...
...
to je isto kao kad igras fudbal vise od 2.5 znaci da bude 3 plus, a manje da ce biti od nula do 2, tako da je pogodio manje od 85.5
Ja nocas 8/8 Ncaa. To mi je prvo igranje, nakon onog nakon prije tri dana, kad je bilo 3/5, i kad me pratio jedan kolega. I po prvi put sve uhvatio, u ovoj sezoni, sto se Ncaa tice.
Pa gdje si gospoche kad ti ostavljam Weems-a da upresh shto jache mozesh,e jbg.
...
...
...
slab je to ulog tj dobitak moj dobri komsono bolje no ista
![]()
...
rangers gubi... vrh !
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
...
al ja na posao naravno i ne vidim...
VIP SINGLE:
Annan - Berwick 1-X (17.00)
Like · · 7 hours ago
jedva al dodje
![]()
...
gj al
da oce doc ponedeljak ... kriziram i dosadjujem se![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kako cemo onako napaljeni da zatvorimo kladionice u ponedeljak hahahahha![]()
Russia!
Kako je užasno potcijenjen Dalas (2.50) na svom terenu protiv Majamija, iako će Lebron i ekipa svakako željet osvetu još u provm kolu prvenstva.
Ne znam kako se postavit tu, mami kvota.![]()
ha ha ha za'ebantu :biggrin:
Kad ostavim ono shto ima realnu mogucnost oko 75% da prodje,vecina vas igra fudbale nekakve,a ostavim likovima za koje znam da ce ispratit,tako da...eto ti zadnji primjer,Weems-a nije niko ispratio odavde,a doshao je najlaganije moguce,i shto da bzvz piskaram onda,uostalom rookie si ti ovdje josh![]()
...
nebitno jesam li na forumu od 2007. ili 2010. cilj ove price je da je malo bezveze sto postavljas tikete samo kad vec dobijes,postavi to prije nego pocnu te utakmice naci ce se uvjek makar i nekolicina sto ce te ispratiti. To je vise smisao pisanja na ovu temu,tj predlozi,sugestije,tipovi...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sto ne postavi i gubitne tikete vise bi mu vjerovali a ovako....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks