narod trazio FTA programe ?
Pozovite 1500 (00-24) ili ako je Emill raspolozen![]()
narod trazio FTA programe ?
Moze li Sky Sat da se opet uvede?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Atlas TV koja je nasljednik SkySat je od prvog (i prije) dana na Extra TV![]()
Sad mi je lakse.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
jedno pitanje vezano je za daljinski od extra tv-a,da li taj daljinski mogu da koristim za obican tv u pitanju FUEGO,i ako mogu na koji nacin mogu to zavrsiti ?
srecna nova 2012 svima !
Trebalo bi probati za svaki slucaj. Ni moje marke televizora nije bilo na listi kodova, ali sam ipak uspio po datom uputstvu da programiram extratv daljinski kao univerzalni. Vise i ne koristim daljinski od tv-a.
https://forum.cdm.me/showthread.php?86079-EXTRA-TV-DALJINSKI-KAO-UNIVERZALNI-podesavanja-i-kodovi
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
ja ili sam corav ili ne znam....
ne vidim nigdje kodove za FUEGO
hvala luka u svakom slucaju![]()
Nakon koliko dana se mijenja katalog filmova na HBO On Demand?
Nije neophodno da ti ta marka tv-a bude na listi kodova. Moguce je da se daljinski moze programirati i za te marke koje nisu u listi. Probaj automatsku pretragu kako je objasnjeno, ili ako te ne mrzi probaj unosenjem jednog po jednog koda dok ne potrefis pravi (tako sam i ja nasao za vox koga takodje nema u listi).
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Od 22 januara sport klub na etv najnovija vijestDD Uzivajte
jel' to sigurno ?
Ne mice se nista ipak, dakle, sportklub kao sto rece kolega gore a od 1.feb. i sport klub +. Uzivajte!
e ajd sa srećom da se i oni dogovoriše jer od sledeće sezone španska prva i druga liga prelaze na SK, dobro bi bilo da ubace i SK prime za one koji vole f1 i moto gp.
Ja bih samo da postavim kakvi su paketi u susjednoj državi,pa neka dotični iskomentarišu.
http://www.open.telekom.rs/box/Conte...emp=0&sid=1005
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
cccccccccccccccccc...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Extra TV se konstantno unapredjuje dodavanjem kanala koje traze nasi korisnici. Trazili ste sportklubove i dobili ste. Uvijek smo tu za vas.
Ma ovo je novogodisnja fora, ne vjerujem ja u ovo :P
bogami... ako se naljutimo ja i Sale, stavicemo i sportklub![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pa oce li ko krsteno rec odje oce li bit sportklub ili nece?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks