Page 184 of 666 FirstFirst ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... LastLast
Results 4,576 to 4,600 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je samo dobro unovcio svoje djetinjstvo
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Transparency Int ne sluša Medojevića i Vanju Ćalović i ne čita Dan i Vijesti

Last edited by minjo; 01-12-11 at 20:33.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Minjo,

Providnost je mnogo veca u CG nego sto je na tom index-u.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Predsjednik pomilovao silovanu Avganistanku

Objavio/la PCNENVijesti01. Dec. 2011. | 22:13
    Predsjednik Avganistana Hamid Karzai je pomilovao danas ženu koja je bila žrtva silovanja, a potom osuđena na 12 godina zatvora zbog seksualnih odnosa u vanbračnoj zajednici.
    Žena, po imenu Gulnaz, biće oslobođena ukoliko se uda za napadača. Ona je u zatvoru rodila kćerku, koja je uz nju izdržavala kaznu. Prethodno je ona na suđenju odbila ponudu sudije da je ostavi na slobodi ukoliko se uda za silovatelja.
    Advokatica oslobođene Avganistanke Kimberli Motli se nada da će vlada omogućiti slobodu izbora za Gulnaz.
    “U mojim razgovorima sa Gulnaz, ona mi je rekla da, ukoliko bi imala slobodu izbora, da se ne bi udala za onoga ko ju je silovao“, rekla je Motli.
    ..........

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Rat za mir – 20 godina kasnije

Objavio/la PCNENPriča dana, Vijesti02. Dec. 2011. | 08:20
    Dvadesetogodišnjica napada na Dubrovnik biće obilježana danas u Podgorici konferencijom Rat za mir – 20 godina kasnije, koju organizuju Centar za građansko obrazovanje i Akcija za ljudska prava iz Podgorice u saradnji sa Centrom za suočavanje sa prošlošću Documenta iz Zagreba.
    Slična konferencija je održana ranije u Dubrovniku, a cijeli projekat podržava fondacija Fridrih Ebert.
    Cilj konferencije je otvaranje diskusije posvećene različitim aspektima rata, poslijeratnoj obnovi i izgradnji povjerenja, potrebama i sudbini žrtava, kao i sudskom procesuiranju ratnih zločina u kontekstu približavanja pravdi i pomirenju.
    U sklopu konferencije će prvi put u Crnoj Gori biti izložene fotografije mladog dubrovačkog fotografa Pava Urbana, koji je tokom fotografisanja na Stradunu poginuo od udara granate 6. decembra 1991. godine.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jel' Milo pozvan na tu konferenciju?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kao da bi se i nekei od ovih BG studenata iz NVO pojavili da im nije fond obezbijedio novcice i podrsku...
    Hvala fondu sto novcem uci sta je greshka, sta je sramota, sta ponizenje, sta ljudskost..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

http://www.pobjeda.me/2011/12/02/americki-senat-odobrio-sankcije-iranu/

Američki Senat odobrio sankcije Iranu

VAŠINGTON – Američki Senat je u četvrtak jednoglasno odobrio ekonomske sankcije Iranu usmjerene na naftnu industriju, uprkos upozorenjima da bi to moglo da ima negativne posljedice.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4,453
    Thanks Thanks Received 
    8,619
    Thanked in
    3,315 Posts

Niko od 90.000 ljudi koji svake godine napuste Italiju (prema podacima NVO Migrantes, tokom posljednje decenije zemlju od 60 miliona stanovnika napustilo je skoro milion građana) nije to uradio iz političkih razloga. Odlazimo jer je Italija stagnirajuća zemlja, naročito za svoju omladinu

Uvecaj!
    Italija stagnira: Niko od 90.000 ljudi u zemlji nije napustio Italiju iz političkih razloga (Foto: Beta/AP)

Adrijano Farano

Autor je preduzetnik iz Silikonske doline i koosnivač „Taktilajza“

Antonio je jedan prijatelj iz Italije koji radi u oblasti informacionih tehnologija. U svojim tridesetim već je imao posao koji u Italiji obično dobijaju osobe sa najmanje pedeset pet godina. Umoran od stalnog dokazivanja klijentima da zaslužuje svoju poziciju, pustio je bradu i ofarbao je tako da izgleda kao sijeda. Nasuprot tome, u Sjedinjenim Državama, pokojni Stiv Džobs bio je koosnivač Epla kad je imao 21 godinu.
    Ovu anegdotu treba imati na umu sada kada Italija i Evropa planiraju budućnost poslije vladavine u rokoko stilu bivšeg premijera Silvija Berluskonija koja se okončala njegovom nedavnom ostavkom. Zaista, prvenstveni problem Italije nije, niti je ikada bio, Berluskoni; problem je u ukorijenjenoj gerontokratiji, nepotizmu i anti-meritokratskom ponašanju. A Italijani su ujedno i počinitelji i žrtve ovog ćorsokaka.

Ja moju zemlju nisam 2000. napustio zbog Berluskonija (koji tada i nije bio na funkciji). Niti je iko od 90.000 ljudi koji svake godine napuste Italiju (prema podacima NVO Migrantes, tokom posljednje decenije zemlju od 60 miliona stanovnika napustilo je skoro milion građana) to uradio iz političkih razloga.
    Odlazimo jer je Italija stagnirajuća zemlja, naročito za svoju omladinu. Prema podacima OECD-a, 90% Italijana mlađih od 24 godine žive kod kuće sa roditeljima, dok je 28% mladih nezaposleno – što je znatno iznad prosjeka drugih razvijenih zemalja koji iznosi 17%.
    Razlozi za visoku stopu nezaposlenosti su dobro poznati. Prema studiji koju je sprovela Privredna komora Italije, polovina zaposlenih Italijana dobila je posao zahvaljujući porodičnim ili društvenim vezama. Poznanstva su, sigurno, svuda važna za pronalaženje posla, ali su u SAD i Britaniji, na primjer, poslovni krugovi relativno otvoreni, a sposobnost je još uvijek glavni razlog zbog koga nekoga angažujete ili sa njim sarađujete.
    Ali ne i u Italiji. Kada sam imao 21 godinu, nisam mogao da pronađem partnere ili investitore za portal višejezičnih vijesti, CafeBabel.com, prvenstveno jer niko u Rimu nije mogao da „preporuči“ jednog Napolitanca kao što sam ja.
    Tako sam 2001. godine otišao u Francusku. Iako sam bio stranac, u Parizu su me dočekala širom otvorena vrata. Preduzetnički ekosistem je još i više predusretljiv u kalifornijskoj Silikonskoj dolini gdje sam početkom ove godine bio koosnivač Taktilajza (Tactilize), kompanije za razvoj platformi za lično izdavaštvo za smartfone i tablet računare.
    Moj preduzetnički život bi bio noćna mora da sam ostao u Italiji. Prema rangiranju Svjetske banke, moja zemlja se nalazi na 87. mjestu po lakoći poslovanja, što je daleko iza SAD (četvrto mjesto), Francuske (29.), pa čak i Bocvane (54.). Ovo odražava birokratiju iz Kafkinih romana, visok nivo organizovanog kriminala i korupcije, kao i uglavnom konzervativnu poslovnu kulturu u Italiji.
    Uzmimo na primjer Daniela Albertija koji je svoju prvu kompaniju osnovao sa 26 godina. Svaki potencijalni italijanski investitor je prolazio pored njega i govorio: „Zašto bi uspio ti, a ne neko drugi?“ Četiri godine kasnije, kada je njegova kompanija uspjela, isti ti investitori su željeli u nju da ulože. „Italijani imaju averziju prema riziku“, kaže Alberti, koji je sada direktor novoosnovanog preduzeća Vinsver. „Stvar je u tome da nema inovacije bez rizika.“
    Ovo nisu problemi koje italijanska politika – makar i oslobođena od Berluskonija – može riješiti na magičan način. Oni vuku korijene još od osnivanja Italije u XIX vijeku i pokreta Rizorđimento koji je ujedinio italijansko poluostrvo. Novouspostavljena italijanska vlada nametnula je poreze koji su stalno povećavani, poslala je trupe da okupiraju oblasti čije stanovnštvo nije znalo ni riječ italijanskog jezika i obavezala mlade ljude da provedu pet godina u vojsci zemlje koju nisu poznavali. Sve ovo je izazvalo jaku podozrivost prema italijanskoj državi i izbjegavanje poreza, kao i organizovani kriminal.
    Dok italijanski establišment ove godine obilježava 150 godina ujedinjenja, obični Italijani znaju da tu ima malo šta za slavlje. Ujedinjenje više nije problem, ali problemi koje je ono izazvalo i dalje opterećuju zemlju. To je značajan razlog zašto, prema posljednjim istraživanjima, oko 70% Italijana koji žive u inostranstvu ne planiraju da se vrate i zašto polovina omladine u zemlji sanja da napusti domovinu.
    Tokom svoja tri premijerska mandata Berluskoni nije učinio ništa da promijeni strašne uslove u zemlji, naročito za mlade ljude. Ali on nije stvorio te probleme. Iz istog razloga, tehnokratska vlada na čelu sa Marijom Montijem neće moći da preokrene Italiju bez pravih reformi i politike. Ne krivite Berluskonija; krivite Italijane – i njihove pretke.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Mentalitet najveći problem
    Na pitanje zašto u Crnoj Gori nema dovoljan broj kvalitetnih ideja za mali i srednji biznis, Lajović je kazao da odgovori leže uglavnom u mentalitetu grašana.
    "
    Analiza mentalnog sklopa pokazuje vezanost za velike privredne sisteme. Mi smo konceptualno oslonjeni na velike fabrike, bez mnogo interesovanja i fleksibilnosti za manji biznis, a drugi razlog je loš obrazovni sistem u dijelu podsticanja preduzetništva i tu očekujemo pomoć Vlade", rekao je Lajović.

Lazović: Svako peto preduzeće u sivoj ekonomiji
    Okvirne projekcije Vlade pokazuju da je nivo sive ekonomije tokom prethodne dvije krizne godine porastao na čak 20 odsto, saopštio je juče potpredsjednik Vlade Vujica Lazović, dodajući da će ekonomskom politikom za narednu godinu biti predviđene mjere za suzbijanje te pojave.

Oni imaju analize Mentalnog sklopa? i planiraju da suzbijaju ekonomiju iz sive u velje duboko, da joj se strve ne vidi!

Ovo je komedija.

Izvor: http://www.vijesti.me/vijesti/lazovi...i-clanak-48369
    Last edited by Ego_and_his_own; 03-12-11 at 04:51.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

"To je, nažalost, naša realnost, to je eskaliralo u doba krize. To se ne može pravdati ni činjenicom da pojedine zemlje EU imaju veći problem, kao na primjer Bugarska, u kojoj je 30 odsto ekonomije u sivom području", rekao je Lazović.
    Hahaha eskaliralo u doba krize... Kako ima potcjenjivacki odnos prema "mentalnom sklopu" gradjana CG...
    Vidim da se ugojio bas.. i to zbog krize?
    Nedostaju kvalitetne biznis idejeOn je kazao da za razvoj crnogorske ekonomije nedostaje kvalitetnih biznis ideja, zbog čega će, kako je najavio, Vlada „redizajnirati obrazovne programe od osnovne škole do visokoškolskih nivoa“, kako bi preduzetništvo bilo njihov sastavni dio.
    "Građane Crne Gore moramo uvoditi u preduzetničku priču od malih nogu, jer ne možemo drugačije objasniti činjenicu da postoje relativno kvalitetni i povoljni krediti koje nudi IRF, a da sa druge strane nemate zdravih biznis ideja", dodao je Lazović.
    Znaci kad je muka gradjani su krivi zboG "mentalnog sklopa", a sta doticni gospodin radi? Gdje su njegovi studenti i koliko njih je dalo biznis planove? Oni krivi sto nemaju pojma, ili njihov zbog krize popunjeni profesor politicar?
    "Dobro je što se kroz kredite podržava proizvodnja u poljoprivredi, industrije i svih sektora koji su na duži rok značajni za državu. Mi smo u paradoksu, jer imamo toliko resursa a i dalje zavisimo od uvoza posebno prehrambenih proizvoda, žive stoke i slično. Taj dio osjećamo kao prostor, ne samo za smanjenje spoljnotrgovinskog deficita, već za novi razvoj", dodao je Lazović.
    Gospodin se napokon posle duuuuuugo propustenih godina, godina umisljenosti, odboraskih funkcija itd.. okrenuo oko sebe i ukapirao paradox? Do sada nista.. Protracili godine u Vladi, propustili zdrave prilike da ne bi neko mimo njih sta uradio.. poltrone i mediokritete podrzali..I "paradoksalna situacija"...
    Za sta bjese on ministar i za sta je sad?

Hvala Lepo

p.s. Da ne grijesim dusu, kad bolje pogledah, mozda se covjek nije ugojio, po ovim foto netecenost, usi, ruke.. ili ima probleme sa stitnjacom, ili.. Nek posjeti ljekara ako vec nije, radi kontrole, eto.
    Last edited by Maja; 03-12-11 at 05:49.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

There are currently 27 users browsing this thread.
    SDP-ovci stigli na posa'...
    Mislite na vaseg politicko-ekonomskog "guru-a"..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Mentalitet najveći problem
    Na pitanje zašto u Crnoj Gori nema dovoljan broj kvalitetnih ideja za mali i srednji biznis, Lajović je kazao da odgovori leže uglavnom u mentalitetu grašana.
    "
    Analiza mentalnog sklopa pokazuje vezanost za velike privredne sisteme. Mi smo konceptualno oslonjeni na velike fabrike, bez mnogo interesovanja i fleksibilnosti za manji biznis, a drugi razlog je loš obrazovni sistem u dijelu podsticanja preduzetništva i tu očekujemo pomoć Vlade", rekao je Lajović.

Lazović: Svako peto preduzeće u sivoj ekonomiji
    Okvirne projekcije Vlade pokazuju da je nivo sive ekonomije tokom prethodne dvije krizne godine porastao na čak 20 odsto, saopštio je juče potpredsjednik Vlade Vujica Lazović, dodajući da će ekonomskom politikom za narednu godinu biti predviđene mjere za suzbijanje te pojave.

Oni imaju analize Mentalnog sklopa? i planiraju da suzbijaju ekonomiju iz sive u velje duboko, da joj se strve ne vidi!

Ovo je komedija.

Izvor: http://www.vijesti.me/vijesti/lazovi...i-clanak-48369
    Mene nikako nije jasno zasto su oni odlucili da uniste svaku ideju o velikim privrednim sistemima i to proizvodnim. Zasto je to lose?
    Zasto je dobro sto ne postoji jedan OBOD koji je u svoje pero zaposljavao 5.000 radnika? Najobicniji laik moze da pretpostavi sto je takva fabrika znacila za Cetinje ali i za Crnu Goru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

U pravu si, ali moras uzeti u obzir da (domaca) industrija svojom (ne)konkurentnoscu ne bi mogla, pogotovo ne u tom obimu, opstati na trzistu elektronike koje je postavilo (za nas) nedostizne standarde kvaliteta, a pritom uposljava jeftinu radnu snagu. Pored nedostatka ljudskih resursa kao nosioca R&D u domacoj industriji, nemamo ni sredstava za osnovna ulaganja, ili recimo za transfer tehnologije kao gotovog resenja. Medjutim, ako bi se poslovni ambijent, koji kreira Vlada svojim zakonima i regulama, promijenio i prilagodio zahtjevima investitora, uz zastitu nacionalnih interesa, posebno domace radne snage, ima prostora za stratesko partnerstvo sa nekom vecom inokompanijom, npr. po ovakvom modelu.

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by AltaMarea88 View Post
    O Posti Crne Gore dovoljno govore prostorije njenih predstavnistva u par primorskih gradova. U najmanju ruku imate osjecaj da ste u 1990.oj godini ( isto vazi i za Zeljeznicu Cg). Dal od Poste i Zeljeznice treba praviti muzeje ili ih treba modernizovati u korak sa Evropom (kojoj toliko tezimo)?

Ako hocemo ovo drugo, onda bi prvo trebalo izbaciti iz glave klasicni koncept poste (a vidi se po postovima da znate definiciju poste iz 1990. godine ). Poshte su se u poslednjih 10 godina znacajno izmjenile u odnosu na njihovu originalnu formu. Moderne poste cine dio finansijskog sistema jedne drzave. Kako? Jednostavno, posta vam vise ne nudi samo pismonosne i paketske usluge, telegrame i slicno, vec danas posta ima funkcije jedne BANKE. Tezi se da poste postanu konkurent bankama. Samo od toga, u normalnim drzavama, slijedi niz beneficija za njene gradjane. Tako cete moci da imate kreditnu karticu koju ce vam izdati posta, a na kojoj ce vam aplicirati nize kamatne stope u odnosu na banke, postin bankomat koji ce vam uzimati manju proviziju itd itd. Vecinu funkcija koje obavljaju danasnje banke imate i u postama, naravno u manjoj razmjeri i preferirajuci uglavnom segment retail,sto je i logicno.

Vecina evropskih zemalja je privatizovala svoje poste. Konkretno znam za Italiju, posta je privatizovana al i dalje je vecinski akcionar drzava (nekih 65 %). Vecinski drzavni kapital i menadzerske sposobnosti privatnika nisu losa kombinacija .
    http://www.vijesti.me/vijesti/postu-...i-clanak-49914 Da vidimo sta ce nam ponuditi Posta Cg u buducnosti...
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

U pravu si, ali moras uzeti u obzir da (domaca) industrija svojom (ne)konkurentnoscu ne bi mogla, pogotovo ne u tom obimu, opstati na trzistu elektronike koje je postavilo (za nas) nedostizne standarde kvaliteta, a pritom uposljava jeftinu radnu snagu.
    Sigurno da u danasnje vrijeme OBOD ne bi mogao da bude toliko konkurentan ali o tome je trebalo razmisljati prije 20 god i vise. Nije se smjelo pustiti sve niz vodu.
    Uzmi samo primjer Gorenja.

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .Pored nedostatka ljudskih resursa kao nosioca R&D u domacoj industriji, nemamo ni sredstava za osnovna ulaganja, ili recimo za transfer tehnologije kao gotovog resenja. Medjutim, ako bi se poslovni ambijent, koji kreira Vlada svojim zakonima i regulama, promijenio i prilagodio zahtjevima investitora, uz zastitu nacionalnih interesa, posebno domace radne snage, ima prostora za stratesko partnerstvo sa nekom vecom inokompanijom, npr. po ovakvom modelu.

Sto se tice Poljske, Samsung je osnovao i pravi R&D centar http://www.rd.samsung.pl/index.php.
    Kad bi u CG otvorili pa makar 10 puta manjeg obima to bi bilo fantasticno kako za mlade domace inzenjere tako i za sveukupnu crnogorsku ''nauku''.

Evo nesto slicno u Srbiji
    http://www.svilajnac.com/component/c...ce-u-svilajncu
    Last edited by autodijagnostika; 03-12-11 at 10:28.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hahahaha Ko nema drugih resenja? Ko ste to vi koji nemate resenja?
    Sigurno cemo mi ovdje da serviramo neznalicama resenja koje bi oni trebali da znaju i da realizuju. Aham. Zauzeli su funkcije samo zbog politicki podobno poltronskog djelovanja i takvi naravno da nemaju pojma sem da politicki reaktivno djeluju. Dakle zna se ko nema resenja i zadrzite tu ocjenu za njih, a ne da resenja nema.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Pa da u pravu ste, nisam mislio ''mi'' na nas vec na njih koji su na funkcijama

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    24 Posts

Bolje da su Obod pustili niz vodu jer je tamo bila takva pljacka, nerad i javasluk da je to za pricu....da bi jedan kamion dijelova dospio u fabriku, dva su se morala naruciti, betonske ploce po kucama su se salovale vratima od frizidera i zamrzivaca, u neku pecinu izvise Cetinja su bili pronasli magazin rezervnih djelova, frizideri su im valajli do 80-te a nakon toga slabo. Ves masine takodje, raspad zivi su bile nakon sto su prekinuli saradnju sa Indesitom....i tako....bolje da su propali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kazu da je istinita anegdota kad jedan politicar doša na Cetinje i sreo se s kumom
    - Dje si to krenuo kume Pero?
    - Da uzmem onu gumu za frizider jer izanđala pa ladi vise sobu no onu crkavicu u frizider.
    - Je li to kod majstora kume?
    - Ne bogomi no u Obod
    - To je krađa kume Pero.
    - Jes bogomi kume Miško no mene zapade da mogu ukrasti tu gumu, a tebe šta zapade kumašine?

Thanks Thanks Given 
    2,335
    Thanks Thanks Received 
    5,884
    Thanked in
    2,049 Posts

J*b*li vas kafići više i seljačka demagogija.

http://www.vijesti.me/vijesti/dukano...t-clanak-49947

Neozbiljno je da po čitav dan sjedimo u kafićima umjesto da svakodnevno pokazivujemo posvećenost radu i razvoju, kazao je on.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    J*b*li vas kafići više i seljačka demagogija.

http://www.vijesti.me/vijesti/dukano...t-clanak-49947

Neozbiljno je da po čitav dan sjedimo u kafićima umjesto da svakodnevno pokazivujemo posvećenost radu i razvoju, kazao je on.
    Kaze covjek koga svake druge veceri mozemo vidjeti u jednom od PG nocnih klubova
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A ne suzbija se ljudi ekonomija, no se boja.

lazovicu fali malo kreativnosti i visprenosti. Zapustio se ne bavi se fizickim aktivnostima i sjedi dosta.

A ovaj Lajovic bi treba da se mane Mentalnih Analiza i pokaze nesto na papiru od toga sto prica. Ili da mu vjerujemo na pricu da je vidovita zorka.

Evo odje smo opisali sto je prepreka ljudima da rade.

nacerajte ih da rade nesto. Vidish ti oni samo prazne price pricaju i bave se mentalnim analizama, kriv je narod a ne oni.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Svi mi pomislimo da je tome narodu crkla sijalica ponekad, ali zbog vas takvih! A ne da sa tako visokih pozicija u tome narodu, vi iznosite takve tvrdnje.

Gdje je odgovornost ovih ljudi?

Ja sa ljudima nikad nemam problema na ulicu, bez poneke koje ste vi izludjeli.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

kako nam ga Milo reče, čuste li ono? Da smo lijeni i da se po kaficima necemo izboriti za bolji zivot. HA!
    treba da otimamo da bi imali!? ne znam jeste li primijetili ljudi, ali on mnogo slobodnije prica u poslednje vrijeme. Prvo deratizacija, pa sad ovo..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Page 184 of 666 FirstFirst ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)