crvena zvezda 1 1.60
real madrid 2 1.40
lacio 1 1.45
![]()
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 2 (1.80)
Weston - Basingstoke 1 (2.30)
Crystal Palace - Cardiff 2 (2.70)
... Sheffield Utd - Yeovil 1 (1.50)
KVOTA: 14.58
crvena zvezda 1 1.60
real madrid 2 1.40
lacio 1 1.45
![]()
Real treba izbjeci, prosla utakmica u kupu je djelovala namjesteno
da se proba
murcia-psv pp1 8,2
sbbet
tiket za danas
malaga-real 2
czv-buducnost 1
cambridge-grimsby GG
olimp 3,88
real je meni siguran iz razloga sto ne smije sebi da dozvoli da ispadne iz kupa, a nalazi se u poziciji gdje mora da napadne i da par golova da bi se osigurao. malaga minimalnom pobjedom prolazi dalje, a i ako ste gledali prvu utakmicu, dali su realu 2 gola iz prekida tj. kornera glavom, sto je vise slucajnost i sreca.
in-play
m'gladbach 8.00
vrijedi pokusati![]()
http://www.rezultati.com/utakmica/Cr...talji-utakmice
Isprati li ko od prisutnih?
Osjecam ovaj real nocas od 0 do 2 ! kvota 6 O.o !
Lambda
@Masinac081
Hvala, jos da si ispratio puno bi mi srce bilo
edit: i mene zanima, dje je kvota 4 na real 0-2?
Zasto lazes da je kvota 0-2 na utakmici Malaga-Real 4? U book je najveca cini mi se da je oko 3.20. Nemoj pogresne informacije davati. I onda zasto se napada?
Zvezda H1PP (1.5)
Krka H1PP (1.5)
Oldenburg H1PP (3.5)
Hokej Svedska:
HV71 - Timra
1
1,50
Vazna utakmica za HV i za njihove navijace i sve igrace. Dvorana je rasprodata i prije meca ce svi biti fokusirani na bivseg igraca HV-a Stefana Liva koji je poginuo u avionskoj nesreci u Rusiji. Njegov dres ce biti postavljen na posebno mjesto da ga pamte zauvijek. Igraci ce uciniti sve da ga isprate pobjedom na danasnjem mecu.
Timra veoma slaba, zauzimaju zadnje mjesto na tabeli, promjenili su trenera skoro ali ni to ih nije diglo jer su zabiljezili 2 poraza. Njihov najbolji igrac Matt Murley (11/11) ce mec poceti na klupi.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Philadelphia 76ers - Sacramento Kings TIP1
Sixersi su u odlicnoj formi, sinoc su dobili Indianu na svom parketu i to im je peta pobjeda zaredom. Nisu to bile neke prejake ekipe ali nisu ni Kingsi koji imaju problema unutar tima. Dobili su novog trenera koji se bas i nije proslavio prosle godine u Warriorsima. Njihov najbolji centar Cousins je zatrazio trejd, imaju previse igraca koji zele loptu u svojim rukama.. Ove dvije ekipe su suprotnosti. Sixersi nemaju puno talenta ali ga koriste do maksimuma dok Kingsi imaju dosta talenta ali ga ne koriste na pametan nacin. Mislim da ce Phila ovo uzeti zbog organizovanosti u svojoj igri i jace klupe.
Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls TIP2
Wolvse igraju jako promjenjivo ove sezone i tesko je pogoditi ishod. Taman kad covjek pomisli da su postali ozbiljna ekipa oni izgube kod kuce od Clevelanda koji je na samom dnu lige. Chicago sa druge strane svoje utakmice dobija izuzetno jakom odbranom. Sinoc su Pistonse zadrzali na 68 poena. Uvijek se govorilo, dobre ekipe igraju dobru odbranu, jer im to daje konstantu, ako napad ne ide(a desava se i najboljima) sjajna odbrana moze dobiti utakmicu.
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns TIP1
Lakersi su uhvatili zalet konacno i igraju mozda i bolje nego sto se ocekivalo posle katastrofalnog starta. Barnes igra vrlo dobro otkako je usao u startnu petorku. Kobe se ispucava ali ulazi dosta tih lopti. Pod kosem Bynam radi cuda a Gasol je sasvim solidan. Klupa im je ocajna ali mislim da i bez nje mogu dobiti jako slabe Sunse koje od definitivno najgore ekipe u ligi dijeli 37-ogododisnji carobnjak Steve Nash, ali ni on im ne moze pomoci da se suprostave Lakersima.
Racing-Estudiantes 1 1.90
Cristal Palac-Cardif 2 2.40 Evo par predloga![]()
Santander 1
Vintertur daje gol
Lazio GG
Vec odigrao.
Bobby, sta reci osim svaka cast, oce te osjecaj ovih dana.
mozda cirih - vintertur 2/1 dodje,
nhl veceras
NY Islanders - DET Red Wings 0-5, @1.85
Who let the dogs out
Valja li ovaj Zurich 3+ da se uplati sad Live.. Vidim kilavo igraju i jedni i drugi,ni jedan sut u gol do sad...
---Chelsea Fc---
3rd
KalPa 4 ( 3 1 0 ) Lukko 4 ( 1 3 0 )
'ajde Lukko, krepali mi NE! :lolblue:
KalPa 4 - 5 Lukko 10.01.2012 17:30 3. trećina - 13
4-5 idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Bookmarks