Za mene sam i mislio, da cujem iskustva (;
ne moras sto se tice policije/zakona a je li bolje po tebe...ne znam![]()
Originally Posted by my name is ...
Za mene sam i mislio, da cujem iskustva (;
Last edited by MimiR'; 09-12-11 at 01:10.
the World's leading dance event
Sensation
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a za OMV imam odlicnu cijenu... (preko veze) pa me ispane dosta povoljnije nego bilo sto drugo da sipam...a seleniu ne bih ziv sipao...samo zbog majstora koji mi kazu kako fiat/alfa nece da pale ako ne sipam seleniu....
vazda si imao smisla za humorali kad vec si primjetio...nije 5-40 nego 5-30
![]()
Jos gore...
TAKUMI
objasni![]()
Pa kad je ulje lose, kad je ono...smece kao sto je OMV, 40 ce biti bolje od 30...
I ne znam zasto sipate u turbake 30 ulje (osim Edge-a)?
TAKUMI
a OMV je smece jer....??? daj fabija...kad pricas tako, daj neki dokaz...ako je toliko smece mozda ga ne sipam vise...ali moja iskustva su drugacija...
Nemam dokaza.
OMV je odlicno.
Idem sipat to u M52.
TAKUMI
zovni MP auto...pitaj sto su sipali kao zamjenu u M5 e60... a ne u taj M52...to cudo nevidjeno![]()
Ti strucnjaci mogu da sipaju i vodu, i sto onda, komplet CG da sipa vodu?
Pa zasto jednostavno ne bi to radio sa kocnicom (ako nemas ABS) a da legnes na kocnicu ako imas ABS? Znas li koliki je koeficijent trenja zadnjih tockova po snijegu?
TAKUMI
bravo Fabia...objektivnost ti je uvijek bila jaca strana![]()
Jesam, cesto.
Sila kocenja je mozda 3%.
TAKUMI
Ruku na srce, ovdje se moram nasmijatiIako ne vozim bmw, znam dosta ljudi koji ga voze i uglavnom znam kako strucno i kvalitetno posluje MP auto. A mislim da i ti znas
Zato su i tako dugo potrajali i prodali masu vozila :P
Ovo sad pricam cisto za njih, ne upadam u raspravu o ulju. Mozda ti to omv dobijas za 4,5 eura po litru, ali to sipas jednom u ..godinu/godinu i po, zavisno koliko prelazis. Nema potrebe ustedjet 10/20 eura na KRV automobila![]()
Originally Posted by my name is ...
ajmo ovako....ja necu sipat OMV ako neko nadje na internet da je OMV ulje losije neuporedivo od neke Selenie npr...
razumijem da je kao brend nepoznat prilicno ovdje...ali ne proizvodi se bilo gdje...i jos sto je bitnije nema kopija, iskljucivo je original i znam sto sipam...
nemam razloga da branim OMV...i ja se trudim da ne stedim sto se tice odrzavanja...a i ulje svakako promijenim skoro pa na 50% onoga sto se moze proci sa isitim
malo me fabia isprovocirao sa komentarima voda i sl...pa sam se zainatio da dokaze to sto prica![]()
Last edited by E_K_V; 09-12-11 at 13:06.
pa to sTo nema kopija ti valjda nesto govori?Da istA valja neko bi ga vec kopirao,ovako nema potrebe;DD
Hesus aj mi ti onda dokaži da je Mobil1 koje ja sipam u Freelander Td4 (BMW commonrail diesel) original?
Nije problem što je 1 litar košta 16€ samo mi potvrdi da nije falsifikat?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks