ja bi, mene je ovako banja,kradem lopuzam cuda cinim niko me ne dira, kad pokradem sve, onda cu i ja promjene
Radnici su dali glas za pedeset ili sto eura , glasali , pošli srećni i napili se . Imaće priliku ponovo , vjerovatno brzo , i najvjerovatnije će napraviti isto .
ja bi, mene je ovako banja,kradem lopuzam cuda cinim niko me ne dira, kad pokradem sve, onda cu i ja promjene
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a problem je sparco, sto nemorash da kradesh i da strecash ka ovi sad.
jer gladni im kucaju na vrata, oni isti sto su na protestima jeli jogurte i sendvice iz 13-jul-a, sad nemaju ni za to da im daju.
Umjesto da su razmisljali pa da su omogucili ljudima da se samozaposljavaju i da se poslovima bave, oni su gledali da sve blokiraju i da svi zavise od njih.
Eto im sad svi ti sto zavise od njih sa gladnim rukama, kako su pametni.
nije nije ne vidis ti to, slabo ti ide ta matematika, nije ti ovo usa,ja ne strecam , cuvam za crne dane,
pa cu imat da pregrmim do novih prilika za klepanje, ovi su samo bahato trosili pa sad kad nema dje da se krade nisu cuvali ulagali sad ide bukanje
)) ) ) salu na stranu, ja sam davno vikao crnogorci , maniti kakvi su , nikada nece shvatiti da je vlast slika njih samih, da vlast nije samoproglasena kancelarija sa par ljudi koja tu nesto cacka i cini drzavu, drzava su ljudi, evo stotine izbora stotine bukanja cio zivot niko nikad ne izlgasa neke druge, znam da nemamo izbora, al makar da se pokaze da ce se micati svi koji ne rade kako treba, pa bi doslo itekako mnogo zabrinutih a pametnih ljudi da se lati funkcije i odrzi
Istina.
.
Podrzavam najavljene proteste. Nezadovoljstvo je razumljivo i logicno je da se izrazi javnim protestima koji, koliko god njihov domet bio ogranicen, moraju natjerati elitu da, makar, smrsa, dodatno posijedi i opadne joj koja vlas sa mudre glave koja misli umjesto nas decenijama. Mislim da protestanti, ako zele uraditi nesto ozbiljno, moraju uzeti u obzir znacaj kolektiva kroz dobru organizaciju odnosno objedinjavanje i koordinaciju svih kategorija koje su potencijalno nezadovoljne i koje bi mogle uci u taj "korpus" - od studenata pa navise. S druge strane, ti ljudi nikako ne smiju ispustiti iz vida cinjenicu da se vlast ne moze smjenjivati na ulicama-nasiljem samo zato sto su nezadovoljni ekonomskim prilikama. To vrijeme je proslo, barem u ovom dijelu svijeta u kojem smo nastanjeni, a kako su se dogovori i pregovori izmedju Vlade i, posebno, radnika vise puta pokazali neuspjesnim, u najboljem slucaju kratkorocnim, jer para nema, trebalo bi da bude jasno da je najvise sto se moze izdejstvovati - raspisivanje vanrednih izbora koji bi provjerili koliko smo zaista nezadovoljni. Sve ostalo, pocevsi od zagovaranja "arapskog scenarija", snovi su i zablude onih u cijoj je prirodi da prizeljkuju krv dok iz bezbjedne pozadine aplaudiraju i daju "instrukcije".
_________
Koliko ja vidim samo DPS-ovci i njihovi mediji spominju krv i rusenja i cuda. Frka i panika... u strahu su velike oci.
Bilo bi im pametnije da pokazu narodu da oce da se mijenjaju nego sto se ovako ponasaju.
.
Za ovo drugo se slazem, ali bojim se da nijesi na pravi nacin razumio poruke koje su opozicioni lideri poslali, i i dalje salju studentima ili onima koji razmisljaju o protestima. Danilovic je bio najkonkretniji i najiskrenije je progovorio o licnim ali i o frustracijama dozivotnih kolega gubitnika - "Idite ispred Milove kuce". Mogu da zamislim koliko jeftin rasplet je predvidio ionako jeftin scenario iz snova...
_________
A sjecash se kad su isti ti cerali djecu iz srednje skole da idu po gradu i vicu "ubicemo zaklacemo ko sa nama nece"
A sve su to odnjivili ovi iz DPS-a jer su im podgvarali da narod dijele. A to je samo jedan narod tu.
A taj narod na sjever je potpuno propao, dok oni svoje gospodje shetaju na njihov racun.
Crni crnogorski "Srbi", kako su izmanipulisani i oni i njihova djeca.
A ovamo se kao oce da se naprave pred narodom kao oni daju crkvi pare i kao oni su neki vjernici. Kuku njima!
Zasta prodaju svoj narod i svoju zemlju.
A ja sam ti dugo radio u skupstinu i oni svi iju iz istog tavulina, a ovamo pred narodom se pretvaraju kao da se svadjaju. I ne smeta im sto prolaze pored rijeci Petra Cetinjskog svaki dan po 5 puta.
Stida nemaju niti obraza. Osnova su podjele toga naroda. A narod neuk i prost- nezna za bolje, jer su to njima coce Srbi, ali samo iz interesa.
Ali ne brigaj ti za njih oni su kukavice koje laju a ne ujedaju, samo se najedaju i dzeru i sluze ovima kad treba skrenut paznju sa pravih problema.
Last edited by Ego_and_his_own; 29-11-11 at 19:48.
Majka mi veli kako joj je jedan klinac mali dosao i ponudio da joj u Kolashin iskopa neki kanal da voda ne prelazi i sav srecan sto je zaradio 20 eura da moze da ide u skolu u BP.
A kakva je to teska sirotinja tamo.
Umjesto da skole otvaraju i da toj djeci pomognu da buducnost imaju oni popovima debelim turaju pare da se tako Bogu umile. Slijepci.
Briga njih za taj narod i njihovu djecu, da su mogli sve bi ih na jedno zakopali! meso su im za njihove corbe. Od tih velelepnih kosovskih heroja ni jedan glavu ne izgubi, a djecu su poslali tamo da ginu i taj narod sto je tamo u crno zavili. A oni nisu nosom privirili.
ne saljite djecu na ulice no ovi sto su doveli neka skidaju, a djecu u skole saljite i na buducnost svoju mislite.
Uz svu opasnost da propagiram "suparničku" partiju - pogledajte jedan od najboljih video spotova u regiji u zadnjih desetak godina. Prava poruka tihoj većini koja se ne svađa po forumima, ne protestuje, itd....poruka koja je pitka, manipulativna i koja pogađa 85% društveno neaktivnih.
Ko ovo ugrabi dobija izbore, ako gledaju iz DPS-a dobro će naučit i prije no zaigra mečka pred njihova vrata ka što je pred HDZ-ova.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
na HDZ-ovom spotu su zabranjeni komentari. Zasto, zaboga..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne vjerujem da HDZ išta više može da spasi , a spotovi ponajmanje .
Da je sreće , ne bi ni ove četiri godine sastavili - da nije bilo pomoći srpskih i drugih manjinskih partija .
Je li odje neko pravi razliku izmedju dps i sdp ? Zasto, razlicito pricaju, a isto rade, je li to razlog ili sta vec ?
a dje ti vidish sdp? Oni su bubuljica na celo dps-a.
Dobro ti vidish te detalje, ja to nikad nebi ni primjetio tu anomaliju estetsku.
Pa to su dva lica istog stvora , Doktor Džekil i Mister Hajd , tako funkcionišu pred narodom . Po potrebi izmenjaju uloge , u zavisnosti pred kojim dijelom Crne Gore izvode predstavu .
http://www.vijesti.me/vijesti/lazare...a-clanak-49378 tako je, zivjela vlast ovako treba protiv svakog ko iole se nesto snjuva oko drzavnih poslova, kakvi bre bakraci, transparetnost, sve prutem i brisi iz registradruga simpa stvarcica o nasoj bajnoj drzavi gdje cvjeta blagostanje http://www.vijesti.me/zivot/bec-najb...a-clanak-49304 a treca o nasem divnom gradu, i jedna surova istina
http://www.vijesti.me/caffe/dvoje-tu...u-clanak-49344 : a onda iz dokolice jos ljudi za pobunu samo da vidim za kolko minuta od danas ce ih ucutkat pricom nema se para cutite dacemo neko prazno obecanje http://www.vijesti.me/vijesti/pismo-...e-clanak-49384
Last edited by sve-vas-poznajem; 30-11-11 at 08:43.
http://dalje.com/hr-hrvatska/davor-g...m-krugu/287624
Gledajte genijalnog analiticara cije tekstove Pobjeda sa fanfarama i pompom objavljuje![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Pa vidish kakav im je kadar.
Ti ljudi po tih pozicija nit poznaju zakon niti sta imaju pravo da kazu i kad da govore u ime drzave.
Ovo pokazuje da je sistem rasarafljen i da nezna glava sto joj rep radi.
u cg se zna, premijerska funkcija je bogovska
Moze li neki spisak svih koji strajkuju i strajkuju i...
sudstvo - batalilo; bolnica jos uvijek, vojska evo sad ce ; radnici samo sto nisu ; studenti malo se prolufatli doma su
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks