NY manje koševa
Dalas manje koševa
Čikago 2
OKC manje koševa
Klipersi H2
Neko moje viđenje prvog kola.
Ne znam sto napadoste momkaNjegovo je pravo da okaci dobitne tikete, ako nece da ostavi tip/tipove vjerovatno ima razloga.
NY manje koševa
Dalas manje koševa
Čikago 2
OKC manje koševa
Klipersi H2
Neko moje viđenje prvog kola.
Raise my hammer,take my aim
Probajte...
VIP SINGLE:
edittt
Last edited by stefke; 25-12-11 at 16:23.
Danas pobjeđujemo Olimpiju, ali bi mogao da prođe H2 (+11 na Budućnost) jer ne vjerujem da ćemo bit dominantniji za više od 10 poena.
kakvi pajseri su ovi iz viliamsa ovo je nerealno,nijesu dali u ponudu broj koseva igraca... ima li jos ce da se igra to a da radi kladionica danas zna li ko?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
meridijan je imao to..
AUSTRALIA - A-LEAGUE
GOLD COAST UNITED - BRISBANE ROAR FC 2(2.00)
Igra se u ponedeljak u 9.30 ujutru!
Brisbane je zaredjao 4 poraza za redom,ali to je bilo zato sto su 3 njihova mnogo bitna igraca Henrique,Smith i Broich bili povredjeni,a sada kapiten Smith je sam izjavio da ce da da sve od sebe da igra od prvog minuta na ovoj utakmici. On je odlicno prosao fitnes test i spreman je, dok je Broich neizvestan, a Henrique sigurno nece igrati(ali na njegovo mesto ce biti japanac Nakajima(3gola).
Gold Coast se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli i jedna su od najsbalijih ekipa u ligi.
Oni ce na ovom mecu biti bez nekoliko vrlo bitnih igraca!
Suspendovan je sef odbrane Rozic!
Zbog povreda ledja nece braniti prvi gk Moss, a na njegovom mesto ce biti 22 godisni Tyson koji nema nikakvo iskustvo!
Glavni napadac Porter je takodje povredjen i rezervni napadac Broadfoot takodje ne igra!!!
Do sada Brisbane je 3 puta pobjedio G.C., 1 je zavrsilo nereseno i 1 je pobedio G.C.
Ovo je dobra sansa da Brisbane prekine njihovu losu seriju od 4 poraza za redom!
Mislim da je dvojka kao kuca!!!
ovo vidjeh od jednog lika
1.Arsenal vs Wolves...
Arsenal injurediaby (muscle), Djourou (groin), Gibbs (hernia), Jenkinson (back), Miyaichi, Sagna, Santos, Wilshere (all ankle)
Wolves injured :O’Hara (groin). Edwards (groin), Craddock (hamstring), Foley (match fitness),
2.Man Utd vs Wigan...
Man Utd injured:Anderson (knee), Tom Cleverley (ankle), Rio Ferdinand (foot), Darren Fletcher (illness), Michael Owen (thigh) and Nemanja Vidic (knee)
Wigan injured:Emmerson Boyce i Chris Kirkland
3.Liverpool vs Blackburn
Liverpool igra bez Dann (ruptured testicle), Salgado i Lucas...Suarez je suspendovan..
4.West Brom vs Man city
Za goste ne igraju Micah Richards, Aleksandar Kolarov i Edin Dzeko...Verujem da ce njih zameniti zabaleta, clichy i baloteli...
Za WBA nece igrati samo Steven Reid
5.Chelsea vs Fulham
Za Celsi nece igrati Essien (long term), David Luiz (doubtfull), Branislav Ivanovic (injured vs tottenham) and Obi Mikel (knock vs tottenham as well).
i ovo nadjoh...valjace
Russia!
Ljudi treba mi hitnno odgovor radi li sad ijedna kladionica...
dubl za danas
new york-boston <199,5
golden st.-laclipers <215,5
kv. 3.4 Sbbet
meridian probaj
radi meridijan u bulevar ivana crnojevica![]()
buducnost 1.15 ni protiv mornara da igraju
Dann ne igra u Liverpulu, Salgado ne igra u Liverpulu, Lukaš je povrijeđen do kraja sezone, Suarez još nije suspendovan, igraće kroz kraj decembra i početak januara.
Wigan igra protiv Junajteda na Trafordu. Junajted je bez igrača u zadnja 2 meča dao 9 golova. Wigan nikad dosad nije pobijedio Junajted.
Samo da se postaram da su informacije tačne, da neko ne uleti sa zabludom i uplati svoj euro.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Evo za onu dvojicu shto prozivaju da nema prije pochetka,pa neka prate
![]()
...
kolko ja znam meridian radi do 23![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A evo i ovaj za onu dvojicu prozivatelja
![]()
Last edited by AL no1; 25-12-11 at 18:13.
...
Pa ti si bio sumnjichav a a i neki NoleNk chini mi sesve je ok
![]()
...
neka smo ne mari, sad imamo dobre predloge od AL no 1)))))))
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks