198 eura je lambda u roksped.... u castellanu izgleda da nemaju, a ako imaju onda je 180 eura hahahah.
Neka fala im, narucicu sa neta i sacekat mjesec dana a u medjuvremenu probat sa ovom zamjenom.
198 eura je lambda u roksped.... u castellanu izgleda da nemaju, a ako imaju onda je 180 eura hahahah.
Neka fala im, narucicu sa neta i sacekat mjesec dana a u medjuvremenu probat sa ovom zamjenom.
Originally Posted by my name is ...
To je too much ali i ovako ne valja jer ti trosi too fucking much cak i za tvoje standarde.
TAKUMI
evo ih po 50 dolara na net. jos da nadjem nekoga koji ship-uje za CG. A u medjuvremenu cu da vidim sa elektricarom da odradi jednu zamijenu sad za sad.
Makse, trosi mi preko 10 kroz grad :P
Mnogo![]()
TAKUMI
Sjećam se da sam ja prije jedno 10 godina kupio Bosch lambdu sondu za VW FOX iz 93god. za 110 dolara i to ne preko neta već u AUTOZONE. U to vrijeme dolar je bio jednak euru, sto bi znacilo da je bio 110eura, ovo je bila realna cijena za to auto jer je original bosch, preko prijatelja koji je radio u automehaničarskoj radnji i nabavljao djelove sa popustom tada je ova lambda bila 10$ skuplja, naravno odlucio sam se za autozone.
Nakon zamjene auto se potpuno drugačije ponašao, i mogao je normalno da se vozi. Ako mozeš kupi original Bosch i bićeš zadovoljan, i sa zadovoljstvom ćes voziti auto, nemoj kupovati neke zamjene koji ce ti mozda nakon 10.000km opet stvarati iste probleme.
e ja sam htio da pitam kolika je vjerovatnoca da NTK(NGK) Lambda crkne posle 12000km ???
od cega uglavnom i crkavaju lambde ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Od prevelikog napona i bad luck-a.
TAKUMI
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/2201#
Htio sam da trgujem, pa sto mislite?![]()
Kontrolisi dobro mjenjac i Vanos, sasiju pozadi kao i sve druge slabosti EMTRI.
I mislim da trazi jedno 3-4 000 vise.
TAKUMI
20+ hiljada eura... priceless !
nadjoh 2 nova bosch senzora na ebay + slanje 90 euravjerovatno cu se malo nacekat dok to stigne iz usa, ovo sad idu praznici itd. Ali dobro, bolje no jedan za 200 eura
No eo mjesec dana cekam neki kabal sto narucih, dako se ovo ne oduzi toliko :/
90 eura za origigi?
TAKUMI
nisu OEM koji dolaze na auto, tih nema nidje ispod 150 eura.
ovo su bosch 4wire, provjereno rade i svi ih stavljaju.
bosch 15733
đe bi trebalo da se nalaze instalacije za muziku pozadi? nemam zvučnike pozadi a od CD-a polaze žice pa neznam đe da ih tražim? kuda li idu? auto je sa 3 vrata ako šta znači.
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
sto moze bit....promijenio sam ulje u 159, nema ni 1000km od tada...sipao OMV C2 5-40....i nocas stisnih je malo drugom kroz grad....kad mi se upali preko displeja upozorenje CHANGE ENGINE OIL...bljeckalo tako 5-6s i ugasi se...nivo ulja je na max...pomislio sam da nije upozorenje za servis..ali u meni stoji da je do servisa jos 13000km :?
Trile, bitno je da rade kao fabricke, konstantni parametri su bitni ali l'm a bit scared, nisam cuo da zamjenski rade kao OEM
DACHO, model i godiste?
pug 106, 93-će god.
'ljubav je
Nemas instalaciju za pozadi, 99%.
Chochek zna bolje...
Dje imaju povoljno da se uzmu krovni nosači za auto?
Ok. Znači 3 metra kabla i da razvlačim![]()
'ljubav je
uspi metabond![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Da ve pitam... Mislio sam brzo put pljevalja da probam fordica sto sam uzeo... Pogonske su zimske, prednja vuca, strasan vozac unutra, stavicu lance na pogonske... Moram li i nazad, nemam puno iskustva na snijegu i ledu?
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks