Page 31 of 176 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast
Results 751 to 775 of 4398

Thread: T-Com | Optika

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Hvala Alienu, ali ne mogu da se pozovem na forum za informaciju. Ja sam na osnovu ove informacije i zvao T-Com 1515 i rekao da se interesujemo za napredniji internet od 10/1, i rekao da sam cuo za Optiku koju T-Com nudi, pa da trazim cijene ili pakete za pravna lica, i da li postoje mogucnosti. Prijavit cu ja na sajt ako mi uprava odobri, ali ne mogu prezentovati upravi da postoji nesto za sta sam cuo na forumu. Meni je ova cijena fenomenalna i za kucnu upotrebu, a kamoli za pravno lice. Ali... (do moje kuce optike nema, a do firme ne mogu na svoju ruku sve sam raditi)
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a mislim da nam je jedina opcija da se prijavimo i budemo strpljivi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Hvala Alienu, ali ne mogu da se pozovem na forum za informaciju. Ja sam na osnovu ove informacije i zvao T-Com 1515 i rekao da se interesujemo za napredniji internet od 10/1, i rekao da sam cuo za Optiku koju T-Com nudi, pa da trazim cijene ili pakete za pravna lica, i da li postoje mogucnosti. Prijavit cu ja na sajt ako mi uprava odobri, ali ne mogu prezentovati upravi da postoji nesto za sta sam cuo na forumu. Meni je ova cijena fenomenalna i za kucnu upotrebu, a kamoli za pravno lice. Ali... (do moje kuce optike nema, a do firme ne mogu na svoju ruku sve sam raditi)
    FTTH - pravna lica
    - Optika B4 (4Mbps/1Mbps), 30EUR
    - Optika B6 (6Mbps/1Mbps), 50EUR
    - Optika B8 (8Mbps/1Mbps), 65EUR
    - Promo paket, Optika B24 (24Mbps/2Mbps), 39EUR. U sve cijene PDV je ukljucen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stigla optika do mene danas u 5

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Djetic View Post
    FTTH - pravna lica
    - Optika B4 (4Mbps/1Mbps), 30EUR
    - Optika B6 (6Mbps/1Mbps), 50EUR
    - Optika B8 (8Mbps/1Mbps), 65EUR
    - Promo paket, Optika B24 (24Mbps/2Mbps), 39EUR. U sve cijene PDV je ukljucen.
    kako i dje da se prijavim s obzirom da jos nisam dobio lozinku?
    do kad traje promo period?

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Za sada do kraja godine.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a kako i dje da se prijavim?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sinoc uvedena optika kod mene, 20 mbit preko kabla lagano na down a 2.5 pa i 3 upload... preko wireless d linka ne mogu preko 5 mbit izbacit iako mi je signal na 50% i odziv je los... preko kabla sa Beogradom 15 ms... a preko wirelessa 40ms ... Mene zanima... mogu li ja extra tv da gledam preko pc-a ... znaci da ne uzimam risiver... znam da je ilegalno ali ako neko zna neka mi na pm posalje... a takodje bi mi mogli rec kako da iskoristim onaj usb prikljucak na extra tv... obecavam necu uplodovat nidje nista samo bih volio da nesto mogu sacuvat od toga na pc. Sto se tice ovog wireless-a ... jel to karakteristika rutera ili tog mog d-linka... posto na 50% signala pise 54 mbit/s ali ne mogu da izvucem preko 5 mbit download...

Qral... meni pise faster than 98% in me. Mada je meni izbacio 21 i nesto megabit a 3.4 upload... tako nesto...
    Last edited by Montequilla; 20-12-11 at 10:08. Reason: zaboravio nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tek u ovaj period iduce godine

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ima li nade za Danilovgrad?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montequilla View Post
    Evo sinoc uvedena optika kod mene, 20 mbit preko kabla lagano na down a 2.5 pa i 3 upload... preko wireless d linka ne mogu preko 5 mbit izbacit iako mi je signal na 50% i odziv je los... preko kabla sa Beogradom 15 ms... a preko wirelessa 40ms ... Mene zanima... mogu li ja extra tv da gledam preko pc-a ... znaci da ne uzimam risiver... znam da je ilegalno ali ako neko zna neka mi na pm posalje... a takodje bi mi mogli rec kako da iskoristim onaj usb prikljucak na extra tv... obecavam necu uplodovat nidje nista samo bih volio da nesto mogu sacuvat od toga na pc. Sto se tice ovog wireless-a ... jel to karakteristika rutera ili tog mog d-linka... posto na 50% signala pise 54 mbit/s ali ne mogu da izvucem preko 5 mbit download...

Qral... meni pise faster than 98% in me. Mada je meni izbacio 21 i nesto megabit a 3.4 upload... tako nesto...
    D-Link oprema se ne instalira kod FTTH korisnika, ...Huawei ONT.
    Nije mi bas najasnija formulacija pitanja.

802.11g, ima po webu massa materijala, pa preporucujem da pogledas.
    USB - mislim da je o tome bilo i previse rijeci na portalu.
    Last edited by Djetic; 21-12-11 at 09:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by redlaw View Post
    Ima li nade za Danilovgrad?
    Ako si u blizini Kosica mozemo da vidimo.
    U svakom slucaju javi se na PM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Djetic View Post
    D-Link oprema se ne instalira kod FTTH korisnika, ...Huawei ONT.

Eh, da je makar D-Link...Vidim da ste strateski sve blizi zutaljima...
    Crnogorski Telekom je danas potpisao ugovor sa kineskom kompanijom Huawei o uvođenju novih tehnologija i unaprijeđenju prenosne mreže Crnogorskog Telekoma.
    Iz Crnogorskog Telekoma je saopšteno da je projekat vrijedan više od milion eura i predstavlja jedan od ključnih koraka ka uvođenju LTE tehnologije, odnosno mobilnih servisa četvrte generacije.
    Ovaj projekat će, uz već započetu unaprijeđenje pristupne T-Mobile mreže, korisnicima omogućiti veće brzine prenosa podataka kao i pristup broadband servisima tamo gdje do sada nije bilo moguće njihovo korišćenje, kao i na novim lokacijama i područjima. Uz to će dodatno biti povećan kapacitet prenosa i nivo pouzdanosti pristupne mreže.
    “Naši korisnici su već navikli da uživaju u najinovativnijim servisima i superiornom kvalitetu mreže. Ovaj projekat će im omogućiti pristup još širem spektru savremenih usluga i tehnologija, s obzirom da je nova oprema spremna za 4G“, kazao je Rudiger J. Šulc, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma.
    Ovim projektom će svim postojećim, kao i budućim, 3G stanicama, biti omogućeno uvođenje HSDPA+ sa brzinama od 21Mbps i više.
    U saradnji sa kineskom kompanijom biće zamijenjana kompletna postojeća oprema za prenos mobilnog saobraćaja, opremom najnovije generacije, a biće implementiran najsavremeniji sistem nadzora mreže.
    "Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da radimo na ovom projektu i što će naša tehnologija služiti korisnicima u Crnoj Gori. Ove godine proslavili smo 10 godina postojanja u Evropi, a sada imamo dodatni razlog za slavlje – strateško partnerstvo sa Crnogorskim Telekomom“, izjavio je Gavin Dai, regionalni direktor kompanije Huawei Technologies.
    Ugovor sa Huawei-om, koji je jedan od od vodećih svjetskih proizvođača radio opreme, potpisan je na pet godina, a predviđeno je da tokom 2012. i 2013. bude završeno 90 odsto modernizacije mreže.
    Podsjećamo, nedavno je u saradnji sa kompanijom Erikson Nikola Tesla započela opsežno unaprijeđenje pristupne T-Mobile mreže, kojim je predviđeno da se postojeća oprema na 350 baznih stanica zamijeni najsavremenijom opremom, što će T-Mobile korisnicima garantovati da i ubuduće imaju mogućnost pristupa najnaprednijim servisima nove generacije.

BLAGOS Nama, s Vama, a i Vama s njima

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    40 Posts

Da li mora da se koristi Huawei ONT za ADSL, tj. ako se u firmi vec nalazi switch koji je vezan preko optike za druge servise CT, da li kroz isti switch (na slobodnim portovima) moze da se propusti i taj ADSL?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djiha View Post
    Da li mora da se koristi Huawei ONT za ADSL, tj. ako se u firmi vec nalazi switch koji je vezan preko optike za druge servise CT, da li kroz isti switch (na slobodnim portovima) moze da se propusti i taj ADSL?
    Stvarno ne razumijem vas post. A trudim se.
    Moguce je vasoj firmi implementirano specificno rjesenje (preko optike,...). Preporucujem vam da se cujete sa ljudima koji vam odrzavaju mrezu (u Ugovoru se nalazi kontakt broj),...

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    40 Posts

Sada kada i ja procitam svoj post nije ni meni jasno...

U svakom slucaju, u firmi je preko optike (optika ide na media converter, pa sa media convertera na switch) uvedena iznajmljena linija (ona ide preko prvog porta na switchu koji je vlasnistvu CT), na drugom portu je drugi servis-usluga CT, na trecem portu treci servis-usluga CT. Ne znam jesam li sada objasnio jasnije... Samo me interesuje da li bi (u slucaju da se uvede ADSL) morao da se postavlja Huawei ONT, ili bi moglo da ide preko tog istog switcha na sledecem slobodnom portu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djiha View Post
    Sada kada i ja procitam svoj post nije ni meni jasno...

U svakom slucaju, u firmi je preko optike (optika ide na media converter, pa sa media convertera na switch) uvedena iznajmljena linija (ona ide preko prvog porta na switchu koji je vlasnistvu CT), na drugom portu je drugi servis-usluga CT, na trecem portu treci servis-usluga CT. Ne znam jesam li sada objasnio jasnije... Samo me interesuje da li bi (u slucaju da se uvede ADSL) morao da se postavlja Huawei ONT, ili bi moglo da ide preko tog istog switcha na sledecem slobodnom portu...
    Pretpostavljam da vi zelite Internet, ... na prvom sledecem portu.
    Ako se ne varam "naziv" ADSL kroz optiku je nestvaran ali sta da radimo.
    Mislim da moze da se napravi (nece trebati ONT uredjaj). Preporucujem da kontaktirate CT key account managera koji je zaduzen za kompaniju u kojoj radite.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Poseydone, da si imao ikad dodir sa Huawei komunikacionom opremom ne bi pisao onako. Ja sam bio odusevljen ranije kad sam imao priliku da koristim. I Huawei USB modem za Mobilni internet, i Huawei modem za ADSL. Oba su radila bolje nego bilo koja druga oprema (D-Link, ZyXEL, TP-Link, Lynksys - ADSL, ZTE - Mobilni modem). I to mnooogo bolje. Kakvi su sad, ne znam. Ali gori od onih sto sam naveo, ne mogu biti. Nikako!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nove FTTH lokacije:
    - Blok VI, Djoka Mirasevica br.61 (TV Montena)
    - Blok V, Velimira Terzica br.1
    - Blok V, Blaza Jovanovica br.31
    - Blok V, Vijenci Kosovskih junaka br.6 (Soliter)
    - Blok V, Blaza Jovanovica br.11
    - Dzordza Vasingtona zgrada ''Normal'' ulaz br.1
    - Dzordza Vasingtona zgrada ''Normal'' ulaz br.2
    - Dzordza Vasingtona zgrada ''Normal'' ulaz br.3

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Poseydone, da si imao ikad dodir sa Huawei komunikacionom opremom ne bi pisao onako. Ja sam bio odusevljen ranije kad sam imao priliku da koristim. I Huawei USB modem za Mobilni internet, i Huawei modem za ADSL. Oba su radila bolje nego bilo koja druga oprema (D-Link, ZyXEL, TP-Link, Lynksys - ADSL, ZTE - Mobilni modem). I to mnooogo bolje. Kakvi su sad, ne znam. Ali gori od onih sto sam naveo, ne mogu biti. Nikako!
    Od kada je poceo Extra Tv koristio sam Speedtouch( izuzetan router, jedino sto je zaista preosjetljiv na promjenu napona), a od kad sam dobio optiku wireless na ONT-u me radi kako treba, zavisno od firmware do firmware-a ima razno razne probleme i mane i taj veliki kineski brand jednostavno me resava problem. To je jednostavno njihov standard, nisam siguran da i jedan od ovih koje si nabrojao imaju u prodaji uredjaj koji ima bug i da to ne resavaju. Zamisli da imas najsavremeniji broadband, sto svakako jeste FTTh, i da i da ne mozes pratiti streaming, razgovarati preko Skype ukoliko koristis ONT wi-fi mrezu ?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Zamisli da imas najsavremeniji broadband, sto svakako jeste FTTh, i da i da ne mozes pratiti streaming, razgovarati preko Skype ukoliko koristis ONT wi-fi mrezu ?
    To se zove : kabl. Ja bih isto izludio da me izludjuje tako kao sto tebe izludjuje. (Doduse i jeste me izludjivalo, pa sam napravio WDS, i od tada me glava ne boli. Fiksiran sam, ali se manje nerviram. A i ja bih ovu optiku, no me strah da se prijavim na ovu promo akciju, a onda kad dodje za par godina (ne vjerujem da ce prije u ovu moju kucu) da bi nabiju opasnu cijenu. A zamisli, na flat 2 sam, i to koristim sve dok ne prodje makar 6 mjeseci da me neki ADSL servis ne steka.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a ako se sad prijavis imas sadasnje cijene. ili nize ukoliko eventualno budu nize tada.
    nego ja niti se mogu prijavit niti ima mogucnosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alien View Post
    a ako se sad prijavis imas sadasnje cijene. ili nize ukoliko eventualno budu nize tada.
    nego ja niti se mogu prijavit niti ima mogucnosti
    Svi FTTH korisnici koji koriste servise po sadasnjim cijema, ili se prijave u medjuvremenu (popusti, akcije ili sl.) imace benefite FTTH akcije koja ce startovati u prvim nedeljama 2012 god.
    Last edited by Djetic; 22-12-11 at 21:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nove FTTH lokacije

- Blok VI, Vijenci Danila Kisa br.2
    - Blok VI, Vijenci Danila Kisa br.4
    - Blok V, Trg Nikole Kovacevica br.6 (Soliter)
    - Aerodromska 23
    - Aerodromska 25
    - Aerodromska 27
    - Aerodromska 29
    - Aerodromska 31
    - Aerodromska 35
    - Josipa Broza Tita br. 5

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Dje vam je broj 5? Cija je to zgrada
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Page 31 of 176 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)