pustiditis je, vidislidis da je prisvojilidis topikus?
Da me je sramota!
pustiditis je, vidislidis da je prisvojilidis topikus?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
...το λουλούδι που ακολουθεί τον ήλιο, το κάνει ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες...
kontradikujes...
zakon mame i tate???
pobogu koliko ti imas godina?
da taj zakon sto vazi ne bi se nevinost gubila prije braka, jer realno to je zakon koji jos uvijek u nasoj sredini svi roditelji bi voljeli da nametnu...
sto je vec receno zakon o pedofiliji vec postoji il da to prevedem kao zavodjenje maloljetnika da bude razumljivije...
nema tog zakona koji moze odredit djetetu, momku, curi, babi... kad ce da imaju ili nemaju sexualne odneose, sve je licni izbor i licni stav...
u americi nema ni jednog zakona koji moze odredit vrijeme za taj cin, kao ni kod nas, a itekako tamo mladji nego ovdje stupaju u isti i sa mnogo vise opustenosti po tom pitanju...
jer ko nema u vugla ima u gugla, moras znat sve moguce jezike ako nisi znao![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
jedno je sto se nesto ne moze odrediti, a drugo je sto se pokusava... pokusavaju zaustaviti kriminal, pa je opet nemoguce, ali pokusavaju..
27 i udata sam.
kod njih se do 18godina pokusava nametnuti taj zakon (ne govorim o tome koliko je to uspjesno ili bezuspjesno to nametanje, ali oni za razliku do nas cijene a ne pljuju osobe koje drze do sebe!).
kontradiktorna-nisi ameriku otkrila, rekoh ja lijepo da imam 2 misljenja o tome, zbog ovakvih misljenja koja sam procitala ja govorim-ta se cuva za nikoga. bolje ce proci i odabrati 'pravog' ako pocne da seta kao pcelica, sa cvijeta na cvijet (figurativno)!!! a opet, postujem njenu zelju za tim da ceka...
...το λουλούδι που ακολουθεί τον ήλιο, το κάνει ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες...
predomislio sam se, 2 najvise..
Prebrojaste li se?
oj oj oj
i ti mislis da ces sjutra svojoj cerki moci da nametnes taj zakon roditelja kad ce ona izgubit nevinost, s kim i td...?
nista ja ne rekoh za tvoju drugaricu,
ogradih se na ovaj dio o zakonu koji ti rece a veze s vezom nema
a da si drugi ti?
hahahhahhahhahahhahahhahahahhah
polako, vidis da je to jako tezak posao![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
2-3,kvota jes veca,ali jbg.
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
ne zlobnice, 2 prije mene i ja joj dodjem ka treca sreca..a poslije neka cini sto godj joj milo..
Uglavnom na ovaj topik se klepecu kao zecevi vidim ja.
brani li tebi ko![]()
She is only here to annoy herself!
djevojka![]()
Ovo je najbolji topic na CdM. Uživam dok čitam.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
3 - eto ne znam o cemu pricate al moj odgovor je 3
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
1-nista preko togahahahahaha
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
e tu grijesis!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks