Da li je neko uradio update iOS5 na 3Gs(baseband 16.15.00)gledao sam nesto po netu da je odlicno prihvatio novi OS pa da vidim da li je neko uradio to ovdje sa foruma?
@Reakwon
Ja sam na 5ci ali mi je stari bootrom i stari bb , mada bb nema veze fixiran je GPS ...sve radi ekstra i mnogo bolje performance ...samo ako ti je novi Bootrom ne mozes unthetered JB ...
pozz
- Na moj 3Gs je iBoot-359.3,kolko sam vidio to je dobro.
))
Last edited by Reakwon; 02-12-11 at 21:54. Reason: error
jebote, imam iphone vec godinu dana a neam pojma o tim nekim strucnijim izrazima. A iz ''dosade'' bih update-ovao svoj simfree telefon na isO5. a neam pojma imam li sta da s***** u slucaju ''nuzde'' ... jbg.
moj je 3gs sim free....stavio sam ios5 i telefon je stvarno brzi.......
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
A moze li ios5 na 3g? Mozdaje glupavo pitanje, ali ne znam o tome puno...
Tu es mon héro!
Koliko vidim ovjde ima vec nekoliko korisnika iOS5 pa ako mogu da mi posalju link sa kojeg su OS skinuli.iBoot-359.3,sto znaci da je starija verzija. Ako moze sto prije bih da se zanimam malo sa ovimm heheheh![]()
ne moze na 3g oficijalno i bolje ne razmisljaj o 5ci za 3g jedva radi i na 4xx ...
a probaj restart telefona posle toga ...
F5......
izvora naravno ima previse. samo jedan od njih http://iphonemanija.com/iManijawizar...WizardiOS.html
iphonemanija.com - iPhone, iPad, iPod - Sve na jednom mestu.
Samo ti treba ios 5 za 3gs i preko snowbreza zastiti bb , takodje izaberi old bootrom
ne radi mi imessage kad ocu da posaljem nekome poruku pise not dolivered 100% je do mene kako mogu napravit ovu glupost?
aktiviran je sve je uradjeno kako treba ali nece kad udjem da saljem poruku pise not delivered prije restore-a mi je imessage radio posle restore-a nece
@no-mercy
probaj ovako jos ....
u /var/mobile/Media/iTunes_Control
tu ces imati direktorijum Music , iz njega izbrisi itunes_db_checked
takodje direktorijum iTunes , izbrisi iz njega iTunesDB i iTunesCDB
Diskonektuj tel pa opet konektuj ...
je li to trebam da udjem u wi-fi onda na crticu onu plavu na wirelles na koji sma povezan onda static i u dns da ukucam 8.8.8.8 ?
Da probaj tako , a mozes i na ruteru samom ako imas ruter ...pozz
edit: ako imas ip od dhcp-a onda tu promjeni DNS ...
Last edited by bokolo; 04-12-11 at 18:00.
nece ja udjem tu ukucam 8.8.8.8 onda se vratim na home screen i pokusam onda i nece da posalje gasio sam plaio wifi i imessager i nije htjelo probao sam i 8.8.4.4
cini mi se da su mi prosli put kad nije radio imessage upravo ovi brojevi pomogli sad ocigledno ne radim nesto kako treba kako to da napravim na ruter?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks