ima da se kupe ovakvi parking senzori?
Njak Njak Njak
Slično i meni od PG do DG sinoć. Podiglo je radnu temperaturu al je grijanje bilo dosta slabije nego inače. Zeznuh se pa upalih prskalice da mi prašinu sa šoferke operu, u trenu je voda smrzla na staklu,nije ni stigla do dna iako je u pitanju ona tečnost za pranje a ne čista voda.
Ja sam bio juče do CT da kupim jedno jeftino auto. Iako je temp bila dosta niska zaista moj mercedes nije primjetio nikakvu razlkiku. Grijanje je bilo super.
Drugi je problem što sam došao u tanku jaknu i ljetne patike....
Nego ima li neko da mi preporuči majstora na CT?
Znam da ne praktikujete oglasavanje odje, ali evo da stavim link jer ce mozda nekoga interesovati...https://forum.cdm.me/showthread.php?...odrich-polovne
Originally Posted by Nk-001
ne praktikujemo al smo navikli na samovolju i svastorad administracije pa se ne pitamo mnogo ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
p.s. evo sam kliknuo report post
Eo sad ce mail da mi stigne pa cu obrisat!
Hvala!
Originally Posted by Nk-001
E ovih neiskusnih vozaca,hvala na reputacije![]()
---Chelsea Fc---
Corsa C 1.7DTI
Izjutra na prvo paljenje bas dugo vergla (5 sekundi ako ne i duze po majkinoj prici), sta moze biti?
Njak Njak Njak
grijaci ;p nema sto drugo ili smrzla nafta ;p ledeno je navece ka djavo minusno
Moze li biti da je oslabio akumulator pa mu duze treba da zagrije grijace?
Njak Njak Njak
Goce dodji na sjever pa ces tek onda pitat.. Pusti coce normalno je to na ove niske temperature. A da je oslabio akumulator toliko, ne bi joj onda ni verglao toliko, nego je sparco htio da kaze da je mozda neki grijac crkao, nek ode kod nekog da joj ispita sve grijace, to je 5min posla.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
slazem se, najvjerovatnije je do grijača.
Grijaci 100%. Reci majci da ga ostavi u kontakt jedno 10 sekundi posle gasenja lampice.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks