aj ozbacite za sjutra kv 4 da se vadimo![]()
Kakav je ovaj rain nije postovao 105 godina i onda kad uvati nesto onda se fali odje cc![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
aj ozbacite za sjutra kv 4 da se vadimo![]()
pretpostavljam da se my name nocas usrecio![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
You must spread some Reputation around before giving it to my name is ... again.svaka cast
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
igram barsu 2i3+, lazio 2 i dodajem valensiju 2.... i sto mi napravise aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a za sjutra nešto...
totenhem 2 2,1
milan 2 1,5
napoli 2 2,00
saragosa x 3,00
Lausanne-Grasshoppers gg 1.7
Bajern,Milan,Atalanta 4.8
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
E da me onako ukopa Valencia...
Iskljucenje mozga samo osta.
Ne znam kakvi su ovi hendikepi shto se rukometa tiche, ali kucu bi stavio i svu imovinu na prolaz Rusije i Norveske, pa Danske i Brazila.
Ne znam ni za nas hendikep i kvotu, dako izbache ovi seljaci iz sportinga taj dodatak.
lyon 2
bayern 2
villareal 1
kv6.7
Ceka sam Valenciu x2 i nagrdi me ,u 3 min 2 gola primi
Utreht - Fejenord 2, @2.50
Juzna Koreja - Angola 1, @1.70
Who let the dogs out
sto mislite neki dubl
Sunderland-Blackburn 1 i josh nesto da se stavi sa parama za danas
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jesi siguran Stivi na tog Sunderland-a ?
Besiktas je dosta velika kvota danas @1.80, protiv Bujuksehira, ne igra im Quaresma, ali bas velika kvota..., vrijedi probati
Who let the dogs out
posle ovoga Sunderland ima dva teska meca protiv Totenhemai QPR-a tako da odje moraju grabit sto mogu ... e sad kao i u fudbal nista nije sigurnoali moraju uzimat odje 3boda jer naredna dva kolamogu d ih sanjaju
ja sam mislio da ga vezem sa josh nekim parom na jedan tiket ali se razmisljam
nebi bilo lose sa ovim tvojim Fejnordom . Prij pola god. Fejnord je oprao Untreht 0:4
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
DOJAVE 2/1 KVOTA 30
Evo dajem vam free dojavu ANTALYASPOR - ANKARAGUCU x/1 imate pola sata da trknete do kladionicu i uplatite i molimo vas ne shirite i ne komentarisajte da ne banujemo! cucemo se nakon kraja
ljepota... dobro sam se ja sad probudioa pratim ovoga
evo jednog tiketa od juce..
http://imageshack.us/photo/my-images...122011968.jpg/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks