Kupujete piće i hranu u bioskopu?Hahahaha.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
pa da muckaju![]()
(nečitko)
mozda danas podjem da gledam ove Besmrtnike, pa vidjeh da ih daju u dvije sale CKB (3D Digital) i Telekom (Real 3D) pa me zanima ima li razlike izmedju ove dvije tehnologije i koja je bolja od njih? Tintina sam gleda cini mi se u Real 3D i zadovoljan sam prikazom slike
ne znam je li vec pisano o ovome, ne zamjerite ako jeste...
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
kako kako ?
ja prvi put cujem to.
valjda su nam svi 3D projektori RealD
Ili ja stvarno kasnim. Ali to mi bas nema smisla. 2 sale 2 3d-a u jednom bioskopu 0_O
btw ja sam ga gledao u realD i sjajna je slika. RealD malo vise forsira osjecaj 'dubine' od ostalih 3D-ova koji 'iskacu put tebe' (ukratko)
edit: eo se zaleceh da ostavim karte za Puss in boots kad vidim da je sinhronizovan i da je 2D.
wtf
Last edited by aCid_cOokiE; 01-12-11 at 10:02.
Originally Posted by my name is ...
parada. 22,00h. juce
1.nerealan smrad,apa,vrucina, bazd pri ulazenju u salu a koju su prethodno napustila prosla grupa. ta vrucina i bazd je bila nepodnosljiva.ako je neko bio volio bi da potvrdi.
naravno narod odusevljen unutra jedu ubijaju presrecni kao stoka.
2. u prepunoj sali, idalje ima kapaciteta(osoba) koje lagano sjednu na tudje mjesto,znaju da ce neko doc tu i da ce ih dic i opet ono lagano.
f6
a to redovno... ajde da je to ona generacija kino-kulture koja je navikla da $edi dje stigne ali brate doc na premijeru filma i vidjet buljuk ljudi ispred sale i ocekivat da ces se nekako prosvercovat po sredini 5. red odozgo (primjer)
vidim na paradu i dalje ide gomila ljudi.Ja odgledah to prvu noc i zacudo bilo je mozda 70% puno i svi mirisljavi <3
možda su došli pješke do delte, jer se krade iz kola na parkingu, pa se oznojili.
Prikazuju li se ovi 3D filmovi paralelno i u 2D? Nisam još bio, ali se plašim da ne bude ovako jer me 3D ni najmanje ne zanima.
Eto probah i ja konacno taj 3D. Ako je to to vala nista posebno.
Gledala sam Besmrtnike u CKB. U par navrata vidis te 3D efekte i to je to. Film mi se inace dopao.
Je li svaki 3D ovakav ili sam pogresni izabrala?
Ja bi malo da vidim to kako se strasish, sklanjas, vristis, bjezis![]()
svaki to ti je prdnjava jedna obicna
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Koji je br za rezervacije, istekao im domen...![]()
#fakenews
isti kao i za ster, sa tim što su isključili zvono, jer tel zvoni kod onih što prodaju kokice![]()
gledaj onda final destination, tu ti svako malo nesto ide put tebe, nebitno sto je film smece. o_O
Ti ocigledno ne znas sta su 3D 'efekti' . Ajde odgledaj neki klip od besmrtnika na youtube, tipa borbu bogova i titana i vidjeces da veze nema sa 3D.
Cijeli film imas 'percepciju' dubine, sta je ispred/iza/fokus/**** palac.
Ada meni je dovoljno da gledam one subtitles u 3d-u i ja sam srecan ahahah
Odgledah Tintina, dobar animirani film, sa simpaticnim humorom. Interesantan mi je bio sountrack, kombinacija Indiane Jones i Back to the Future - a radio je John Williams
3D je sto veli Acid Cookie, na momente dao osjecaj dubine, simpaticno, poneki predmet izleti sa platna, i nista vise od toga.
Opet, kada iskoci, bice ljepota gledati Avatar 2 na ovakav nacin.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bio sinoć na Missione Imposibille. -ocjena 9/10 preporučujem svima, i da ukažem na postojeće probleme biskopa, nadam se de ce im neko ovo prenijet
-znači kokice, tvrde ka krš,presoljene, neukusne itd... više ih neću kupovat, ili ću prvo tražit konzumaciju :stupid:
-Coca Cola, na točenje, neću ni nju više kupovat,jer nemaju leda, film je trajao 2ipol sata, i Cola mi je postala tako reći mlaka, moguće da ću kupovati, flaširanu, ali ne u bioskop, nego u Maxi :devilish:
Meni su kokice bile odlične... Mada došle su nove tačno u trenutku kad sam naručivao... Slane jesu, al ih takve i volim tako da mi ne smeta...![]()
#fakenews
kad se vec pomenuse, kokice su uglavnom NIKAKVE
mission impossible me nije odusevio. Neka shestica od mene, i da joj je mnogo :P
Valjao je film zbog par udesa, sand storm, burj al arab, i one zene ubice
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks