Ma nemas pojma :-P funkcionalniji je i od ui-ja koji koristi samsung, i se-ovog. Ako otkljucaju bootloader na wildfire s, probacu cyanogen mod, ali do tad, htc ipak rula B-)
Sense fu*king sucks.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ma nemas pojma :-P funkcionalniji je i od ui-ja koji koristi samsung, i se-ovog. Ako otkljucaju bootloader na wildfire s, probacu cyanogen mod, ali do tad, htc ipak rula B-)
to je sve stvar navike , i meni je u pocetku bio bolji na HTC ove uredjaje pa poslije kad sam uzeo samsung nesto sam se navikao na njega da sto god drugo da uzmem sve mi je neobicno
probao sam i CM ali sam se odmah vracao nazad
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
meni nije samo stvar navike: Sense mi se najvise svidjao i prije nego sto sam pazario prvi android telefonTouchWiz mi je izgledao pomalo kao kopija iOS-a, pa jos ono ime sPhone za mnoga trzista (i za Srbiju). Koristio sam Galaxy S Plus par dana aktivno... Npr lock screen mi se ne svidja nikako, ali sam zato stavio pattern unlock, i to je vec bolje rijeseno nego na htc-u (htc mora prvo da se otkljuca, pa onda ukuca pattern, a samsung direktno otvara pattern). A onda je dan posle toga izasao Sense 3 za DHD, i taj lock screen ne bih ni za jedan drugi mijenjao
![]()
(nečitko)
meni je bash i odgovarao taj stil kao iPhone jer sam prije androida koristio najvisheiphone , a i volim da su mi tu tih 4-5 ikonica vaznih stalno a ostatak ekrana moze da se skroluje. Lock screen je stvarno bzv, al zato na ICS je savrshen sad cekamo update
mada opet kazem i Sense je meni prelijep i vjerovatno bih se i na njega brzo navikao
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
klot android 2.3 ima bolji lockscreen nego Samsungov, odakle znas da ce ga znatno promijeniti kad dodje ICS? Ni ovaj na Galaxy Nexusu ne nudi koliko Senseov, samo unlock i kameru:
(nečitko)
koliko sam ja shvatio moze na njega da se mijenjakoja ce ti biti strana za sto
ps. predpostavljam da ce biti ovakav i za SGS , mada opet ovi lock screenovi mogu da se promijene kome nije crnjak oko toga radit, ima program i thema za to koliko hoces
ne znam moze li bez rootovanja, a root mi se nesto ne radi![]()
(nečitko)
go loker for vej
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
шур, оф корс! :п
(nečitko)
Meni je lock screen potpuno nebitna stvar. I ovako mi se telefon rijetko kada zaključava.
Glavn irazlog zašto ne volim HTC je u stvari Sense. Podsjeća me na bloatware na aptopovima kompanije Toshiba. Svega ima a rijetko šta korisno.
Zato lijepo CM pa onda sve napravi kako ti odgovara. Ili MIUI gdje nemaš meni nego su tisve ikonice na desktopu što je rješenje koje se meni lično najviše sviđa (kada otljučaš telefon nema klika na meni, nego je sve tu).
kako ti se to tacno tel rijetko kad zakljucava? Vazda ti radi ekran? :?
(nečitko)
mozda se ne razumijemo sto se terminologije tice sta je tacno lock screen :?
elem, slucajno nadjoh na ovo:
http://www.jayceooi.com/2011/07/31/d...android-phone/
kopija sense 3 lock screena za ostale androide (ako ko moze da proba, nek javi rezultate)
(nečitko)
izas'o official ICS za Nexus S.
od sad cu samo Nexus-e da kupujem...
nesto se Keni ucutao, mora da cepa Asphalt 6 na svom SE-u, uz novi alpha build ICS, koji je SE zvanicno izbacio "for users with very good tech skills" (dakle za starog hakera Kenoga). Keni, kakav je ICS, jel razbija ko sto se prica? Ima li kakvih bagova? :mrgreen:
http://www.xda-developers.com/androi...ream-sandwich/
(nečitko)
sisa bobpratim ja tu i tamo, postavio sam nedje ranije link. Nije losa, mada posle 10ak klipova, vidi se da je "malo" ufurana
PS Koji je zadnji video?
(nečitko)
Ovaj 2.3 stock neće da radi kako treba a ne taj alfa build...
Asphalt je pređen odavno, sad je GTA III i NFS in...
Idem kod Šminke za koji dan da ubačimo Miui da ako mi on što pomogne...
True, true...That's a funny looking kitchen...
ti, veliki haker, black hat hakerske zajednice, predstavnik Anonimusa za CG, moras da ides kod nekoga da ti ubaci drugi FW, i to DJ Shminka? :lolblue:
nema u onom linku, ali potrazi na marketu, potrazi na XDA, google, ili trazi po "sense lock screen", pa vidi sta ce ti izbacitiAko ne nadjes bas taj, sigurno ima boljih nego onaj koji sam gledao na Galaxy S Plus
Ova SassiBoB je testirala neke...
(nečitko)
ne znam je li ko vec postovao, ali GetJar dijeli free apps
http://mktg.getjar.com/getjargoldcat...Zo2FFfH/SffZI=
(nečitko)
I ja sam taman u nekoj research fazi, koji lock screen i koji switch widget bih stavio...
Treuntno imam MiLocker i GOTO ali... nesto mi fali... kod MiLocker, ona kineska slova za datum a kod goto gmail app na precicama...
Sto se tice switch widgeta probao sam easy swith i neki switch pro ali za sada ostaje ovaj power swith koji sam dobio uz CM7...
Misljenja, iskustva... evo skidam ovaj agile pa cu dati misljenje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks