ima ih i u ttv i to u osnovnom paketu.
nista od foxcrime foxlife tv1000 24kitchen viasat history i explorer sportklubova to ima samo pravo BBM
ima ih i u ttv i to u osnovnom paketu.
BBM nema ni pola ovih kanala sto si nabrojao u osnovnom paketu, jos sa onakvom slikom, to je smijesno. Total Tv ima sve u osnovnom paketu i to jos mnogo vise. Extra Tv nema naki izbor kanala, ali kvalitet slike na zavidnom nivou
Nema Elmaga, ide uzasna slika RTCG1, prebacite Al jazeeru na 16/9
Last edited by nnlusjon; 24-12-11 at 13:30.
Extra slika a kanali uzas,aj ne sprdaj se,ne treba nam kvalitiet slike nego kvantitet!Koliko je kanala u osnovnom paketu TTV-a,ma ajte ljudi.
Montenegro!!!
Pravo na te kanale ima SBB odnosno Total TV i oni odlucuju ko ce dobiti te kanale,a ko ne.Sa BBMom odlicno saradjuju,samo svi vrhunski strani kanali,lokalizovani su u osnovnom paketu u TTV,dok u BBM nisu.BBM svakako ima najbolju ponudu sve ukupno,ali i najskuplju.Ukoliko SK nastavi da uzima najbolje stvari,a fali jos samo Calcio Arena vise nece biti argument,posto ce LS uvijek prenositi neka domaca televizija.
Last edited by Jakuza; 24-12-11 at 13:52.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Uzalud sve imaju, ali sa onakvom slikom dzaba im je. Slika puna kockica prilikom brzih pokreta, piiiii
E kakvi smo... do juče nismo imali više od 7 kanala a plaćali smo pretplatu putem telefonskih računa i nije bila niska... a sad dobismo kablovsku i pregršt novih kanala i opet ne valja...Malo malo pa zanovjetamo...
Last edited by bobobarpodgorica; 24-12-11 at 14:28.
Ako T-com ovako nastavi moj extra tv uredjaj ce se lagano pretvoriti u tranzistor![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ma da...
Ranije je bilo mnogo bolje...
Last edited by bobobarpodgorica; 24-12-11 at 14:26.
To što je ranije bilo gore ne znači da se treba sad zadovoljiti uslugom ispod prosjeka čak i najzaostalije okoline.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
kablovski operateri u CG su duzni da podjednako emituju kako tv tako i domace kanale, to im je zakonski i sada moraju to da rade! kao sto emituju 15 domacih tv kanala tako moraju i radio to je tako u svim zemljama koje nude kablovske usluge, pa sad hoce to neko slusati ili nece nije na njima, oni to moraju dati kroz ponudu...
Ovaj topic najbolje da se zakljuca jer se ljudi samo nerviraju a nista dobro ni produktivno nije donio cast pomoci koji su pojedinci dobili za poneke stvari.
Najradije bih psovao Picom do ujutro al mi je zanimljivije da gledam al jazeeru:disgust:
Ovo mi izgleda kao korak unazad.. Jeste novi meni je simpatičan ali mu treba 10 sekundi da se učita, promjena frekvencija je spora... i rado bih se odrekao fensi screen savera i cool radija da mi se vrati mogućnost da snimam i premotavam muziku sa radio (video) stanica... Šta ste to napravili![]()
†_Ba®-®uleZ_†
pa znam da ima Cabling, a sto mu vrijedi kad je za samo jednu opstinu, ovdje je rijec o nacionalnim operaterima, neka se Cabling prosiri na Boku Podgoricu... ovako to nista ne znaci
Da, radio je sada dostupan u svim paketima
@ZAre
Radio kanale (ove koji idu uz TV) mozes da nadjes na pozicijama tih televizija kao drugi audio (na daljinskom pritines trece dugme u zadnjem redu i izaberes RADIO)... tada mozes da snimis i premotas![]()
ja ovdje pricam o ponudi tv kanala,ne o radio kanalima.uporedi bbm,cabling tv(na zalost samo je u budvi)sa extra tv vidjeces koja je to razlika u ponudi kanala,u korist ovih naravno.da ne pricam o hrvatskom t-comu koji tek ima neuporedivo bolje kanale a ista firma.i onda nam se javi neki sale iz t-coma kad uvedu tv coronu ili sun tv i veli uzivajte!pa nisu ubacili kvalitetan kanal skoro 2 god.sto je ciji ekskluzivitet je nebitno,svak treba da se potrudi da omoguci kvalitet.ove inace vise ne treba ni komentarisat,ja ih svakako otkazujem uskoro,prelazim na dreambox.za domace kanale je dovoljna klasicna antena i to je to a pojedini nek i dalje uzivaju.
Zamijenjen sa Al Jazeera Balkans.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks