Zasto AlJazeera nije u 16:9?
Zasto AlJazeera nije u 16:9?
Zašto je, zaboga, morao da se makne Zone Reality radi Al Jazeere?
I da ponovim po stoti put: ZAŠTO VEĆ JEDNOM NE NAMJESTITE DA SE REDOSLJED KANALA POSTAVLJEN OD STRANE KORISNIKA NE POREMETI SVAKI PUT KAD SE DODA NOVI KANAL??????? :miserable::hammer:
ovaj redosled i mene ubija, sve mi je sad razmjesteno...
Who let the dogs out
Bice moguce uz sljedeci software update.
Zone reality zamijenjen AL DZAZIROM UZAS!... jos maknite diskaverije i onda cu doc da vam vratim extra tv...
Nece se micati Discovery. Hayat ce biti ovih dana umjesto drugog zone kanala.
Dodat Skala radio, u toku dana ce biti radio Vijesti![]()
bravo za Skala radio... odlican radio iz Kotora sa dosta stare i nove muzike, i dosta mediteranskih hitova sa aktuelnim kratkim vijestima iz Boke
pa i sad je moguce mjenjati redosled kanala uci u potdesavanje programskog vodica i tamo ima funkcija promjna redosleda kanala
znamo to svi jellena![]()
Who let the dogs out
Ne znam ja, odnedavno sam uzeo extra tv i nisam ga gledo mnlogo, Jelena mozes li mi kazati kako da namjestim redosled kanala po mojoj zelji?
nadam se da ce u novom sw update-u biti rjeseno i listanje kanale, neka bude malo preglednije, da se moze vidjeti lista kanala itd...
Who let the dogs out
ja pricam o software update-u, to nema veze sa novim kanalima
no i to ce valjda krenut malo po malo![]()
Who let the dogs out
Realno Reality je odlican kanal,zamjena nema nikakve logike,news kanal mijenja dokumentarni.I to FTA news kanal.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Bar ima B92.
Moze li neko da mi objasni zasto na drugom receiveru ne mogu da gledam zen,slika svako malo koci i zamrzava.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Zbog opterecenog linka.
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
B92 ima i u Total Tv:fat:
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks