View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 952 of 2251 FirstFirst ... 4528529029429489499509519529539549559569621002105214521952 ... LastLast
Results 23,776 to 23,800 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Gadi ti se on za ovo, a ne gadi ti se ovaj drugi sto je sat vremena ogovarao covjeka uzivo na televiziji? Malo cudni kriterijumi, zar ne? Necu da se vracam na staru pricu shto bi bilo, ali moras shvatiti da ako zelis da se bavish trenerskim poslom a predsjednik fudbalskog saveza jedne drzave ide naokolo i prica da si alkoholicar bez ikakvog povoda(jer Kranjcar nije ni rijeci lose rekao o Crnoj Gori niti o Savicevicu do Dejovog intervjua), to utice i na tvoju dalju karijeru.
    Nego znash shto ti je to-to ti je ono: "Covjeka iz sela mozhesh iscerat, ali selo iz chovjeka nikad". Pa makar zhivio i igrao u Milanu i lobovao golmane Barce iz polumrtvog ugla iz voleja-selo je ostalo.
    pomenut je jer je morao da bude pomenut, jer je novinar tri puta postavio pitanje na koji se vise nije moglo izbjegavati dati odgovor. i to je rekao u stilu a svi znamo zasto. pa novinar nastavlja, jel zbog boemskog nacina zivota. i onda se nadovezao da je takav nacin zivota to bi trpio ali bilo je vise od toga. i vise nije dava onikakve intervjue u novine oko toga. a ovaj 3 intervja u 10 dana , kad je bio nas selektor toliko ih je dao u citav mandat. velika je razlika o cemu ti pricas i o cemu ja pricam.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    pomenut je jer je morao da bude pomenut, jer je novinar tri puta postavio pitanje na koji se vise nije moglo izbjegavati dati odgovor. i to je rekao u stilu a svi znamo zasto. pa novinar nastavlja, jel zbog boemskog nacina zivota. i onda se nadovezao da je takav nacin zivota to bi trpio ali bilo je vise od toga. i vise nije dava onikakve intervjue u novine oko toga. a ovaj 3 intervja u 10 dana , kad je bio nas selektor toliko ih je dao u citav mandat. velika je razlika o cemu ti pricas i o cemu ja pricam.
    I te kako se mogao izbjeci dati odgovor, da se htjelo. I nije se moralo zalaziti u detalje. To je bilo krajnje neukusno i nekorektno. Nije Petar Komnenic Bog svemoguci da mu se mora explicite odgovarati na svako pitanje. I to u detalje. Nego je Dejo prosto htio da se tema shto vishe skrene sa neuspjeha u barazhu, i da se paznja javnosti usmjeri na rasprave je li ili nije Kranjcar alkoholicar i koliko je to uticalo na reprezentaciju. Iskreno, to je prilicno seljacki, i prilicno nekorektno prema covjeku koji niti jednu losu rijec nije reako ni o Deju(govori ih tek poshto je ovaj njega direktno napao), ni za Crnu Goru(o kojoj i dan danas, u svim ovim intervjuima govori u najboljem svijetlu).
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Do marta ima dosta, kao sto rece Mikas... Svi ce se oladiti, uzeljece se izazova, drugara koji pricaju isti jezik...

Brna nervira svojim izjavama. A opet i "odusevljava". Ima jos jedan takav trener. I on je dobio priliku iz nicesa, i nisu se pokajali poslodavci. Portugalac jedan... I Brna je "eksperimentisao". Imao ideje, pa makar bile one lose. Najlakse je bilo izvesti formaciju kakvu javnost zeli i voila...
    Taj Portugalac se prvo kalio u nekom tamo Uniao de Leiria(tako nekako bjese ime), pa je anonimnu ekipu doveo na peto mjesto u shampionatu, zatim je presao u Porto, koji jeste veliki portugalski klub ali je ipak bio druga kategorija evropskih klubova u momentu preuzimanja, pa sa Portom osvojio CL, pa je onda preshao u Chelsea, koji je tek trebalo da izgradi ime, pa je tek onda dobio pozivnice za etablirane evropske klubove(Inter, Real).

Primijenjeno na nashu situaciju, i konstatujuci da je posao selektora reprezentacije najveci(ili jedan od najvecih) dometa za crnogorske managere, neka Brna fino podje u Decic ili Petrovac, sa njim se pokazhe u ligi, onda neka dodje da trenira Buducnost ili Mogren, i sa njima osvoji prvenstvo i plasira se makar do Lige Evrope. Posle toga necu imati nikakvu primjedbu da bude selektor. Ja ne sporim da se on moze nauciti zanatu-ali je SADA nenaucen, o tome se radi. I zato ekipa trpi. A nikako se poslu ne moze nauciti trenirajuci ekipu koja se sastaje i igra jednu utakmicu u (u prosjeku) 3-4 mjeseca.

I jos neshto-da je Brna od pocetka postigao rezultate kao taj Portugalac-u prevodu, da je remi sa Engleskom potvrdio pobjedama protiv Cheka i plasmanom na Evropsko,pa tamo osvojio makar bod, takodje bih rekao:ok, jeste tek poceo, ali je rezultatima zasluzio shansu za sledece kvalifikacije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa svi su htjeli da znaju odgovor za smjenu, pa i ti prvi pa eto saznali smo. nekima se svidja nekima ne, nekima je to pljuvanje. a jesi se pitao jel to istina ?
    ili po tebi je to sigurno jedna laz, a sam cico je dao 3 razlicita intervjua zasto je smjenjen do toga da je sam otisao ili nije ni znao da je smjenjen. realno da ne ulazimo raspravu oko toga vise, ali definitivno je sad neka losa atmosfera oko reprezentacije i samo da nam se ne dogodi sto se srbiji dogadja. samo je razlika sto oni imaju na svaku poziciji bar 2 do 3 kvalitetna igraca a mi jedva i u prvi tim da se skrpe sve pozicije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I te kako se mogao izbjeci dati odgovor, da se htjelo. I nije se moralo zalaziti u detalje. To je bilo krajnje neukusno i nekorektno. Nije Petar Komnenic Bog svemoguci da mu se mora explicite odgovarati na svako pitanje. I to u detalje. Nego je Dejo prosto htio da se tema shto vishe skrene sa neuspjeha u barazhu, i da se paznja javnosti usmjeri na rasprave je li ili nije Kranjcar alkoholicar i koliko je to uticalo na reprezentaciju. Iskreno, to je prilicno seljacki, i prilicno nekorektno prema covjeku koji niti jednu losu rijec nije reako ni o Deju(govori ih tek poshto je ovaj njega direktno napao), ni za Crnu Goru(o kojoj i dan danas, u svim ovim intervjuima govori u najboljem svijetlu).
    bogami sam ja htio da cujem zasto je smijenjen a mislim i vecina cg, i neka je recena da se zna koji su razlozi, pravi razlozi
    i gledam komentare po portalima i sl, ni da nam je cico ispao iz ociju, a zbog njegovog ponasanja i dugog jezika smo kiksali utakmicu protiv bugarske jer je stvorena jako losa atmosfera, jer da toliko voli i postuje cg, ne bi pricao kako ide za dinamo i sl i sl
    zaboravljate jednu cinjenicu 5 god postoji nasa rep, igrali smo kvalifikacije za svetsko i evropsko, prvi put znamo svi kako smo prosli sad smo stigli do baraza i to sa kakvim igrackim kadrom,
    i vama je to neuspjeh, sta ste ocekivali da osvojimo evropsko?
    hocete da kazete da je trener kriv za prvu utakmicu u prag? sto on treba da izadje i da trci, prvenstveno, mjesto drugih? sto nije onda trcao u drugu utakmicu
    i ja bi volio da na klupi reprezentacije vidim neko poznato trenersko ime, al fscg te pare sam ne moze naci, sponzora nema, a drzavu boli dupe, jer im izgleda nije bilo za nauk kako su ispustili neke tenisere, da ukapiraju da je sport najbolji ambasador neke drzave
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bogami sam ja htio da cujem zasto je smijenjen a mislim i vecina cg, i neka je recena da se zna koji su razlozi, pravi razlozi
    i gledam komentare po portalima i sl, ni da nam je cico ispao iz ociju, a zbog njegovog ponasanja i dugog jezika smo kiksali utakmicu protiv bugarske jer je stvorena jako losa atmosfera, jer da toliko voli i postuje cg, ne bi pricao kako ide za dinamo i sl i sl
    zaboravljate jednu cinjenicu 5 god postoji nasa rep, igrali smo kvalifikacije za svetsko i evropsko, prvi put znamo svi kako smo prosli sad smo stigli do baraza i to sa kakvim igrackim kadrom,
    i vama je to neuspjeh, sta ste ocekivali da osvojimo evropsko?
    hocete da kazete da je trener kriv za prvu utakmicu u prag? sto on treba da izadje i da trci, prvenstveno, mjesto drugih? sto nije onda trcao u drugu utakmicu
    i ja bi volio da na klupi reprezentacije vidim neko poznato trenersko ime, al fscg te pare sam ne moze naci, sponzora nema, a drzavu boli dupe, jer im izgleda nije bilo za nauk kako su ispustili neke tenisere, da ukapiraju da je sport najbolji ambasador neke drzave
    mi smo kao nacija strasno nerealni, ja sam ovdje nedje jednom napisao sto bi trebali skoti, irci , velsani da rade posto im onako igra reprezentacija a tu je kolijvka fudbala. jedno si u pravu definitivno drzavu nije briga tj njihove funkcionere za nista druge nego da se pomognu malo u ovu nemastani ali medju sobom. da je nama jedan iole oubiljniji trener od cica da ne kazem od brne mozda bi bolje bilo. ali kakav smo mentalitet ne vjerujem ni tada.
    Last edited by lepetanac; 27-11-11 at 11:47.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako su se vjesti pronasle u saopstenju brnovica hahaha i jos ih to pogodilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskljucivo je kriv trener za poraz u Pragu. Iskljucivo. Jer uzrok poraza u Pragu nije nedostatak "trcanja"(koje je i onako precijenjeno jer bi u tom slucaju Genaro Gatuzo bio osvajac 5-6 zlatnih lopti a Darren Fletcher josh par) vec losa formacija koja je podrazumijevala totalni nedostatak komunikacije izmedju sredine i napada. Neshto slicno se desilo Argentini na Copa America, gdje jedan Messi nije mogao postici nishta uprkos trcanju, poshto je morao da se vraca na svoju polovinu po loptu i sa njom ide 50 metara do gola, pa se to zavrshavalo neuspjehom.A Messi se odrao od trcanja na tim utakmicama, gledao sam pa znam. Vucinic je takodje pretrcao neuobicajen broj kilometara za njega u revansu-rezultat je opet izostao.

