Ajmo predloge za NBA ? Englezi mrtvi, pocrkali svi !
Ajmo predloge za NBA ? Englezi mrtvi, pocrkali svi !
Para vrti dje burgija neće.
M'boro GG za 300, tek sad vidim da je Birmingem došao. -_______________-
50 eurica na ovakav dan,pa solidno..cisto da se pocne godina sa necim![]()
Dobra je ova Aston Villa...Celzi x-2 upecan ali zato x-1 Villa pun pogodak...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
5 utakmica u Premijer ligu,sve gosti dobili.Jos Arsenal da odradi.
sto nam se desilo sa drugom danas pa ovo je bruka.... igrali smo uzivo cijeli dan i na kraju smo cekali jednu utakmicu koja je dosla ali da bude jos gore kad je bilo (zil visente) 1:1 pokri se drug na dvojku sa 200 eura.
spor je sa utakmicom dundee-aberdin zakljucio je bio lobov teletekst 2:1 (cekao je kec) i sad me zove veli da pise na livescore 1:2
prosto nevjerovatno, ne znam jel pratio ko taj rezultat....
bruka 1700 eura je bio dobitak, a sto je najgore ne dodje ni dvojka kad se pokrio na 2:1 (zil visente)
:burp:
Ja reko danas jedna.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
e zaboravih, ovima iz loba na***** im se familije do groba....
lukas baksuzei mene samo ipswich baci za 75 eura
Sve pare izgubljene i slomljen mis(ne obican). Arsenalu sve najgore i Aston Villi isto.
aston villa 3+ za 200 eura.. u zadnjem minutu stativu pogodio igrac ville sa 10 metara sutinom najjacom.. majke vam ga nabijem indijanci jedni bijedni, pi.
Engleska liga postade najgora za kladjenje.
ljudi citava engleska liga bila da je prva ili druga ili treca sve treba igrati na golove
I to sam probao pa me aston villa sjeba![]()
vala kvotu 4,50 na liverpul nemogu da iskuliram.. jes da je man city zvucna ekipa al liverpul je vazda dobro igro derbije.. pogotovo kad je gerrard tu.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
4.50 kvota na Liverpul!?
Hohoho. Taman imam singl za sjutra.
brate nije ti lijepo ove price da pricas narodu za uplate i to...a te moje uplate od ''2 i 10 e '' ostavi sa strane,jer to nema veze sa ovim(niti su od 2 i 10 e,a taj ko uplacuje sa 2 i 10 e je 10 PUTA SRECNIJI I ZADOVLJNIJI I OD MENE I OD TEBE I OD SVIH LJUDI STO IGRAJU SA VECIM ULOGOM),no ti fino idi nedje na neki drugi forum sto drze neki shegaci makedonski pa njih farbaj....isto i ako ih smanje smanje ih u vr' glave za 0.10 ili 0.20(jednom u sto godina 0.20)...a tebe cvjetaju ruze sigurno od tija velikih uplata... :strawberry:
Lambda
Ja se cudim sto ne mogu da dobijem, a ovo ovaj opet poceo da postuje...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks