nova nije ni pocela a vi se vec nervirate.. koja vi je muka.. imacete kad da se nervirate cijele godine..iskulirajte bar 15 dana :mrgreen:
Kako ja, iako sam legla oko 6 jutros, ne mogu da džonjam po 8 h sati barem ka' sav normalan narod, no me evo već na noge sva odmorna i sa šiškama u obliku groma..ali bukvalno...
Sell the Vatican, Feed the World!
nova nije ni pocela a vi se vec nervirate.. koja vi je muka.. imacete kad da se nervirate cijele godine..iskulirajte bar 15 dana :mrgreen:
Last edited by Executor; 02-01-12 at 16:15.
koncerti na koje ne idem.![]()
C R N A G O R A
AOOO i ja juce primih neke poruke tog sadrzaja, a da znaju kako mi je to odvratno nikad mi ne bi poslali
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A sad kad pocnu one
Bozicne
Last edited by Tattoo; 02-01-12 at 16:02.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
a tek od njih ima da poludim...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Vasilije Ostroski mi je totalni mainstream.
Nek Ostroški Vasilije čuva tvoje najmilije, a nebeska dobra vila od pomoći uvek bila, a Bog dragi nek ti reče: SRETNO TI BADNJE VEČE !!!
Nek jutrošnja svetlost i Badnje drvo obraduje tebe prvo, pa sve tvoje ukućane i donese srećne dane! SRETNO BADNJE VEČE I BOŽIĆ !!!
Ao, potpisujem sve postove iznad. Ajde sto primim takvu cestitku, nego mi jos napisu w umjesto v.
Baciti ih lavovima !
Sve me nervira.Mozda sam lud.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Nerviraju me kokoshke (zene) koje na javnim mjestima, cak i kad se ceka Nova godina, ne mogu, a da ne ispushe pola paka cigara... Eventualno kome uniste skupu jaknu... A o nagdjenom grlu i plucima ljudi koji su navikli iskljucivo na svjez vazduh, da ne pricamo..
uh, i ja sam "osjetljiva" na ove "cirkularne", nadahnute poruke...dobih dvije od dvije osobe za koje sam mislila da su baš kul likovi![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kad napišu : može lock, aj sad lock.... i slično vezano za lock !
Dzoi Barton.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ljudska nedmenost, i Ja pa Ja....
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
tipovi koji u nedostatku kreativnosti i inteligencije izbacaju fb statuse sa pjesmama grandovih muzickih velikana
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Totalno si aut chovjeche..
Slazem se.
a mene nerviraju "statusi" na Fb...![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
kad me konobar lokala u kojem sam cesto krade na oci!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
... kao prvo pice free, a donese ti racun koji na kraju naravno platis....
Tu es mon héro!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks