kako juce uzeh htc desire s mozete li mi rec neki dobar forum ili sajt da ponesto procitam i naucim (tips & tricks)![]()
kako juce uzeh htc desire s mozete li mi rec neki dobar forum ili sajt da ponesto procitam i naucim (tips & tricks)![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
XDA forum za sve napredne stvari, skini aptoide za apps, a pitanja mozes odje. BTW, vrlo bitno: koja ti je dosla verzija Androida? 2.3.2, 2.3.5 ili nesto trece?
PS Mozda da obratis paznju i na ovo:
http://www.srbodroid.com/development...on-i-problemi/
a srbodroid takodje nije los sajt
(nečitko)
taman nadjoh prsli telefon i odibste me od kupovine, e paaaa c c c c
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pa ne moras bas desire s da uzimas, a i tu je pitanje da li ce te bas toliko pocerat maler da dobijes falicni primjerak. Ako je sa pravom garancijom, u principu te boli uvoKoliko se tek ajfona 4s samozapalilo i ima zestokih problema sa baterijom, pa ih ljudi i dalje uzimaju
![]()
(nečitko)
ne zelim da imam problem jer uzimam u pikom, a zna se kako tamo sve funkcionise divno predivno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sparco napravi pometnju na forum, sad svi znamo da kupujes telefon...JK
garancija nije direktno pikomova, servis je (bio sam) u novoj zgradi izmedju Vektre i male pijace, AFAIK ako bude kakav problem, i ne moras da ides u lelekom...
(nečitko)
Meni radi odlično, na DHD. Samo mi se čini da malo više vuče baterije.
"Čistim ođe, nema tu gospode."
(nečitko)
ja mislim da sam procitao to na htcforum ili andoridforum. zalilo se 10ak likova ..kasnije cu postovat link.
ako vama sve fercera onda cu ga i ja ubacit. uzeo sam telefon preko pi coma.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zna li neko ocu li imat problema sa instaliranjem androida 2.3.4 na samsung galaxy mini, posto mi je telefon blokiran na t-mobile mrezu???
ja mislim da nema toga apdejta bilo kojeg telefona za bilo koji OS, da nedje nekome nesto nije poslo naopako, bitno je da nije widespread. Koristi malo tu verziju, pa ces bolje vidjeti koliko je napredak sa sense 3.0![]()
(nečitko)
hvala, moram na preko odina instalirat, nadam se da ce u redu bit![]()
znaci ipak se lokuje. A posto znam koliko pricas, od 7 do 23h je jos i uspjeh![]()
(nečitko)
Jeste da znaš.
Osvjetljenje mi je na nulu i sada imam 1%. Užasne su baterije, mada još niejsma na Android kojem baterija može 2 dana.
Čuo sam Xperia Arc S može, ali sumnjam.
PS. Ko je kriv Promonteu ne zna kome je dao džabe :P
i jedno brdsko brzinsko pitanje za vas junaci: za otprilike iste pare mogu uzet Samsung S1 ili HTC Desire HD. Što mi predlažete?
C9H13NO3
One world, Two wheels
I meni isto...
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks