View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 961 of 2251 FirstFirst ... 4618619119519579589599609619629639649659711011106114611961 ... LastLast
Results 24,001 to 24,025 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    A Vucinic ima osjecaj samo takav. Pocev od namigivanja prilikom himne pa do prenemaganja na terenu.
    meni se cini da ono bozovic namigne bas svaki put, a opet to jel namiguje ili se prenemaze nema veze sa time jel voli ovu zemlllju ili ne. smjesno mi o tome i raspravljati jer ne vjerujem da znamo neciji unutrasnji osjecaj o tome.
    jedino sto je pozitivno po meni sto ce mozda u sledece kvallifikacije malo vise da se bori da bi dokazao neke stvari posle svih onih prozivanja i sl
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ne bih se složio. Bolje mu je da igra sa starijim igračima nego sa vršnjacima pa makar i u ovoj ligi jer objektivno, i pored toga koliki talenat bio, ne može u timu poput Zenita odmah igrati. Kad pođe imaće tek napunjenih 18 godina i više iskustva.
    Ne moze, ali u Zenitu ce imati krstene trenere da rade sa njim, na priucene, i neuporedivo bolje uslove za igru, rad i razvoj. I ukoliko se dokaze u tim uslovima, dobice shansu da igra bez vecih problema. Kao sto su je dobili i Mirko, Joveta ili ovaj Nastasic koga neko pomenu. Ili Balotelli, na kraju krajeva-a znamo kakav je to tip

Quote Originally Posted by Amnesiac
    Što se povreda tiče, to se može desiti svuda i u ruskoj omladinskoj i u našoj seniorskoj ligi. Nadamo se da neće. Pazi, 18 godina je vrlo mlad igrač a kad se tome doda godina dana iskustva sa starijima onda ta mladost dodatno dobija na značaju. Evo, recimo hvale u Budućnosti Borisa Kopitovića, odbrambenog omladinskog reprezentativca. On je samo dva mjesece stariji od Đorđevića, interesovali su se razni strani klubovi, a on i dalje igra u omladinskoj ligi Crne Gore. Ne čak ni u filijali Komu, klubu sa začelja druge lige već sa vršnjacima.
    E upravo zbog takvih stvari mladi igraci kao sto je Kopitovic treba da idu sto prije. Eto on ima 18 godina, super je talenat cak i po mjerilima Buducnosti, i opet mu ne daju nikakvu shansu. Zashto? Zato shto je neki balvan tamo odlucio da treba neko drugi da igra, i to je to, prijatno Kopitovicu, dzaba ti talenat i sve. U Tottenhamu bi igrao u rezervnom timu, ali vjeruj mi da bi dobio shansu ukoliko se tamo pokaze. Evo je u Unitedu dobio shansu Ravel Morrison, koji ima 18 godina, i to posle samo godinu igranja u rezervama.

Da ne pricamo, shto vec spomenuh,o ogromnoj razlici izmedju znanja nashih i inostranih trenera(da se razumijemo, Brano je veliki entuzijasta, zeli dobro tim momcima i dace sve od sebe, ali takvih kao Brano nam treba 20ak da bi nesto uradili), i uslova tamo i ovamo. Jer vidish, tamo ih niko nece siliti da igraju mudball.

Quote Originally Posted by Amnesiac
    Moje mišljenje je da mi moramo da stvaramo igrače u našoj ligi i da to treba da nam bude prioritet u narednom periodu.
    I moje, ali to je za sada nemoguce. Jer nasa liga(to jest klubovi u njoj) nema ni znanja ni uslova da taj posao odradi kvalitetno. Ja sam stalno ovdje potencirao o potrebi osnivanja klubskih akademija, da se dovedu strucnjaci iz inostranstva da treniraju mlade igrace, da se igraci stvaraju od 10e godine i navikavaju na timski rad i fudbal uopste. Tako tu se slazemo potpuno. Samo je to sada nemoguce, jer nema volje, znanja i uslova da se to uradi. Stoga, inostranstvo STO PRIJE sto se mladih igraca tice-dok je situacija ovakva kakva je.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.goal.com/en/news/11/trans...savic-wants-to

Možda bi bilo dobro da pođe, ako mu budu garantovali da će da igra...
    Ne gnjidu, no njivu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako vec oce da ide,neka ide al neka ostane u Englesku.Bolje i mu bilo no por aznih Sportinga i slicnih timova
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zupra View Post
    http://www.goal.com/en/news/11/trans...savic-wants-to

Možda bi bilo dobro da pođe, ako mu budu garantovali da će da igra...
    Ovo bi mu bila totalna glupost. U City-ju igra sasvim dovoljno za igraca njegovih godina i iskustva.

Sa druge strane, goal.com je kurir fudbalskog novinarstva, tako ovo sve treba uzeti sa oooooogromnim grumenom soli.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Hm, Savic oce na pozajmicu jer je nezadovoljan minutazom. Sta on misli dje je dosao ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nece nidje, demantovao agent.

Bozovic na golu Videotona u zadnjih par meceva, izgleda da ce opet biti standardan.

http://www.pobjeda.me/2011/12/26/mla...itulu-zaredom/

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Fudbaler Zete i najbolji strijelac u istoriji1.CFL Žarko Korać u intervjuu zadnevni list DAN otkriva svoje nezadovoljsto izborom fudbalera godine. Takođe smatra da bi dobio poziv makr za neki prijateljski meč da je član nekog drugo kluba.
    U nedavno održanom izboru za fudbalera godine, Žarko Korać se našao na petom mjestu sa 16 glasova dobijenih od kapitena i trenera prvoligaških ekipa. Na pitanje, da li je zadovoljan izborom, napadač Zete je odgovorio:
    Nijesam zadovoljan, s obzirom da imam rezultate iza sebe. Zar 21 prvenstveni gol u 2011. godini, dobre igre i borba sa Zetom za Evropu, nijesu bile dovoljne da dobijem koji glas više? Iskreno, očekivao sam da budem među tri, jer sam svojim partijama to i zaslužio. Da razjasnimo, ni protiv koga nemam ništa, ali ja i kompletna fudbalska javnost zna kako protiče glasanje ove ali i svih prethodnih godina. Želim da zahvalim svima onima koji su glasali za mene – rekao je Korać

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a kako bi se neki prodali preko reprezentacije , tj nekima se moze da se prodaju nekima ne moze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektoru omladinske reprezentacije Miljenovicu produzen ugovor na jos godinu dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Selektoru omladinske reprezentacije Miljenovicu produzen ugovor na jos godinu dana.
    Samo niko ne pominje velikog maga Dushka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa vec su rekli da on ostaje bez obzira na sve

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Dobro cemo se sa onom dvojicom usrecit,dotad cemo slusat ovo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ukoliko bi dobio poziv A reprezntacije Srbije u budućnosti, da li bi ga prihvatio?
    - To je vrlo delikatno pitanje, prvo imam još mnogo da radim i da napredujem do tog statusa, a tu je i Crna Gora za koju igram od mlađih selekcija i bio sam kapiten u malađim uzrastima, tako da bi to bila vrlo teška odluka.

kakvi su ovi iz srbije, tj njihovih novina. ovo im je klasicno pitanje za svakog igraca koji igra u srbiji. a naravno niko nece da kaze da bi to odbio jer sledca utakmica odmah zvizduci. dobar je odgovor dao , vidi se da vrda
    evo citav intervju
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-f...sansu-u-Zvezdi

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Odgovor je vrlo pametan i korektan. Jedino pitanje ostaje ima li on potreban kvalitet za bilo koju od dvije reprezentacije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Odgovor je vrlo pametan i korektan. Jedino pitanje ostaje ima li on potreban kvalitet za bilo koju od dvije reprezentacije.
    za sada nema, cak i za mlade je tu i tamo posto rijetko igra. ali mislim da ce mu davati vise sani ako misle da zarade na njega nesto. to je sva politika klubova kad oce da te prodaju igra pola godine i ode. do tada na kasicicu tj dok ne prodaju te druge

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ukoliko bi dobio poziv A reprezntacije Srbije u budućnosti, da li bi ga prihvatio?
    - To je vrlo delikatno pitanje, prvo imam još mnogo da radim i da napredujem do tog statusa, a tu je i Crna Gora za koju igram od mlađih selekcija i bio sam kapiten u malađim uzrastima, tako da bi to bila vrlo teška odluka.

kakvi su ovi iz srbije, tj njihovih novina. ovo im je klasicno pitanje za svakog igraca koji igra u srbiji. a naravno niko nece da kaze da bi to odbio jer sledca utakmica odmah zvizduci. dobar je odgovor dao , vidi se da vrda
    evo citav intervju
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-f...sansu-u-Zvezdi
    Ja bih ovako navaljivao i na nase igrace. Stalno ih pripitkivao hoce li da igraju za CG, razmisljaju li o necemu drugom i tako dalje. Tako se stvara bolja slika sa cim mozemo da raspolazemo, uocavaju se zadovoljni/nezadovoljni i tako dalje. Ova njihova taktika nama smeta, ali bi trebalo i sami da je primjenjujemo.

Inace, ne cini li vam se da je ovaj covjek:

http://www.vijesti.me/sport/novakovic-grofov-napadacki-stil-vodi-nas-ka-luci-spasa-clanak-53528

p
    rilicno nepravedno zapostavljen? Mislim da su Zverotic i on mnogo bolje resenje u centru terena nego Zverotic i Drincic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se za Novakovica, svaku utakmicu u kojoj je dobio sansu odigrao je dosta dobro. Pitanje je oce li i koliko Drincic igrati za reprezentaciju, a Novakovic bi mogao odlicno da popuni to mjesto u sredini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/otkaz-sa...a-clanak-53512

Ovaj covjek ima vise iskustva i znanja od selektora mlade i A selekcije zajedno.Fudbalski diplomu i licencu priznatu od UEFA.A Brnjela i Dunjela neka zavrsavaju ove vecernje skolice...E kukale nam majke...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    http://www.vijesti.me/sport/otkaz-sa...a-clanak-53512

Ovaj covjek ima vise iskustva i znanja od selektora mlade i A selekcije zajedno.Fudbalski diplomu i licencu priznatu od UEFA.A Brnjela i Dunjela neka zavrsavaju ove vecernje skolice...E kukale nam majke...
    Ovo je neki trend u FSCG izgleda-otpustis selektora i postavis asistenta. Bice da je Deja nedje u prolazu mrko pogledao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ovo je neki trend u FSCG izgleda-otpustis selektora i postavis asistenta. Bice da je Deja nedje u prolazu mrko pogledao.

Ili mu nije htio ubacit u tim maloga od kumare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno izgleda dobro=)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovaj mali bi meni vec dobija minutazu.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 961 of 2251 FirstFirst ... 4618619119519579589599609619629639649659711011106114611961 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)