Hokej - najnepredvidljivi sport ccc , kolko god da ga pratis nista nisi uradio ali evo nesto.
Davos 1X , ima na Eurosport 2 , mislim da Davos nece izgubiti u regularnom toku,mozda bude i over time ovdje
Hokej - najnepredvidljivi sport ccc , kolko god da ga pratis nista nisi uradio ali evo nesto.
Davos 1X , ima na Eurosport 2 , mislim da Davos nece izgubiti u regularnom toku,mozda bude i over time ovdje
---Chelsea Fc---
kosarku bi probo ovako:
miami <186,60 (1,85)
atlanta 184,50> (1,85)
philadelphia 196,50> (1,85)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
malo NBA da se prati...
Golden State vs New York tip:2 8/10 tip:H2 (4.5) 5/10
domaca ekipa odigrala kuci 2 utakmice(izgubila od Clipersa -19 razlike pa pobijedila Cikago +8) igrace protiv new yorka koji se pojacao i ove godine bi mogao da napravi mozda i neki veci uspjh(doveli Cendlera,Antonija,bibija...) pobijedili su Boston u prvoj utakmici sa +2. Od domace ekipe se ne ocekuje previse ove sezone...
San Antonio vs La Clipers tip: over 194.5 5/10
Domacin standardno dobar udarna trojak Djinobili,Dankan,Parker,protiv gostiju koji su se izuzetno pojacali ove sezone dovodjenjem Krisa Pola,tu je i Grifin nisu jos uigrani ali u napadu izuzetno opasni i ocekujem veceras jednu uzbudljivu utakmicu sa puno koseva....
eo od mene jedan singl, Golden state vs NY over 201.5
zadnjih 6 utakmica je bilo podebelo preko 201 kos
Last edited by IJa; 28-12-11 at 17:24.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
moglo bi se probat
Aris - Dramas x-1, @4.40 meridian
Who let the dogs out
do kad rade williams kladionice nocas?
Kakav je ovaj hokej haha sto odigras to ti 99% ne dolazi
Leixoes x 3.50
Celtic x 3.20
Inverness p2 3.40
sve singl sa jednakim ulogom...
Ajmo Maccabi Netanya daj prvi gol pleaseeee
---Chelsea Fc---
Ja sam danas malo igrao, posle "dugo" vrijemena, i uplacivah samo kad mi se nesto ucinjelo bas sigurnim, kad nisam bio lijen da palim sajt...
Padoh na prvu uplatu, a onda prodjoh 16 narednih. Po malo igrah, cisto da se igra...
Muka mi razmisljat sto za nocas da se igra. Dobar je predlog od Ija, a mozda jos da se proba Finiks jedinica...
Jos kad bi malo uvecao sliku dobro bi bilo druze![]()
---Chelsea Fc---
Ne vidi se nista Gospoce.
Inace bacih sad sa 10e Hibernians 3+ ,prosla mi Neitaya , ajmo Hibsiiiiiiii
---Chelsea Fc---
Pojma nemam zasto, jer sam bas dobru fotku odradio... saljem ti mejl, cisto da bacis pogled... Uglavnom su u pitanju zenska odbojka i rukomet, a treble je turski fudbal U18
Oli poslati i meni, da vidim tvoj stil igranja,sad cu ti poslati e mail na pm
---Chelsea Fc---
Sto od NBA nocas G-dine,
moze li Detroit dobit Klivlend poslije dva poraza u predsezoni, kvota na Klivlend je velikih 2.90 a na domacine 1.40?
San Antonio - Klipersi 2 ?
kvota dobra @2.50
Who let the dogs out
Racunam da ce ove godine biti manje iznenadjenja jer je manje utakmica u sezoni pa ce se u svaku ulaziti s motivom vise...
Ja odigrah ovo
1 PHX Suns PHI 76ers @ PHX Suns
(Money Line)29/12/2011 None 2.05 To Run 2 UMKC +10.0 Oral Roberts @ UMKC
(Point Spread)29/12/2011 None 1.90 To Run
Jesam laik, ali mislim da bi Filadelfija trebala dobit ovo nocas.
Slazem se
dodao bih i nju jork over, ali u prvom poluvremenu, granica je 100.5...primjetio sam da skoro uvijek vise poena daju u prvom poluvremenu tako da mi je to i sigurnije od vise koseva na kraju...
Mislim da su veceras sigurne jedinice Denver i Atlanta...dok mislim da ce i San Antonio dobiti Kliperse jer su trenutno sigurno mnogo bolji kao tim i mislim da ce to presuditi veceras...
Dodao bih jos dvojku na Indianu jer mislim da su dosta jaci od mekanog Toronta, posebno sto je tu sad i West...jos sam odigrao i majami vise od 91.5 poena na poluvremenu...
Karmelo vise od 26 poena
Monta Elis vise od 22 poena
Rondo vise od 18 poena
Filadelfija 2
Indiana 2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks