Sigurno je bio automatski mjenjač ili je tabla ista kao na auta u kojima je automatski mjenjač pa je nešto zabudalila elektronika i pokazala sve to upaljeno...
hahaha o greote
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sigurno je bio automatski mjenjač ili je tabla ista kao na auta u kojima je automatski mjenjač pa je nešto zabudalila elektronika i pokazala sve to upaljeno...
Koja je svrha postojanja PRNDAAA 4321 na originalnoj tabli od manuelnog?
Nije za svaki model, nego posebnu tablu imaju automatici, a posebnu manuelni, cek' da proguglam malo.
To je samo bug, imaju ga svi VW-i...
TAKUMI
Mislim da ti ide u modul ABS-a pa ti blokira pedala.
Probaj da skines osigurac i da vozis bez njega, 100% neces imat ovaj problem sa pedalom.
TAKUMI
Pa da li se to PRND pojavljuje na vozilima sa manuelnim mjenjacem? Moguce da je tabla mijenjata, ne znam...
I hvala na odgovorima svima, narocito pojedinim osobama koji voze Maseratije, Lamborginije i ostala vozila u cijim ocima mi smrtnici sa autima starim 10ak god.ili vise izgledamo smijesno...![]()
:*
eto su ti ljudi odgovorili,a ja imam da ti dam jos jedan savjet za ubuduće, zadnji put kad sam imao prijavu,tj situaciju slicnu tvojom,ovako je to bilo.
Policajac: Dobar dan
kDW : Dobar dan
Policajac:Molim vas,dokumenta, i kod kolege.
kDW: ja dajem dokumenta na uvid (ličnu kartu i saobraćajnu) a vozačku ostavljam u auto.
Policajac:A gdje ti je vozačka
kDW:Oduzeta je.
Policajac:A gdje je oduzeta?
kDW: IZVOLI?
Policajac:Nista,nista, no reko ako te dje u Podgoricu zaustave,ponijeće ti to auto.
Last edited by kEDOWN; 19-12-11 at 18:42.
Jeli neko od vas vidio mozda neki bilbord u PG, na brzinu prije prodjoh pa samo letimicno pogledah, vidjeh da se SKode Oktavije prodaju sa nekim popustom, zna li neko nesto o tome ?
Who let the dogs out
to si ugradio onaj prekidač za ABS:applause:
zahvaljujem
Who let the dogs out
keDown moje izvinjenje tebi sto sam onako reagovao.. Ali meni su napisali odvojene kazne. Sjutra (16.12 oko ponoci) me ufatila druga patrola, zaustavili radi alko testa, nisam napravio bio nikakav prekrsaj osim to sto nisam imao vozacku (oduzenta 15.12 u 19:30). I on mi je napisao kaznu 50e da odmah uplatim, tj za max 8dana.. Zato sam rekao ne moze 150e-300e. . I ovo cu danas platit, a za ovu sto su mi oduzeli vozacku kad dodje.. Jos jedno pitanje, jel mora da im se nosi ona uplatnica ili je to sad automatizovano kad uplatim da me odma skinu za to.. Ako nije dje se nosi..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
meni su rekli da ne treba nositi ove nove...ali provjeri.
Provjerio, uplatio u banku, ne treba nista vise, ja manji za 50e, drzava punija, hvala Vladi Crne Gore sto nas je podrzala![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kakav lik sto je ovo
LPGTECH 067 854 548
Zanima me kad se (otprilike) očekuje poskupljenje polaganja vozačkog? Evo dvije godine ne mogu da se nakanim da upišem to.
upisuj to odma..a neka moja slobodna procjena jeee.. jos par godina...jer se i par godina u nazad o tome prica...![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Zna li ko na koliko se priteze glava motora od golfa 3 benzinac 1.6 55kw ?
corsa b 1.4 mpi motor imam problem ujutro ovih dana kad je zahladnjelo sa saugom
ljeti kad ga upalim vrti na 800-850 rpm a sad kad je zima samo 1000 rpm i auto trese ka u traktor da sam sjeo
Kako da podesim to mogu li sam ili mora kod majstora ici??? neki senzor,osigurac ili sta vec da provjerim???
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks