Standardna carina je čini mi se 5%
znači tvoj playatation je 266Eura + poštarina(DHL) 15E = 281
na tih 281 dodaj 5% i to ti je 295,
pa na to dodaj 17% PDV.
Na kraju dobijaš iznos od 345 Eura (Ako izabereš Royal mail iznos ti je 331)
http://www.mytrendyphone.com/shop/pl...im-46263p.html dzabaluka
koliko bi isla carina na ovo, postarina dzabaluka 15 eur DHL i 5 eur royal
Standardna carina je čini mi se 5%
znači tvoj playatation je 266Eura + poštarina(DHL) 15E = 281
na tih 281 dodaj 5% i to ti je 295,
pa na to dodaj 17% PDV.
Na kraju dobijaš iznos od 345 Eura (Ako izabereš Royal mail iznos ti je 331)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
carina se racuna na vrijednost robe bez postarine zar ne ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sa postarino
Njak Njak Njak
E pa jbg, sa ovima nema onih fora da zaebem carinu..
I kako 265, pise221,90 EUR
Last edited by Saruman; 29-11-11 at 11:04.
Da li je carina 5% ??
Da li se carina obračunava na iznos+poštarina ili na samu cijenu ??
Da li se dešava da carinici naplate carinu kako im se digne ili mora biti 5%(ako je toliko) ??
Meni je brat nerodjeni na carinu, moze li to preko veze ?![]()
Ovo mi je od ebay-a stiglo, zastoo?? Dear*******
MC080 Your eBay buying privileges have been restricted- ja.sam.taj
When you win an item in an auction-style listing or use the Buy It Now option, you have an obligation to pay the seller for the item. We see that you haven't paid for several items that you've purchased. Items that haven't been paid for cost eBay sellers time and money. You should only bid or click the "Buy It Now" button if you're completely comfortable buying the item at your maximum bid amount or the Buy It Now price.
Your account is over the limit for unpaid items, and you won't be able to buy items or place bids for the next 7 days. This limit will be automatically lifted after 7 days have passed.
Please contact your sellers to make payment arrangements. You're still able to pay for items you already won in auction-style listings or purchased through Buy It Now. You can find these items in the "Purchase History" section in My eBay. If you placed a bid on a listing that hasn't ended, and you win the item, you'll be able to pay for that item.
This restriction only affects buying. You can continue to sell as normal.
If you believe you have paid for the items, please contact Customer Support through this link:
http://ocs.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...t=0&query=1731
You'll need to contact us directly because sellers can't remove unpaid items from your account.
Here's more information about our unpaid item policy:
http://pages.ebay.co.uk/help/policies/unpaid-item.html
For other questions, please click "Customer Support" at the top of most eBay pages.
Regards,
eBay
Ovo mi je od ebay-a stiglo, zastoo??
Last edited by HiddEn; 29-11-11 at 14:54.
Pa nešto ti nije plaćeno. Pogledaj ko je pokrenuo slučaj protiv tebe.A ako nema nikakvog case-a fino ih cimaj na mail i čat da vidiš o čemu se radi i da isprave tu grešku. Inače, iako imaju milijarde obrta godišnje opet im je podrška raspad i greške se često dešavaju.
Pobjedio si na nekim aukcijama i/ili su kupio neke proizode, a nisi to platio... To ti se vjerovatno desilo par puta, i 7 dana imas zabranu kupovine na eBay... Kad odustanes od neke kupovine, moras obavjestiti prodavca, inace ce ovaj otvoriti unpaid item case...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Neke proizvode sam slucajno kliknuo da cu kupiti jer nijesam znao tek sam bio otvorio ebay
Evo naprimer za svaki od njih mi sad pise ovako:
Hello *****,
Payment for this item hasn't been received during the past 36 days.
lyangyang2009 has cancelled the transaction, and you're no longer entitled to receive the item. Also, an unpaid item has been recorded on your account.
If you've paid and think payment should have been received by now, please contact Customer Support.
E to ti je to druže,pa ćeš pazit drugi put đe klikaš. Moj ti je savjet da vidiš sa podrškom i ako budeš mora da platiš.U protivnom će ti i PP suspendovat
![]()
AooooMoram znaci ebay pitat mogu li to rijesi a prodavci ne mogu to da mici koliko shvatih iz poruke koja mi je stigla? Vala cu platit ako bude moralo 4 sata po 4-5 dolara i prodat ih na cdm trostruko ;p
Ali za 7 dana necu imat paraJos kazu da moram telefonom da ih zovnem da bi mi pomogli
Ihaa...
Ništa telefon naravno.Čatuj malo sa njima,mail itd.A kad se otvori case to samo ebay može da zatvori uz slaganje obije strane.
Hvala vam, evo sam im odgovorio na ovaj e-mail pa dako se smiluju jerRekao sam im da sam greskom to uradio i da li mogu da zatvore te ponude
![]()
Zna li neko što je ovo sad odjednom što pošta naplaćuje 1€ kad dostavlja paket i to na ime carinjenja, ali uplata ide Pošti CG? Daju mi uplatnicu na koju piše svrha "poštarina za podnošenje na carinjenje", a plaća se direktno poštaru na ruke. Do skoro ovoga nije bilo, barem ne za pakete koji meni stižu a koji imaju manje od 1kg.
premotaj unazad nekoliko strana i ne ćeraj nas da opet svu safru prosipamo iz sebe![]()
E vazda ti fala i nemoj što zamjerit.
YOUR ITEM HAS REACHED THE DESTINATION COUNTRY
Your item, posted on 24/11/11 with reference ************* has been passed to the overseas postal service for delivery in SERBIA AND MONTENEGRO.
A ovamo mi jos u cg postu track and trace nije evidentirana ?
meni jos jednu jedinu posiljku nije izbacio na ovaj track and trace od cg poste, al kad vidim da su dopremili do ovamo, obicno znaci jos 2-3 dana maksimalno dok ne dodje
Donese mi nocas postar punjac, znaci 7x7 cm kutijica malecna i naplati euro, veli sad ce sve sto se salje da se naplacuje i ne donosi standardni postar...
rm -rf /
Eeee, sinovi mu od direktora sa Cimbaljevićem pare trošili....
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks