jel ostalo sto od tih kompova? bih uzeo nesto ako se niko nista nije dogovorio![]()
Ovako, ja bih i platio nesto za printer sa skenerom, kome se ketridzi pune posto se isprazne. Molim doticnog da mi se javi na pm.
jel ostalo sto od tih kompova? bih uzeo nesto ako se niko nista nije dogovorio![]()
211. Uzimam Memory Stick Adapter... :excitement:
---
211. uzimam ja
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
212. treba li kome instalacioni disk za nokiu 6300?
refresh....
nova godina je,budimo darezljivi...
214. Uzimam
215. poklanjam punjac od iphone-a
Real eyes realize real lies!
215. Uzimam![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Ne znam jel na pravo mjesto ovo,mislim da jeste s obzirom da se poklanjaju stvari.Imam 2 veeeeelike kese (dzaka) razne garderobe (dzemperi,duksevi,majice dugih rukava,kratkih rukava,jakne...) i interesuje me zna li ko dje da ponesem to nekom da poklonim tipa crveni krst,vrela ribnicka i slicno.Ima li neka humanitarna organizacija kojoj bi se to moglo donirat jer je greota bacit a ima dosta dobro ocuvane garderobe i jakni...
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
A najbolje ti je da na net nađeš broj Crvenog Krsta i da ih okreneš. Tako nećeš puno lutat.
http://ckpg.me/kontakt.html
radnim danima od 8:00-8:30 do 14:00-15:00 sati mozes da poneses to sto imas. Crveni krst Glavnog grada Podgorice - Ulica Bratstva Jedinstva 17 - to ti je dje su mesara Martinovic i Orion, samo sa zadnje strane zgrade, tačno preko puta auto-mehaničara. Ulazi se uličicom pored Šargarepe
Hvala na informacijama ljudi....zivjeli!
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
poklanjam genius kompjuterske zvucnike,malo krče na najviše pojačano ali eto.slim model.ko oće neka se javi na pm.pozdrav svima.:fat:
zvučnici poklonjeni gocetu,završeno.
Last edited by d[-.-]b; 16-01-12 at 17:36.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks