View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 963 of 2251 FirstFirst ... 4638639139539599609619629639649659669679731013106314631963 ... LastLast
Results 24,051 to 24,075 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ma to je nista covjek, narkoman.
    sto je do sada zaradio od zvjezde to je do sada kroz nos sasuo, i ne bi ni sada branio nego su ga morali prodati neki koji su ulozili u njega pa da im se isplati bar. najmanje timove sastavljaju treneri sto se tice nase tj cg, srb, hr lige
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ah, pusta obećanja. Ne nadam se ja puno oko toga. Bar još neko vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kad vjesti ovako nesto napisu nek se jave, a ne i dalje placu za cicom. ovo je mislim najrealniji teksto o 2011 godini i nasoj reprezentaciji. nije se stedio niko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico ili ne Cico, nebitno je potpuno, ali tekst je nidje veze. Prvo shto su utakmice opisane potpuno pogreshno(pogotovo ona protiv Bugara u PG), a onda shto je tekst pun prica rekla kazala i saznanja iz kafanskih diskusija, neprovjerenih naravno. To se ozbiljnim sportskim novinarstvom nazvati ne moze-zato citavi i tekst izgleda kao transfer izvjestaj sa goal.com-a gdje se moze procitati da Kaka prelazi u United i takve nebuloze. I na kraju ga je jos zacinio izhvakanim tandarijama o himni i patriotizmu. Ok ljudi, naucili smo da navijamo, pjevamo himnu na stadionu i budemo patriote-ajde sad malo da razmislimo i o rezultatima,moze? Pa da se ta himna pjeva u Brazilu ili tako nedje, ne samo pod Goricom.
    Last edited by Recordare88; 05-01-12 at 15:28.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Blazic nastavlja da brani odlicno.

Blažić sa stotinu ruku

,,Svemoćni Blažić“, ,,Blažić sa stotinu ruku“, ,,Blažić kao Bufon“, samo su neki od naslova koji se ovih dana mogu pročitati u grčkoj sportskoj štampi, a povod im je dao naš internacionalac Srđan Blažić, koji konstantno zadivljuje fudbalsku javnost u toj zemlji. Čuvar mreže Panetolikosa bio je centralna figura u derbiju kola i glavni je ,,krivac“ što Panatinaikos nije nastavio pobjedničku seriju i došao do bodova, kako bi ostao u trci za vodeću poziciju. Njegova magična intervencija pet minuta prije kraja susreta slobodno se može svrstati u rubriku ,,vjerovali ili ne“, zbog čega je i dobio nadimak ,,Bufon“.-

Branio sam zaista dobro na meču protiv Panatinaikosa, zbog čega sam dobio i brojne čestitke, koje svakako prijaju, ali ja i dalje čvrsto stojim na zemlji. Bio sam prijatno iznenađen, kada sam čuo da me čak reporter na nacionalnom radiju nazvao Bufon, jer sam u nekoliko navrata reagovao prosto nevjerovatno – ističe na početku razgovora za Arenu Srđan Blažić.

(Opširnije u Areni)

http://www.pobjeda.me/2012/01/05/bla...-stotinu-ruku/

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Previše negativno. Dok sam ovo čitao imao sam osjećaj da su svi prije početka kvalifikacija, podrazumijevali da mi idemo na evropsko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Blazic nastavlja da brani odlicno.

Blažić sa stotinu ruku

,,Svemoćni Blažić“, ,,Blažić sa stotinu ruku“, ,,Blažić kao Bufon“, samo su neki od naslova koji se ovih dana mogu pročitati u grčkoj sportskoj štampi, a povod im je dao naš internacionalac Srđan Blažić, koji konstantno zadivljuje fudbalsku javnost u toj zemlji. Čuvar mreže Panetolikosa bio je centralna figura u derbiju kola i glavni je ,,krivac“ što Panatinaikos nije nastavio pobjedničku seriju i došao do bodova, kako bi ostao u trci za vodeću poziciju. Njegova magična intervencija pet minuta prije kraja susreta slobodno se može svrstati u rubriku ,,vjerovali ili ne“, zbog čega je i dobio nadimak ,,Bufon“.-

Branio sam zaista dobro na meču protiv Panatinaikosa, zbog čega sam dobio i brojne čestitke, koje svakako prijaju, ali ja i dalje čvrsto stojim na zemlji. Bio sam prijatno iznenađen, kada sam čuo da me čak reporter na nacionalnom radiju nazvao Bufon, jer sam u nekoliko navrata reagovao prosto nevjerovatno – ističe na početku razgovora za Arenu Srđan Blažić.

(Opširnije u Areni)

http://www.pobjeda.me/2012/01/05/bla...-stotinu-ruku/
    Naravno. Ovo se i dalo ocekivati-jer pricamo o golmanu koji bi bez problema mogao da brani u klubovima najjacih liga na svijetu. Pretpostavljam da ima bash losheg agenta ili tako neshto-jer je prosto nerealno kako ga neko od jacih klubova nije regrutovao jos uvijek.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Eh, ko bi rekao da je sa 23 godine igrao za FK Zora... To je još jedan od niza propusta Budućnosti koja je očigledno imala problema sa prepoznavanjem talenata. Momak je punu afirmaciju u crnogorskoj ligi stekao u Rudaru, inače.
    Ma problem je što je golman vrlo osjetljiva pozicija jer brani samo jedan i najteže je doći do mjesta u timu, a lako se to mjesto gubi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Eh, ko bi rekao da je sa 23 godine igrao za FK Zora... To je još jedan od niza propusta Budućnosti koja je očigledno imala problema sa prepoznavanjem talenata. Momak je punu afirmaciju u crnogorskoj ligi stekao u Rudaru, inače.
    Ma problem je što je golman vrlo osjetljiva pozicija jer brani samo jedan i najteže je doći do mjesta u timu, a lako se to mjesto gubi.
    \
    Jeste to tako, ali kad vidim kakvih balvana od golmana ima po Shpaniji, Portugalu, Francuskoj, a bogami se i u Premiershipu nadje(Calcio je tu ipak za nijansu ispred ostalih po kvalitetu), i vidim momka koji vrlo malo kiksa, brani dobro, i to u ligi koja nije laka za golmane jer se igra na fizicku snagu-i godinama tavori u nekakvim bash nizherazrednim klubovima(Zoru iz Spuzha da ne pominjemo)-stvarno me tuga uhvati.

Tu se nadovezujem i na nashu prethodnu pricu o Djordjevicu i Kopitovicu. Nashi klubovi su doktori za upropastavanje talenata-zato i kazhem inostranstvo shto prije za mlade igrace dok je ovakva situacija. Da ne dozhive sudbine Pekovica(koji je ladno, pogotovo dok je bio mladji, mogao da igra u bilo kojem mid table timu najjacih svjetskih liga), Pavicevica, Blazica, Dzudovica, Damjanovica(kojeg ja puno ne volim jer ne volim generalno igrace sa takvim stilom igre, ali koji je tavorio po nashim ligama dok nije otishao u tamo neku Koreju), Radoncica,Burzanovica, Lakica...
    Last edited by Recordare88; 06-01-12 at 13:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja se njega secam iz sezone 2002-03,branio je za Kom u drugu ligu.I tada je odlican bio.Mislim da je bio i u timu u Prvoj Ligi ali tada je Lucke bio prvi golman.Posle toga je nestao i par godina kasnije pojavio se u Rudaru.Evo vidim,bio je u Zoru.Znaci on je morao prakticno da pocne ispocetka sa 23 godine.On je skoro napunio 29 godina,i dalje moze da napravi transfer u neku od najjacih liga jer za golmana,posebno dobrog,to su prave godine.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ja se sjećam momka kad se po blokaškim poligonima igrao neki dobar fudbal. Ćetkovići, Srđa Radonjić, Blažić...

Da zanemarimo to što nije našao angažman u nekom većem klubu, meni je nejasno da (ispravite me ako griješim) golman koji je proglašen za najboljeg u grčkoj ligi pretprošle(valjda?) sezone, nije nikad imao mjesto u starnoj postavi našeg nacionalnog tima. Tačnije, često bio i treći izbor, iza 'naivnog' Poleksića i koga sve ne, dok je prvi izbor Božović, koji često nije ni starter u svom trulom mađarskom klubu.

Kad malo bolje razmislim, biće da sam makar jednom isto ovo pitao na ovoj temi i da se vodila ova rasprava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srdjan je extra momak, i cudi me da nije na ovom forumu jer sjecam se kad sam bio moderator na jednom kladionicarskom forumu da je clan bio on i tada je branio u Levadaikosu, od kad se taj forum raspao od njega ni traga ni glasa,mozda je odustao od toga vise ali znam da je extra bilo kad je forum radio.
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

...a noć kasnije i čistačica iz hotela u kojem boravi reprezentacija bila je svjedok još jedne neslavne noći igrača nacionalnog tima.

Strashan tekst... Sve pohvale O.o
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Tekst je bezvezan, izostavlja bitne činjenice. Poput one ko nam je igrao odbranu u Velsu...

Kad bi Dejo bio jednako oštar i kategoričan prema Brnoviću ili nedaj bože prema Vlaisavljeviću, kao što je bio prema Cicu, bilo bi dobro... ali svi znamo da se to neće desit.

Momcima treba pravi autoritet na mjesto trenera, bez toga se slabo čemu možemo nadat u narednoj godini.
    Last edited by rebel; 08-01-12 at 16:18.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jovetic, vucinic poceli a savic usao u 2 poluvrijeme

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Bocnu Joveta dva komada. Vazda sreće imao.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Je li ko gleda Jovetu?Jedan je bio s penala,drugi iz igre.Interesuje me dje je igra,je li u spic,jer je sad reka Rosi kad su dali Djilardina da ce ga stavit najisturenijeg da igra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam gledao malo,nijesam nesto primjetio ali sam mu vidio evro-gol drugi..iz voleja iz prve,bas lijep gol
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Je li ko gleda Jovetu?Jedan je bio s penala,drugi iz igre.Interesuje me dje je igra,je li u spic,jer je sad reka Rosi kad su dali Djilardina da ce ga stavit najisturenijeg da igra.
    Gledao sam Milan samo, prema flashscore formaciji on i Ljajic u spic Fiorentine, eto ako je neko gledao pa neka kazhe bi li tako..

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Bravo za Stevana!
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Sad u 18:00 ide na Rai Due emisija "90' minuto". Tu ćemo viđet sve.

P.S: Pejović možda u Ukrajini
    http://cg-fudbal.com/2012/01/08/pejovic-u-ukrajini/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije sad to ni od kakve krucijalne vaznosti,nego je bila prosle nedelje izjava Delija Rosija u kojoj hvali Jovetica masu i kaze da on moze da postize masu golova ako bi igrao prvog spica i sad kad nema Djile on ce to igrat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.transfermarkt.de/de/sead-...ler_94005.html

pa ljudi ovo je nase prezime ili?
    a evo igra za njemacku ipozvan je u prvi tim od salke
    cak je i kapiten

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    http://www.transfermarkt.de/de/sead-...ler_94005.html

pa ljudi ovo je nase prezime ili?
    a evo igra za njemacku ipozvan je u prvi tim od salke
    cak je i kapiten
    nase prezime, a igrao je i protiv nas mislim u 19 kad su nas dobili 2 0 tako da nije nepoznat nasima.
    a joveta dao golcinu iz voleja, a kako je igrao govore navijaci novare koji su mu aplaudirali
    Last edited by lepetanac; 08-01-12 at 17:49.

Page 963 of 2251 FirstFirst ... 4638639139539599609619629639649659669679731013106314631963 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)