po google translete komunalni račun![]()
shta im je utility bill?
podjoh nocas u postu na zeljeznicku sa ovim podacima odstampanim i na onaj salter pitah, nadjose me na spisak, dadose mi paket, uzese 1e i svi zadovoljni. Kuci nesto pogledah kovertu i na nju pise olovkom "navedeni broj ne postoji 29.XI 2011. i potpis/inicijali neciji" Posto je stari postar posao u penziju, dosao je novi i izgleda odma problem sa njim... adresa sa koje mi je do sad stiglo nekoliko posiljki sa dva ralicita sajta sad kao "ne postoji" ili je to nesto drugo napisano, mada ne vjerujem da ima neko drugo znacenje
Kad li ce mi stic ovo, ovamo nije evidentirana, dako dodje do ponedjeljka..
jeli se desilo nekad nekome na ovaj sajt nase poste za tracking da pise
INO Razmjena 08-Spakovano u vrecu
the World's leading dance event
Sensation
Da li ste znali:
"eBay fees: Account balances of $1 or more have to be paid in full each month. We'll automatically reinstate your account once your balance is paid. You can pay by credit or debit card, by check, or through your PayPal account."
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nismo znali jer nas to ne zanima, to jedino treba zanimati prodavce na eBay-u, a ovaj topic nije o tome...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Mozete li da poshaljete svi mailove nezadovoljstva i zalbe za ovo oporezovanje od jednog eura shto su uveli!
Imate adresu na sjutu poshte ....
razgovarao sam sa marketingom i rekli su da samo u sluchaju veceg broja zalbi mogu da ukunu naplatu od jednog eura kako bi ostalo kao prije....
Inache oni naplacuju neki DTS koji samo oni zanaju shto zanchi...
neka sastavi neko jedan mail koji bismo svi poslali na tu mail adresu
the World's leading dance event
Sensation
mail-om se stvari ne resavaju...
Mi smo se bili dogovorili da napisemo grupnu zalbu sa sve masu potpisa i to predamo nekom iz vrha u postu... ali utihnusmo
Njak Njak Njak
nedavno nesto trgovah na ebay, i na brzinu to otaljah kako ne treba,..sta sam zapravo uradio,.za***** se prilikom porucivanja,..dva puta sam porucio,..naravno ja platim odma ono sto mi je trebalo i to mi uredno stiglo,..ali stigao neki dan i open case da nijesam platio ono sto sam greskom porucio, i sad mi visi ovo "An unpaid item case is now open for this purchase. Payment must be made by 04 Dec, 2011."
Zna li neko radi li posta subotom....
sad nadjoh u sanducetu da imam posiljku i da treba 1e da platim pise express posiljka pa mi nista nije jasno jer uvjek koristim Standard d...
i tracking koji do sad nisam gledala RCXXXXXXXXXME da nije poznat kome jer ocekujem pakete iz USA i UK pa cisto da znam sta je to stiglo![]()
ja sam do sad poslao preko 10 mailova sa raznih e-adresa tako da bi valjalo da ih bombardujemo malo ...
Ajte pls udruzimo se da uradimo neshto u nashu korist jer ipak na kraju godine kad izrachunash ovo ispane masu eura....
Dobio sam odgopvor od njih ali sve neshto vrdaju i lazu....
Ewo sam podigla paket subotom rade do 2h, objasnjenje njihovo ...
od sada ce svaka posiljka bilo u koverti ili paketu ici preko njih ''express post'' i placa se 1e za tu ''uslugu''
mail za zalbe sto pomenu lexmaul. [email protected]
koliko mi posiljki stize nakupi se ovo poprilicno, a i ne vidim potrebu da njima poklanjam mjesecno 10ak eura.
02-12-2011 15:20 INO Razmjena 30-Prispece u izmenicnu postu 02-12-2011 19:00 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 02-12-2011 19:00 81201 Posta Carinjenja Razmjena IPS domaci saobracaj
Kad sad da ocekujem ovo, nisam upoznat sa ovimili da odem u poshtu u grad?
Ja im sročih neko pisamce
Poštovani,
Htio bih uložiti negodovanje na vašu novu uredbu po kojoj se neselektivno naplaćuju carinske usluge na paketiće koji stižu iz inostranstva. Naplata takve takse ne predstavlja problem ukoliko je unutra neka skuplja stvar al ako je paketić veličine kutije za cigare i pritom je to poslato u koverti a vrijednost dotičnog bliska veličini takse od 1eura sve to postaje pomalo smiješno i mogao bih reći čak i bezobrazno. Takođe, vrlo često i iz vaše firme stižu glasovi kako se rukovodite praksom u evropskim i zemljama okruženja. Odmah da vam kažem da te takse nema u Hrvatskoj na primjer. Takva taksa se naplaćuje isključivo za skuplje pošiljke.Nadalje, kad već radite na tome da uvodite evropske cijene i propise,mogli biste i usluge postaviti na tom nivou a ne kao dosad da vaši poštari ostavljaju pakete ispred vrata,da paketi stižu često bez dijela sadržaja(da,sumnjičim vaše službenike jer sam sa istima već dolazio u konflikt i tek zahvaljujući intervenciji trećeg lica moja pošiljka bi mi bila vraćena jer je prethodno vaš radnik otuđio) ili oštećeni,kao i da se na njih čeka i do 15dana iako je recimo moja kuća svega par kilometara od pošte(po tracking codu znam kad paket stiže).
Nadam se da ćete ubuduće raditi na podizanju kvaliteta usluge prvo a tek onda i cijene koju naplaćujete. Ovakva usluga koju vaša služba danas pruža u zemljama EU bi vrlo brzo prekinula sa radom a vaša firma bila pred gašenjem zbog brojnih tužbi.
Hvala.
Konachno krenulo je ja danas poslah josh 3 komada uh - shaljite ajmo![]()
-
Kad ovo odradimo kupicemo potpise[email protected] mail za primjedbe
Ja sam poslao novinama vec odavno ali niko nista ne obljavljuje. Inace svaku posiljku iz inostranstva smatraju express postom, sto ne smije. EXPRESS POSTA JE ONA POSTA KOJU NAGLASI PISLJAJAC DA JE EXPRESS. Obavezno saljite mailove.
P.S.
poslah i ja mail
Last edited by GaD; 03-12-11 at 19:43.
A novine boli briga,neće ni za benzin da objave a kamoli za poštu isl. To im nije interesantno jer nema tu politike no samo problem građana.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks