Primjecujem da u PG drzavna vozila (ili bar tablice i rotaciona svjetla ukazuju da su njihova) imaju zatamnjena sva stakla na automobilu. Koliko ja znam pravila, to je zabranjeno u CG.. Zato mi je cudno da drzavni automobili krse to pravilo. Da li neko zna nesto o tome, da li je doslo do promjene u pravilima i da li i mi ostali mozemo da koristimo tu opciju?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-12-11 at 17:32.
Ja i oni imamo pravo, ostali ne.
Hvala lepo.
Last edited by Fabia_Elegance!; 12-12-11 at 17:43.
TAKUMI
To znaci da ne postoji vise pravilo o tome, ili postoji ali se ne primjenjuje? Ako se ne primjenjuje onda da stavimo i mi ostali.
Oprostite ako Vas nisam pravilno shvatila.
Hvala Lepo
Ela Majo stavi ih pa te nece zaustavit jer si i ti ministar ili sluzbenik. Zivimo u savrsenoj drzavi pa se cudimo ovome.
Hvala lijepo.
Ja sam obican gradjanin. Ali ako drzavni funkcioneri krse pravilo koji su sami donijeli, onda...Ili to pravilo vise ne postoji, ili nije ni bitno, pa mozemo i mi.
Hvala Lepo
Ja ti kazem ti ela. Samo slikaj uplatnicu posle cisto da ti se smijemo.
Ja sam postavila pitanje, a nisam zatrazila savjet. Ako ne znate odgovor, onda...
Nisam mislila na folije nego na narudzbinu za tamna stakla.
Hvala Lepo
Pa i drzavna auta imaju folije, majo. Nije zakonski dozvoljeno-odgovor na tvoje pitanje
Odg policije je sledeci: "oni imaju dozvolu za to" tj licencu za tamna stakla majo. A nemaju, al lako je nac izgovor zasto se njima moze. Mada evo i ja imam folije, do sad sam "samo" jednu kaznu platio od 50eurici![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Imate sva zatamnjena stakla? Sofersajbnu i sve?
Hvala Lepo
po zakonu samo drzavna auta smiju imati zatamnjena stakla valjda....
the World's leading dance event
Sensation
mada sam i ja zatamnio stakla sem prednje soferke na 25% sve i niko me ne dira...
samo na granici: molimo spustite zadnje staklo, da vide ko je pozadi, da uporede sa pasosem i to je to. pozadi je mracnije zbog zatamnjene zadnje sofersajbne...
the World's leading dance event
Sensation
Da, u EU je dozvoljeno i fabricki po narudzbi urade tamna zadnja stakla a prednja i sofersajbnu nekoliko nijansi svjetlije. Ali, ono sto sam ja vidjela na ovim vozilima u CG jeste da su i sofersajbna i prednja stakla tamna kao i zadnja. u nekim drzavama USA je dozvoljeno, ali u Evropi ne. Zato me zacudilo.. Jer ukoliko drzavni automobili mogu, mogu i gradjani. Tako bi bar trebalo..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-12-11 at 18:52.
Ovdje crna stakla imaju samo auta koja kao takva dodju iz fabrike, tj. samo fabricke folije.
Sto je glupo, ali ovdje je sve takvo.
TAKUMI
sluzbena vozila mupa tj uprave policije i jos ne znam cija mogu imati zatamnjena stakla ako im to odobri nadlezni organ (nije precizirano koji)
tako da im moze bit.
i meni isto
Originally Posted by my name is ...
Koja mi ide sijelica za kratko svijetlo na megana 2006 god. ( znaci odvojeno mi je kratko i dugo tj. nije sve u jednoj sijelici) Ko ce mi to stavit jer ne menj muka u onaj bunar ceprkat?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mislim da je H7 sijalica na kratkom za megan pošto je ta najčešće na autima koja imaju 2 sočiva, tj odvojeno kratko i dugo.
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
e zato ja imam H4 koji se mijenja za 30 sekundi i košta max 7E sa sve PDV-om![]()
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
Ovako jedino mijenja neka neznalica! Ispred tocka ima rupa, jes da je prilicno uska, ali ko je jednom mijenja', bez problema ce je za minut stavit. Podji kod Brana Vukajlovica, servis mu je u Vranicima, 2 sijalice sa ugradnjom 10 eura. Pozdrav
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks