Ja ne shvatih tako:
''Zakonom je predviđeno i da će policijski službenik privesti vozača kod koga se utvrdi prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji većoj od jednog promila.'' Znaci da su cak i povecali granicu na koju privode na 1.0.
Pazi ti ovo, dosad su vodili u betonjerku na triježnjenje iako je to bilo protivzakonito tj nije postojao član zakona koji bi na taj način sankcionisao prekršaj. A možeš mislit na što će ovo da liči sad. Ako si se zakačio sa kakavim žandarom ima da ti leti dozvola pa čak iako si ispra usta sa po čašice rakije samo zbog dezinfekcije.
Ja ne shvatih tako:
''Zakonom je predviđeno i da će policijski službenik privesti vozača kod koga se utvrdi prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji većoj od jednog promila.'' Znaci da su cak i povecali granicu na koju privode na 1.0.
Ma ko ih jebe da ako ga objasne za te pola godine. Za ove praznike bar da se moze pivo popit.![]()
Ja se ne opterecujem puno, ne pijem dok vozim![]()
Šta je nejasno ljudi...? Nulta tolerancija je nulta tolerancija, ako budete imali 0.0000000000001 ide kazna i triježnjenje... To što neki brav od novinara ne umije lijepo da odvoji da je trenutno na snazi zakon za 0.5 promila (ne 5 kao što je pomenuti brav napisao) je deseta stvar...Samo ne znam kako će to sprovoditi sa onim ragama od aparata, svako malo pogrešno pokazuju...
Last edited by MeDo_JE; 15-12-11 at 16:41. Reason: ispravka
#fakenews
Eo viđeh, poslije prvih par redova mi se nije ni čitalo... Ima li ko kakvu vezu u Vijesti, pisaću im dnevno 250 ovakvih tekstova, još kad bih primao platu za to, banja...![]()
#fakenews
Jes al ti dosad nije oduzimana na licu mjesta. Ako se zakačiš sa nekim plavcem on može da ti napiše prijavu,uzme dozvolu i ćao. Dosad si iša u stanicu pa si se moga žalit,blabla. Izgleda da je najbolje tražit da te vode na vađenje krvi. Ovi aparati na testiranju daju inače kriminalne rezultate.
Mnogo konfuzan.
5 promila????Originally Posted by Brajovic je rekao:
Zna li on o cemu prica?
P.S.
Predlog zakona predviđa i zabranu korišćenja uređaja koji ometaju rad radara, obavezno posjedovanje prsluka sa svjetlosno reflektujućim osobinama, kao i obavezu pješaka da nosi osvjetljenje ili da bude označen reflektujućom materijom noću ili uslijed smanjene vidljivosti na putu.
Jos jedna rupa u zakonu...
TAKUMI
Evo ode meni vozacka... Na fax jutros od 8:30 do maloprije.. Izludjeh i gladan i nervozan.. I vracem se kroz donju goricu i idem jedno 60-70, i neki se lik ukljucuje ispred mene umjesto da saceka kad vidi da malo brze idem, i nema nista iz suprotne trake i ja ga lagano obilazim, a on nabija gas, ja full gas i obidjoh ga i u petu lagano usporavam, kad passatlija novi eb, cao kako te 94km.. Kazna od 50e-150e. Vozacka 60dana.. Dje rece da se podize zaboravih?
EDIT: evo sad vidim na kaznu ac zagorich..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Moja sucut![]()
TAKUMI
ajde mi objasnite kako cu ja da krenem za vikend u grad sa reflektujucim prslukom?
sa cime da ga iskombinujem ? koji kaish? kakav sako?
oce li da se taj reflektujuci prsluk skupi posle pranja?
iritira li kozu?
Zahtijevam glasanje protiv uvodjenja ovog apsurdnog zakona
Originally Posted by my name is ...
Bravo ti brines o modi a ne o tome sto ce te neko nataknut odpozadi (ne u gay smislu) zato sto mu je po kisi smanjena vidljivost.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A zamisli kako je tek onima što nose slušalice. A tek ako su nagluvi ili gluvi,ima Brajović da im zabrani da izlaze iz kuće potpuno
![]()
inace u sud za prekrsaje sudije su dezurne, tako da kad odes na arhivu da ostavis onaj nalog dje si izabrao da oces sudsko odlucivanje, odma te upute kod sudije.
i to od skoro, prije 20 dana sam ostavio jedan nalog tako, i dalje cekam poziv.
Cisto da znate, da imate kad spremit ISTINU za sudiju![]()
i dje je taj suda za prekrsje ocu da odem sjutra da ih pitam da mi izreknu tu kaznu naopaku da platim dako mi vrate vozacku ako nije problem
the World's leading dance event
Sensation
Za dozvolu moras imati vezu definitivno...
it doesn't work that way.
ako te zaustavi policajac/digne pauk auto i ti onamo potpises da ne prihvatas i da oces sudsko odlucivanje, ides kod sudije cim poneses taj nalog u arhivu. Sto je glupo da ti moras da ides, umjesto da se dostavi to u sud odgovarajucim 'kanalima'.
Vozacku ti ne mogu vratit dok ne istekne rok, a za placanje kazne...mozda mozes ubrzat da je platis, ali svakako ces cekat vozacku.
Btw ja sam prekjuce bio, i rekla mi sudija (fina zena za promjenu) da ce ona sacekat par dana sa kucanjem presude, jer ce, citiram, 'sad ovi praznici, pa dok se to sve zavrsi, ne racunaj prije bozica da ce ti stizat to'. Vidjela da sam lijep momak, da nemam para kao Smrtko, posebno sad pred ove praznike.
dobro je josh dok konzumiranje droge ne zabrane
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks