Allah mi te sačuvao ako ovo dođe.
Inače, ja sam odigrao na kvotu 4,20. Nije bila 5. Mislim da je sbbet u pitanju.
KalPa 4 - 5 Lukko 10.01.2012 17:30 Kraj
![]()
Nakon utakmice između Cibone i Radničkog desio se veoma zanimljiv detalj. "Cibosi" su poraženi na svom terenu, a taj poraz je jednog navijača uskratio za15.000 kuna koje je čekao na tiketu.
Revoltiran gubitkom, uznemireni navijač se uputio ka svlačionici domaćih. Na putu je sreo trenera, Jasmina Repešu kojem je rekao sledeće:"Poštujem vas kao trenera i drago mi je što ste se vratili da pomognete. Ali pustite me da ovim ''jazavcima'' kažem šta mislim i lupim im šamarčinu!"Kako bi donekle smirio situaciju, Repeša je navijaču, iz svog novčanika, dao 600 kuna sa koliko je uplaćen tiket, da bi mu nakon toga poručio kako će ga pozvati da se sastane sa igračima prije treninga. "Ne možeš razgovarati sa igračima prije ili poslije utakmice, ali dođi prije treninga i reci im šta misliš. Ostavi broj i pozvaću te, kunem ti se", rekao jeRepeša. Nema priče, veoma fer i korektan potez trenera Cibone.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Lejkersi + Čikago sa malo većim ulogom.
Oklahoma + Dalas sa malo manjim.
Trebalo bi da dođe bez problema,posebno ovo prvo.
Za avanturiste - Sakramento 2,na 4.90 kvotu.Kad im se slože kockice (prije svega one u glavu,svakom ponaosob) mogu bilo kojoj ekipi ubacit 110+ poena.A Filadelfija do sada nije imala maltene nijedan ozbiljan meč.Izgubli su od Portlanda i dobili Indijanu,ali bez Grejndžera.Long shot,ali i odlična kvota![]()
Raise my hammer,take my aim
in-play
winterthur 8.00
sto da ne![]()
Prepao sam se bio da im nece ni gol dat. Ubi ih Vintertur cijelu utamicu i primise gol iz prvog ozbiljnog napada.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...47362704_n.jpg
\
hahaahhhahahahahahha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Povedila,imaš PM![]()
Raise my hammer,take my aim
http://www.rezultati.com/utakmica/jBuW1v59/#tecajevi;broj-golova;kraj-utakmice
Evo linka koji pokazuje kvote nekih svjetskih kladionica. I nidje nema kvote 4. Znaci lazes.
koliko se moze na bet365 podic najmanje novca?
Kako sam htio ovoga Sefilda da igram, presiguran mi je bio, ali tobos bio odlozen, mater im..
ako ne dodje ovaj kardif makar x ugasio sam ga...ostalo je sve ok
Bravo ti ga,nastavi sa hokejom i sjutra si u propast
---Chelsea Fc---
Da oce sjahat Mirandes vise rodio bih se.
Majku im usljivu i njima i sudiji, kako okrenu mec covjek profesionalno..
sto radi ovaj lacio,aj izgubite ako ikako mozete..
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks