od mene za danas:
Fulam-Liverpul x-x
Sevilja-getafe 1-1
koef 13.5
Kako ima finih parova za danas, samo pametno da se odigra...
Lazio 1
Sevilja 1
Dizeldorf X2
Besiktas 1
Dinamo K 1
Dinamo B 1
slovacko - mlada boleslav 3+
aek larnaka - ermis 3+ ili tim1 2+
sevilja - getafe 3+ ili tim1 2+
dinamo b - steaua 1
bil - wintertur 3+ ili tim1 2+
i probati dvojke na ruski hojke mytish - kazan, kvota 2.60
i bar - citadela, kvota 4.20 (x2, @1.80)
Last edited by BlackVelvet; 05-12-11 at 14:39.
Who let the dogs out
Jedan tripl od mene:
Makabi Tel Aviv - Hapoel Holon H2 (12.5) - Makabi igrao u cetvrtak tezak mec, pa ponovo u subotu, ove nedelje ga ceka i mec sa Realom u Spaniji. Farmar se vratio u Ameriku, jedan igrac manje u rotaciji, sve ce ovo uticati na konacan ishod.
Hrvatska - Urugvaj H2 (25.5) - Gledao sam Hrvatice protiv Obale Slonovace, sasvim su pristojno odigrale, ali su spustile tempo kada su imale 12-13 golova razlike. Urugvaj je dao Danskoj 10 golova, ali ipak Danska igra malo jacu odbranu. Hendikep mi je malo preveliki imajuci u vidu da procitah da ce biti malo vise rotiranja.
Fulam - Liverpul x2 ovo stavljam samo zbog uslova. 'redsi' igraju dobro na strani ove godine, prosle godine bilo 5:2 za Liverpul.
Ukupna kvota je 4.99Odigrano u kladionici Wiliams
![]()
danas preskacem,ali zato osjecam da ce bit para na LS
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
http://www.betexplorer.com/soccer/cz...atchid=6782884
Vidi li neko isto sto i ja?? Nadam se da se ne varam, odlicna kvota na 1, tim1 2+, vrijedi pokusati...
pored toga:
lazio gg3+
besiktas x-1
odense tim2 2+
Duizburg 1
Dinamo B. X
Liverpool 2
Reims 3+
Lacio 1
2e.
Duizburg 2+pp.
Nant 2pp
Bari 1
Odenze GG3+
Liverpool 2
Sevilja 1
3eura.
Besiktas 1
Lacio 1
Sevilja 3+
Liverpool 2
Dinamo B 2-3
Reims 3+
5 eura.
Sevilja-Hetafe 1,3+ 2.45
smije li se igrat ovaj sporting ova mizerija
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ovo bi moglo doci
Idaho St H1 1.9
Carlestone Sou H1 1.9
NCAA
smijes, ako daju. ja se nisam htio petljat na 1.2 kad vec nisam igrao sa jacim ulogom. inace to ti je kec ka moraca
mene jebe ovaj reims, igra dobro doma dok se nant raspada. ipak ko je reims pishljivi, nant znaci nesto barem u francuskoj ligi
duizburg sam isto igrao kec i ako to moze doc 2 lagano... Vidjecemo Steaua sto moze napravit u gostima lideru... GG mi je to nekako najrealnije.
Lacio mi je nekako 2-3 najsigurnije... tesko ce primit gol a sumnjam da ce dat vise od 2-3
Sevilja bi trebalo pregazit ovaj getafe i ako ga nije dobila 5 godina.... jos ovi su kiksali doma ove godine 100 puta...
Liverpool mi je cista dvojka... u najgorem slucaju se moze probat GG. Domacin se bukvalno raspada... Glavni igrac im je cuveni (ex L'pool) veteran Murphy
srecno :mrgreen:
Biel Tim1 2+
Sevilja 1
Besiktas 0-2
Kvota 5
Liverpul 2 i G2+
Lacio 1 i D2+
Sevilja 1 i D2+
Bio sam i ja do kladionice to su ***** od ljudi... Cus racunaju 0:1 samo da ne bi isplatili kome ... a eo ruka da je neko igra 2 na hibernians oni bi rekli a ne ne to je prekinuto kvota je 1 O.o
jedino da sacekas da ako nastave u ovih par dana
Who let the dogs out
nema sto... kolo se racuna jos danas... a onda zz![]()
ali sto se desava ako nastave u narednih par dana i dodje gg ? kladionice racunaju 0:1 ? katastrofa
Who let the dogs out
Jes to su ljudi nula... Cus oni broje to kolko subota nedelja ponedeljak... a realno bi bilo kad god odigraju to bi trebalo da bude to kolo isto koje je igrano i u petak ...
Odigrah
Lazio-1
Sporting-1
Liverpul-2
Besiktas-1
Sevilla-1
sa 5 za 47,sto mislite o ovome ?
a sve je realno.... Ja isto stavih taj Liverpul x2,Lazio daje 2 gola , sevilja 1...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks