Meni naplatiše carinu od eura na duksericu od 23 eura na pošti.Toliko o tome da se ne naplaćuje do 150 eura ništa.Na stranu što sam čekao deset dana da se poštar smiluje da donese priznanicu za podizanje iako mi je dukserica stigla u roku.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ubise mi volju za ovom trgovinom..
E qq smecara, za ljekove im trebalo dbd, cush carina/carinski pregled/sta god na charape koje kostaju 11 funti. Nisu im se svidjele, inace bi ih uzeli!!!
https://www.dealcent.com/
Slučajno nalećeh na sajt.Malo prozujah,registrovah se pa mi sve to bi sumnjivo(tj od početka s obzirom kakve su cijene na aukcije) i izgleda da je prevara u pitanju. Bez ako Ipad ne možeš uzet za 10-15eura
. Ovo čisto da se neko neiskusan ne upeca
![]()
Hahahahahahaha ne zezaj iPhone 4s 64 gb $6.77..
Al ja sam slučajno kliknuo na neku reklamu(mislim da je na YT bila). Uđem,razgledam i vidim malo jeftino u pm + šalju sa ups i fedex-om džabe. Guglam i niđe ništa nema.
Evo ima prijava dealscent na scambook.com kao i jos neki sajtovi na istu foru..
Ne znam da li je prevara ali TO NISU KRAJNJE CIJENE, VEĆ POČETNE. Radi se o kupovini preko aukcije i imaju jednu foru da te namame kao fora ostalo par sekundi do kraja(brojač se vraće na 10 sec.pslije svake ponude, a ponude pucaju svake 3 sekunde).Tako da zaboravite smiješnu cijenu, do sjutra će biti realna
Last edited by Rakun; 30-11-11 at 23:08.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A to je star fora, ako je to sto mislim. A svaka licitacija ti kosta, na primjer 1 euro. I ako ugrabis da niko ne licitira, ti zaista dobijas predmet po toj cijeni. Tako da bi moglo da bude istina...Bio je jedan hrvatski sajt koji je to radio, zaboravih koji, mislim da je www.ulovi.hr , tamo imate objesnjenje kako radi to...
Ko zna zašto je to dobro?
Da ne znate gdje se mogu naručiti najobičniji ramovi za slike? Neki plastični, jeftini....
Evo koji salju u CG, pocevsi sa najjeftinijim :P
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_...&_udhi=&_udlo=
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
koliko treba cekat jos dok ovi u nasu postu obrade posiljku? evo cekam ali se nekoliko dana nista ne desava...ne znam dje bi trebalo da podjem da ja ovo sam podignem
28-11-2011 15:00 INO Razmjena 30-Prispece u izmenicnu postu 28-11-2011 18:20 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 28-11-2011 18:20 81201 Posta Carinjenja Razmjena IPS domaci saobracaj 29-11-2011 11:00 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju
Posle toga zadnjeg trebalo bi dan mozda dva najvise da prodje
Nazovi ih ti sjutra na onaj info broj za svaki slučaj. Dešavalo se ponekad da pošiljke vrate zabunom pa bolje provjerit.
Stigli meikamenti iz Indije nakon 21 dan, bas sam happy! Air mailom - koverta neraspakovana, a oni su to bas fino zakamuflirali u kesice, bez kutije, tako da je djelovalo kao obicno pismo
Bila sam ubijedjena da su ovo neki prevaranti jer sam pretrazivala misljenja kupaca o njima - uopste nisu odusevljeni, ima dosta njih koji nisu dobili ni ljekove ni refund. ali eto super smo prosli. Kod nas je pakovanje od 8 tableta 50 eura, a ja sam 16 tableta platila 40 USD. Mislim da se kod nas kupuju bez recepta ali se bas tesko nalaze (Dostinex).
Ja mislim inace da ti nisi normalna...
Pa kod nas kad kupis lijek, on je provjeren, kontrolisat, odobren od domacih institucija... neka kosta 10x skuplje, znas da kupujes nesto provjereno zdravstveno ispravno
Sa ljekovima, medikamentima, raznim tabletama se ne bih igrao nikad zbog toga sto je jeftinija cijena...
Ejj, Indija, zemlja gdje u rijeku bacaju mrtve, a niz rijeku se kupaju djeca i ljudi... onda doktor na tv kaze da je to sasvim ok i da oplemenjuje duh i tijelo, i da vrlo rijetko kakva infekcija bude na ljude... voditelj emisije usao u vodu, sjutra navukao sve moguce bolestine...
![]()
Njak Njak Njak
Hvala na pomoći!
Treba mi još jedna informacija.... Regostrovao sam se na Tiny deal, naručio neku opremu visa karticom i stigao mi je mail od njih u kojem traže sljedeće:
Please send us the scan documents of the information about the follows:
1. Payer’s full name, credit card of the payment (front with last 4 number and back with signature )
2. Passport/Identity card number of payer, the Passport/Identity card of the addressee:
3. The signature of Passport and Credit Card of Payer;
4. Utility Bill (It is used to confirm the bill address and the shipping address.)
5. Authorization Form(Download, Fill in and Print out the form)
http://downloads.tinydeal.com/TinyDe...ation-Form.doc
then give us a reply with photo or PDF document, we will send these information to paypal for confirming the payment, then we can ship our items to you.
Je li ovo standardna procedura?
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:: lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolbl ue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::l olblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblu e::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lo lblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue ::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lol blue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue: :lolblue:
Izvini,mora sam. Zlatio se PP pored ovoga
![]()
Dobro je da ne traze i jednu casicu sa urinom da im posaljes, da vide oni sta ti to radis... :-)
Zato i pitam, neshto mi chudno bilo, previshe informacija traze...
Mozda da trazim da mi refundiraju pare na karticu pa da idem preko Pay Pal-a? Imam otvoren nalog na Sloveniju... pa da rachunam da ce mi proslijediti ili shta da radim?
Ako tebi nije tesko da sve to sakupis, ti slobodno salji, nemas neke opasnosti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks