nego, zna li ko ima li dje u PG neko sa XTC clip, da odradim s-off na wildfire s i pocnem da prckam sa custom romovima?![]()
eeeeeeeeeeee ajde bogoti ................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nego, zna li ko ima li dje u PG neko sa XTC clip, da odradim s-off na wildfire s i pocnem da prckam sa custom romovima?![]()
(nečitko)
Zato ja kažem android uređaj, a ne mobilni telefon, to što nema signala i baterija do k*r*a nema veze, važno da je tu ajskrim sendvič tapatok frut knindža i poop monitor
uf verbalni, telefon za tebe, 2.2 froyo
http://www.gsmarena.com/zte_ftv_phone-4388.php
Last edited by kenneth; 27-12-11 at 13:37.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Bravo Kenjete! :mrgreen:
Aj sad procitaj jos jednom kljucnu recenicu:
Pa onda procitaj jos jednom. I jos jednom. I jos jednom. I jos jednom. I onda mozda ukapiras. A ako ne, onda jos jednom. :roll: Al mislim da ce ti i tad bit dzaba, glup si, mnogo si glupThis means that the rest of the Verizon phones are displaying false information through signal bars which is made to look the network look good even if it isn't so and the Galaxy Nexus is the only phone right now which shows it as it is.![]()
(nečitko)
Hehehehhe
reče lik koji ima DHD i ne zna engleski i samim tim ne zna o čemu se radi kad postavim dokaz koliko je Android smeće...
Jes' sad je Galaxy Nexus status simbol pa su svi ti korisnici nezadovoljni ali glume iako im je telefon krš.
Ajde ne sprdaj se, kenneth.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
daj 5 evri, i potpisacu![]()
(nečitko)
ај спик енглиш, Тарзан енглиш
ne shvatas ti to, GN je smece jer prikazuje ispravno jacinu signala, nije to Nokia i LG i Kita i ostali vrh telefoni koje Verizon nabudzi da prikazuju da je signal full i kad je realno na 25%, i to Kenjija strasno pogadja![]()
(nečitko)
verbalni dobar ti je potpis ahahahahahhahahahaha![]()
nije los, nije losSteta sto je Fabia (il ko drugi) pobrisao originalni post
BTW, ko nije probao, nek proba Guerilla Bob (mislim da je jos besplatan na getjar.com !!)
(nečitko)
probajte i Run Like Hell, totalno zarazna![]()
a bogami 4.6' je previshe ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
zasto bi bilo previse, kad se dodatni prostor dobija najvise na racun uklanjanja hardverskih tastera (back/menu/home)? Mnim da se dodje na istu velicinu telefona kao sto je npr DHD ili SGS2
(nečitko)
Ništa nije previše, sve dok ima izbora. Ja mislim da bi mi i 5" (uz umjeren okvir ekrana) bilo okej, jer imam veliku šaku, pogotovo s trendom tanjenja uređaja koji se vidi u zadnje vrijeme.
Naravno da je ergonomija bitna, mislio sam u smislu lakših uređaja, jer što je veći debljina je sve veći problem.
Koja će biti razlika u performansama Ray-a od 1ghz single core i ovoga dual core 1.magičan? Oboje će bit sa ICS-om...
p.s. kladim se da neće imati bateriju veću od 2.000 mah
probah na netbook android i simpa je skroz)))
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mora vala imat malo mesa gore i dolje pa i ako nema dugmadi , evo Galaxy Nexus je veci od SGS II 1cm(10mm) a SGS je bash velik , mogu da zamislim dodatnih 1cm kako ce se osjetiti kad ga covjek ubaci u dzep ... za ruku ne smeta , ali se mora nedje nosit telefon , nece se po ruka drzat (a ja nisam taj da nosim tasnicu zbog telefona )
Keni kako ti vishe ne dosadi, zasto nebismo isli naprijed ... zar treba da se stane na 500mhz zato sto moze da radi android na njega ...
stvar je jednostavna , ti koji volis 1GHz Single Core ces kupiti taj , onaj ko misli da mu treba DC id a ce ga iskoristiti onc e uzeti DC
ps. sad razlika izmedju 1ghz SC i 1ghz DC nije predrasticna ali ima dosta razlike ...
Last edited by Stivi; 29-12-11 at 09:14.
Nijesam mogao da odolim
Metal Detector 1.2 AdFree (Android)Overview: Metal Detector is the part 3. of Smart Tools series.
Requirements: Android v2.1+
Metal Detector is the part 3. of Smart Tools series.
This app is a tool to measure magnetic field values using the magnetic sensor that is built into the phone. Magnetic field level(EMF) in nature is about 49μT(490mG, 1μT=10mG). If there is any metal around it, the values can be increased.
The usage is simple. Open this app on your device, and move it around. The values will be changed. That’s all.
The accuracy depends on your device exactly. The magnetic sensor responds to electronic products (TV, PC) due to electromagnetic waves. Please don’t blame this app.
To initialize the sensors, point your phone up towards the sky and move it in a figure 8 motion.
Latest version: 1.2 (for Android version 2.1 and higher, supports App2SD)
Download Metal Detector v1.2 AdFree (Android)
http://www.filesonic.com/file/WJP2Tr...ee.Android.zip
http://bitshare.com/files/oej8ca7s/M...droid.zip.html
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pitanje - Interesuje me da li ima potrebe za nekom aplikacijom koja precheshlja sistem i detektuje/izbrise ostatke ranije instaliranih aplikacija... Nadam se da sam se izrazio kako treba...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ja mislim da ima potrebe, cak mislim da sam i citao opis tako neke aplikacije, ali avaj, ne sjecam se imena...
A da ostavljaju repove cesto, ostavljaju...
PS 1-click clear? Sad mi je nasao i pobrisao neke repove, kao i cache...
Last edited by verbalni_fajter; 29-12-11 at 12:33.
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks