http://sportal.rs/news.php?news=64045 Pazi ti sto ovaj majmun prica ..Drzi se Savicu junacino !
A mora on tako da kaže sad i da proba da nas kupi... Sjetite se kako nas je "vagao" i kako smo mu pjevali
Ali nema veze, ja mu sad aplaudiram i isti mi je kao i svi.
http://sportal.rs/news.php?news=64045 Pazi ti sto ovaj majmun prica ..Drzi se Savicu junacino !
BISOGNA VINCERE !
Kolo Ture jbt... ŽIV JE!!! Neka ga tamo neka mandrlja, vjerujem da će odmah sad u januar napusiti "građane".
Vučinić povrijeđen, ne igra sledeće tri sedmice...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Lupetanje, ljudi. Lupetanje, i to novinsko. Niđe veze.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
hahahahha ovo nije Ture rekao sigurno, ovo je izmisljotina, osim ako se nije sa Savicom, posvadjao nesto.
Dobro probio Bequiraj kod gola za Dinamo. To je ustvari njegov gol. Dva puta mu odbrani golman, da bi pripucao saigrac... Imali su igraca manje, inace bi mozda nesto vise bilo protiv Liona.
Ladno za Savica na goal.com napisase da je Srbin...
Stefan Savic
The Serbian was a surprise selection at right-back but produced a solid defensive display against Olic. Not particularly ambitious in attack but comfortable on the ball.
Nešto o igračima godište '94 i -95 koji su smatrani kao budućnost našeg fudbala:
Za Veljka Batrovića je već napisala koleginiica Zvončica da je u Sloveniji a o čemu se radi nešto je rekao njegov otac Zoran za "Alo"
http://www.partizan.rs/23345-vokri-i...ndem-do-groba/
Za Nikolu Zvrka (on je godiše 95) oko kojeg su se lomili razni evropski top timovi zadnji podatak sam našao prije tri mjeseca. Na nekim portalima je bio komentar (koje uvijek treba uzeti sa rezervom) da je zadovoljio Man City ali da zbog mladosti odnosno novih pravila Fife nije mogao potpisati. Ne znam je li to tačno, ali on i dalje igra za Karioke, tj. srednju fudbalsku regiju kadetaJedno vreme sam držao školu fudbala, a sada sam posvećen sinu i njegovoj karijeri. Veljko je trenutno u Sloveniji, gde sa holandskim stručnjacima prolazi jednu vrstu obuke. Bio je u Partizanu, ali se nismo dogovorili o saradnji.
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=296155
Što se Vukana Savićevića tiče tu imam loše vijesti. Naime, Dejo Savićević je u intervjuu Vijestima govorio kako imaju problem sa državom u vezi sa izdavanjem pasoša i upravo je njega naveo kao primjer. On je ranije igrao prijateljske mečeve za kadetsku reprezentaciju Crne Gore, ali na kvalifikacionom turniru kadeta prošle godine kad je nastupala njegova generacija iskrsnuo je taj problem i nemogućnost izdavanja pasoša. U pitanju je kapiten omladinaca Zvezde, a potpisao je i profesionalni ugovor što dovoljno govori o potencijalu. Problem je što je sad pozvan da igra za Srbiju.Na otvaranju sezone u srednjoj regiji, kadeti podgoričkih Karioka su bili ubjedljivi protiv Crvene stijene. Rezultat od 7:0 najbolje govori sve, a dobru igru pružio je Nikola Zvrko, strijelac tri gola za svoju ekipu.
http://www.mojacrvenazvezda.net/1822...eprezentaciju/
E sad bih molio one koji kažu "ti što se premišljaju nam ne trebaju" da porazmisle dobro što pričaju/pišu. Kad su mlađe reprezentacije u pitanju nema pravila i oni mogu igrati za više reprezenatacija sa kojim imaju veze sve dok ne stignu do A reprezentacije i tu već popravnog nema. Momku je otac iz Nikšića (kako je Dejo rekao) i ima pravo da igra za Crnu Goru, ali nema pasoš. Naravno, mnogi se ponašaju kao da nas ima kao Kineza i isključivi su kad neko ne zna da odgovori za koju će reprezentaciju igrati (primjer Kasalice) a istoj Srbiji koja ima neuporedivo veću bazu od naše to ni najmanje ne smeta.Omladinska reprezentacija Srbije spremna je da se odazove selektoru Marku Nikoliću i pojavi se na prvom okupljanju u Staroj Pazovi. Za devet dana, naše reprezentativce ispod 18 godina očekuje jedna prijateljska utakmica, a prvi veliki mečevi očekuju ih na proleće naredne godine, protiv Norveške i Škotske. Poziv da zaigraju u reprezentativnom dresu dobili su sledeći omladinci Crvene zvezde: Vukan Savićević, Ognjen Ožegović, Stefan Čikić, Stefan Mihajlović
Valjalo bi da povodom ovog slučaja, jer je vijest stara dva dana, ko poznaje nekog novinara neka mu prenese i neka isti upita zvaničnike FSCG-a. Nebitno je li to Savićević ili Đurđevac. Budući da FSCG ima dobre odnose sa kolegama iz Srbije ne znamo je li to napravljeno (mislim na ovaj poziv) u dogovoru s njima ili s igračem ili je jednostavno izgubljen za naredne akcije naših mlađih selekcija. Valjalo bi da znamo koji su tačno administrativni problemi oko izdavanja pasoša u pitanju. U pitanjima skautinga naših mladih talenata imam veliko povjerenje u naš savez, inače, ali ni oni kao što vidimo nijesu svemoćni. Tako da, ko poznaje novinare, eto mu priče koju valja istražiti pa bi valjalo da to podijeli sa nama na forumu. Naravno, ko ima informaciju iz prve ruke, a ukoliko se nešto taji, može i pm
Inače, kad sam pomenuo Crvenu Zvezdu, taj klub ponovo organizuje kamp talenata u Crnoj Gori. Prošle godine su "upecali" Luku Ćulafića (takođe godište 1994) iz Mladosti, a koji je ponikao u Budućnosti.
http://www.kamptalenata.me/
Dick Laurent is dead!
Veliki posa', goal.com je inače institucija.
Nikakvo preveliko iznenađenje Savić desno, u engleskoj školi fudbala važi pravilo da ako možeš da igraš kao bek u sredini možeš i desno - ako si dešnjak. Važi i za lijevu nogu isto.
Imate bar šezdeset odličnih primjera u zadnjih 20 godina.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Upravo to procitah. Kakve budale. On je odlicno odigrao i to je najbitnije, a Kolo Ture neka se i dalje zali
@amnesiac, odlicna analiza. Nadamo se da ovi u FSCG takodje prate ove momke, pa ce se valjda naci neki novi igraci u narednih par godina koji bi mogli da zaigraju za nasu A reprezentaciju.
Last edited by filip__pg; 08-12-11 at 00:08.
Hvala. Što se tiče tog dijela vjerujem da savez radi dobar posao. Tu prije svega mislim na Dejov autoritet, jer vjerujem da je poseban osjećaj kad sa tobom kao mladim igračem direktno razgovara nekadašnja legenda ovog sporta koji je, dok je bio igrač, uživao poštovanje svih. Ipak, ovo Vukanovo pozivanje da igra za odgovarajuću selekciju Srbije mi se nimalo ne dopada. Kad jednom zaigraš za jednu reprezentaciju teško se kasnije mijenja iako je sve po pravilima, tim prije što je momak očigledno tamo proveo čitav život. Naravno da je mnogo lakše upasti u A reprezentaciju Crne Gore nego Srbije, ali možda je u pitanju talenat koji će bez problema upasti u A reprezentaciju Srbije i ne treba mu stvoriti naviku da igra i u njihovim mlađim reprezentacijama. Ostaje mi da se nadam da je u pitanju dogovor da igra za njihovu reprezentaciju dok ne sredi pasoš, no takva mi pretpostavka ne pije vodu jer kakve koristi može imati Srbija ako u njihovim redovima ima momka koji za nju više neće igrati. Samo bi zauzimao mjesto nekome ko će za nju igrati. Kao što sam rekao, ovo je posao za novinara da istraži malo tu problematiku kao i konkretan slučaj. A ja novinar nijesam![]()
Dick Laurent is dead!
Tako je. Na to sam zaboravio. Evo nađoh i to
http://www.vijesti.me/sport/kamp-par...u-clanak-49349
Dick Laurent is dead!
Nemoj me drzat za rijec(recimo da sam 90% siguran),ali ako on sad zaigra za omladinsku selekciju Srbije nakon sto je igrao za kadete Crne Gore,onda je izgubljen za stalno,jer se po pravilima FIFA-e fudbalsko drzavljanstvo moze promijenit samo jednom,pa neka su u pitanju mladje selekcije.
A to sto nece da mu daju drzavljanstvo je kretenluk cisti,mada kakva nam je politika zaposljavanja,ne bi me cudilo da u MUP-u rade fudbalski skauti ili ljudi koji zavrsili trenersku skolu,pa su strucno ocijenili da nije dovoljno kvalitetan.
Last edited by GreatMontenegro; 08-12-11 at 01:27.
Fora je u tome što on nije nikad imao državljanstvo Crne Gore. Igrao je možda par nezvaničnih prijateljskih utakmica na Starom Aerodromu, ali zbog nedostatka pasoša nije mogao na zvaničnim. Tako da ako je ova tvoj pretpostavka tačna, mislim da to ne bi imalo nikakvog značenja ako je igrao na nekoj poljani u dresu naše reprezentacije.
Za ovo boldovano se, naravno, slažem.
Dick Laurent is dead!
Odlicna analiza. Od svih pomenutih najvise me kopka ovaj Zvrko-ako se sjecas vec sam se raspitivao o njemu. Meni je, iskreno, citava prica o njemu prilicno sumnjiva. Sumnjiva mi je zbog sledece stvari: ako su se za lika otimali top timovi Evrope, i ako je definitivno neko vrijeme bio u City-ju, evo i izvor:
http://www.football4.me/index.php?option=com_content&view=article&id=50:zv rko&catid=1:latest-news&Itemid=68&lang=en
kako to sad da se opet vratio u takmicenje kao sto je srednja fudbalska regija kadeta u CG? Iskreno, prije ce biti da je u pitanju manjak talenta ili neki hronicni problem sa povredom, nego administrativni problem sa City-jem. Jer on vise nije bash klinac, ima 16 godina, a sa 17 moze komotno, ako je toliki talenat, da igra u prvom timu svakog crnogorskog prvoligasa. Cudo mi je kako ga niko ne trazi, ni u CG,ni u okruzenju,ako je vec toliki potencijal.
Deserve's got nothing to do with it.
a nece od njega nista biti a nadam se da se varam, nama treba jedna dobra akademija al bas akademija ko u engleskoj gdje ce igraci da se razvijaju , jer ecemo skoro gledati kalse ala stevan, mirko , stefa.
Moje je misljnje svaki mladic koji do 18 ostane u CG tesko moze da napravi nesto, ajde navedite mi 3 primjera u nasoj raspoloj lizi a da za prvi tim igraaju momci 16 17. Ne mogu da ni privire timu jer je treeru bitinije da mu igra fosil od 55 godina
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks