hvala puno na pomoci,uspio sam da udjem i dobio sam opkladu.![]()
hvala puno na pomoci,uspio sam da udjem i dobio sam opkladu.![]()
U prevodu zadnja vuca nije za snijegZadnja vuca ima problem kad se vozi po snijegu kuda nije vozeno, znaci ono, probijanje.
Nego koja?
TAKUMI
sto je, sto plasite djevojku, pomislio bi covjek da ce auto samo stanut kad vidi snijeg iz ove price...
postoje savjeti kako se vozi na snijegu...sa prednjom, kako sa zadnjom vucom i sl... samo ti stavi zimske gume naprijed i pozadi, i lagano, makar tamo dje je ocisceno neces imati frke nikakve...
Last edited by E_K_V; 18-12-11 at 00:27.
menekenko od kad vozis? koliko si puta vozila po snijegu?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Jaudi je CAS (Crap All Season).
TAKUMI
Ima li dje kakav Nisan servis, djelovi (novi ili polovni)!?
zanima me za primeru almeru (a ne za murana skylinea....)!?
potvrda.
Originally Posted by my name is ...
@cvx ja sam sad pjeshibus fahrer![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
aliance ti je ovlashceni serviser za nissan tako da bi trebalo da ima i kod njih djelova...chini mi se i shcekic da ima djelova za japance al nisam siguran...
chush nije zadnja za snijeg...drule dzak cimenta pozadi i ekstra...i u tom sluchaju je bolja za probijanje od prednje jer prednji probiju a zadnji idu po tragovima....
Sto bi moglo bit kad mijenjam brzine (kad stisnem kvacilo) auto dobije cudan uguseni zvuk . Opel Astra F 95'
---Chelsea Fc---
Druk lezaj.
TAKUMI
Koliko kosta , je li hitno za mijenjati?
---Chelsea Fc---
nemo se onda igrat no idi autobusom![]()
Par pitanja..
Kad ti uzmu vozacku mozes li da vozis jos 24h sa onim papirom? Il se meni ucinjelo ili je meni onaj rekao da moze. Sto mi je kasnije jedan porekao.
Kolika je kazna za nenosenje vozacke dozvole ako moze neko da postavi tacno taj zakon bio bih zahvalan.
Gdje se uplacuju te kazne, tj kad se uplate u neku banku dje se posle nosi to, sto se tice policije, kad bi neko stavio screen shot sa google maps. i da tacno oznaci gdje je to. Takodje bih bio zahvalan.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kazna je 30 eura za ne-nosenje dokumenata...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks