Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
Haha, i to je isto biser, dobijes potvrdu da čekaš vozacku, znači ti si i položio i sve, ali opet ne možeš sa tim da voziš Kolko su puta htjeli motor u zatatrans da mi vode zbog toga.... a i to mi je biser još veći, kako oni koji q mogu meni motor da vode u zetatrans kad je on sav regularan....

Jbg frende, ovdje ima zakon ali ni oni sami ga ne postuju. Drugaciji nije mogao bit (zbog zemlja oko nas) a kao takav ovima ovdje ne odgovara.

Zaustavi me drot kod Efela, ja vozio od Tehnomaksa pa lijevo put Rokspeda, tu ima strelica za lijevo koja se ugasila a ja nisam stao, mogao sam ali nisam...i vidim frajera kako trci, neki starac, bez jednog jedinog zuba (ima 318 kao ti, samo sto je e36, mada ako malo bolje pogledas, isto je (lol)) i pocne on na engleskom...kroz crveno bla bla bla green arrow, red light...i izadjen ja iz auta i pokusavam da mu objasnim da se ona ugasila kad sam bio na 2 m od semafora i nisam mogao da stanem, kaze: ja sam mojim BMWom mogu da stanem sa 50 na sat u 4 metara. Pa reko OK, ali ja sam ovdje bio 50 na sat i na 2 m od semafora...i druze, ja cak nisam trebao ni da stanem? Kako? Meni da ne stanes???? Ne, zato sto niste imali stop palicu i niste bili sa moje lijeve strane, kapirate?
Pa znas decko, kod nas...........pa je tu slijedila neka prica totalno off topic i na kraju CAO.