Trcanje, kao i sve ostalo u fudbalu, mora biti kontrolisano i usmjereno. Jer ukoliko se utakmica izgubi, potpuno je sve jedno da li je igrac/igraci pretrcao maraton i izashao na nosilima sa terena od silnog napora, ili je drzao ruke na kukove. A shto se tice novca-evo je Srecko Katanec(etablirano trenersko ime na Balkanu, covjek koji je nejaku Sloveniju poveo na EURO 2000, a kasnije u baraz za Svjetsko 2002, gdje je trenerski unistio istog Savicevica) sada selektor Albanije i plata mu je 120000 eura godisnje. Kranjcaru je bila oko 90 000. Da ne pricamo da je FSCG plasmanom na Evropsko dobijao 8 miliona eura, a on je svojim potezima shanse za to prakticno sveo na minimum. Jedan Oman, Togo ili Ghana mogu sebi da priuste solidne trenere, sa iskustvom. Tako, sumnjam iskreno da su pare toliki problem kao shto se prica. Uostalom, sami Savez koliko vidim ne pominje finansijske nedostatke.

Sto se tice trajanja reprezentacije, to opravdanje je moglo da vazi prvih godinu-dvije(to jest, dok se nisu odigrale prve 2-3 takmicarske utakmice), posle toga ono vise ne vazi. Pazi, nije isto ukoliko je ekipa pocela prije godinu ili prije 10, ali je potpuno isto je li pocela prije 5 ili prije 30 godina. Ne zaboravi, Hrvatska je ravno pet godina posle osnivanja ekipe, a prakticno dvije godine posle prvih ozbiljnih utakmica(zbog rata) ishla na Evropsko 1996-e. Jos dvije godine posle toga i bili su treci na svijetu.

Sto se tice utakmice protiv Bugarske, to je isto kao da kazhesh da je United jucerasnju utakmicu kiksao zbog dugog jezika Fergusona. A Newcastle je mogao da primi ravno 7 komada. Kranjcar jeste krivac za utakmicu u Walesu, preciznije jedan od krivaca-porazu su doprinijeli losa taktika i nedostatak citave prvotimske odbrane. Ali shto reci za argumentaciju covjeka koji posle jedne lose predstave smijeni selektora, a njegovog naslednika drzi posle 3 loshe predstave i negativna rezultata. Da ne pricamo o liku iz mlade reprezentacije koji se drzi 5 godina a gubi od JErmenije 5:1. E vala ako to nisu dvostruki arsini ne znam shta su. I jos kazhe-ne mijenjam ja svoje misljenje lako.

Sto se tice nashe zhelje da budemo obavijesteni, nesumnjiva je. Ali nemojmo onda da uskracujemo drugom covjeku pravo na odbranu od direktnih optuzbi. Jer Dejo nije iznio nikakav dokaz za svoju pricu, a pricao je dobrih pola sata o tome pred cijelom nacijom. I sad nam ta prica nije gadna, a gadna nam je prica Kranjcara a covjek se samo brani od optuzbi. Ja samo kazhem, ukoliko je htio da se izbjegne prica, trebalo je da cuti. Ukoliko je htio da njegova verzija izadje na vidjelo-e bogami treba i on, a i svi mi, da budemo spremni da istrpimo kontraargumente druge strane. I da dobro izvagamo kome shta da vjerujemo. Jer iskreno da ti kazhem-pristup: ja cu sad da ispricam svashta o chovjeku(bilo kome) i to treba i mora da se prihvati od rijeci do rijeci jer sam ja Dejo Genije i moja je sveta kod mene ne prolazi. Mozhda kod nekoga da, ali kod mene ne.
    Last edited by Recordare88; 27-11-11 at 12:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi smo kao nacija strasno nerealni, ja sam ovdje nedje jednom napisao sto bi trebali skoti, irci , velsani da rade posto im onako igra reprezentacija a tu je kolijvka fudbala. jedno si u pravu definitivno drzavu nije briga tj njihove funkcionere za nista druge nego da se pomognu malo u ovu nemastani ali medju sobom. da je nama jedan iole oubiljniji trener od cica da ne kazem od brne mozda bi bolje bilo. ali kakav smo mentalitet ne vjerujem ni tada.
    za iole ozbiljnijeg trenera trebaju pare, dosta para, a savez ih nema, drzavu boli dupe, jer ako suu mogli vaterpolo da guraju a mogu vala i fudbal pa makar dali pola nego sto su za vaterpolo
    pa bi se desetostruko isplatilo, jer vise se slavilo u cg onaj x na vembli nego titula u malagu, da ne pricam o tome kako se i dan danas o tome prica, + ova utakmica odje protiv engleza
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za iole ozbiljnijeg trenera trebaju pare, dosta para, a savez ih nema, drzavu boli dupe, jer ako suu mogli vaterpolo da guraju a mogu vala i fudbal pa makar dali pola nego sto su za vaterpolo
    pa bi se desetostruko isplatilo, jer vise se slavilo u cg onaj x na vembli nego titula u malagu, da ne pricam o tome kako se i dan danas o tome prica, + ova utakmica odje protiv engleza
    A ovo za drzavu se vec u potpunosti slazem sa tobom. Odnos drzave prema najvaznijem sportu je sraman. Ali kad sam ja ovdje pricao da se previse trosi na vaterpolo i zhenski rukomet a fudbal zapostavlja-na mene se srucilo brdo kvalifikacija slicnih ovima koje medjusobno razmjenjuju Dejo i Cico ovih dana NE kazhem da je od tebe, samo konstatujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Onaj Brnovic jeste dobar covjek al nama treba dobar trener a ne covjek a za Deja no comment. .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto se ne bi razmislilo recimo o Iliji Petkovicu? Ruku na srce, nije neki ekstra strucnjak, ali sasvim dovoljno je strucan da ekipu disciplinuje i da motivise igrace. A ne vjerujem da je sad nesto preskup. Sad, mnogi kad se on spomene sjete se samo onog poraza SCG od Argentine od 6 komada, ali kvalifikacije je zavrsio ispred jedne Spanije i sa samo jednim primljenim golom. A mislim da cemo se sloziti ako kazem da ta reprezentacija i nije imala neki ekstra kvalitet, po imenima nasa reprezentacija i ne zaostaje puno za onom koju je Petkovic odveo na SP.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miodrag grof Bozovic ja bih ovog odmah postavio upravo ono sto nam sad treba. .

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A ovo za drzavu se vec u potpunosti slazem sa tobom. Odnos drzave prema najvaznijem sportu je sraman. Ali kad sam ja ovdje pricao da se previse trosi na vaterpolo i zhenski rukomet a fudbal zapostavlja-na mene se srucilo brdo kvalifikacija slicnih ovima koje medjusobno razmjenjuju Dejo i Cico ovih dana NE kazhem da je od tebe, samo konstatujem.
    kakve su to kvalifikacije bile, reko ti dejo da pijes ko smuk hahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grof Bozovic ima dobar ugovor u Rusiji, a i pobjegao je iz crnogorskog fudbala upravo zbog Deja i njemu slicnih, zato se i ne nadajte njemu kao selektoru dok je Dejo na celu saveza.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

nema nista od trenera za sada, glupo je o tome i pricati, tek ga sada ne moze smjeniti. odmah bi posla prica , vucinic smenio brnovica dejo se ne pita nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakve su to kvalifikacije bile, reko ti dejo da pijes ko smuk hahaha
    Nisam rekao da mi je Dejo rekao, ali je bilo pisanija o mom patriotizmu, odnosu prema drzavi i tako dalje.Misljah na tip kvalifikacija-lose poredjenje, ok Nego je privatne poruke zabranjeno iznositi pravilnikom foruma pa neka ostane na tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad cu da se posvetim pracenju zenske reprezentativne kosarke i rukometa jer cemo s ovim rukovodstvom sto je u FSCG trenutno daleko dogurat`. .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://uk.eurosport.yahoo.com/27112011/58/world-cup-wales-manager-speed-found-dead.html

I
    skreno mi je zhao covjeka, pokazao je svima pa i nama da je bio odlican manager.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Au bas mi ga je zao.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nisam rekao da mi je Dejo rekao, ali je bilo pisanija o mom patriotizmu, odnosu prema drzavi i tako dalje.Misljah na tip kvalifikacija-lose poredjenje, ok Nego je privatne poruke zabranjeno iznositi pravilnikom foruma pa neka ostane na tome.
    ma salim se ja, pretpostaljam ali ne mogu stalno biti ozbiljan i ovo je previse od mene a sto se tice toga bitno je da je ti dozivljavas kao svoju drzavu a sve razlike su stvar razmisljanja, svi mislimo da smo u pravu a mozda niko nije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskljucivo je kriv trener za poraz u Pragu. Iskljucivo. Jer uzrok poraza u Pragu nije nedostatak "trcanja"(koje je i onako precijenjeno jer bi u tom slucaju Genaro Gatuzo bio osvajac 5-6 zlatnih lopti a Darren Fletcher josh par) vec losa formacija koja je podrazumijevala totalni nedostatak komunikacije izmedju sredine i napada. Neshto slicno se desilo Argentini na Copa America, gdje jedan Messi nije mogao postici nishta uprkos trcanju, poshto je morao da se vraca na svoju polovinu po loptu i sa njom ide 50 metara do gola, pa se to zavrshavalo neuspjehom.A Messi se odrao od trcanja na tim utakmicama, gledao sam pa znam. Vucinic je takodje pretrcao neuobicajen broj kilometara za njega u revansu-rezultat je opet izostao.

Trcanje, kao i sve ostalo u fudbalu, mora biti kontrolisano i usmjereno. Jer ukoliko se utakmica izgubi, potpuno je sve jedno da li je igrac/igraci pretrcao maraton i izashao na nosilima sa terena od silnog napora, ili je drzao ruke na kukove. A shto se tice novca-evo je Srecko Katanec(etablirano trenersko ime na Balkanu, covjek koji je nejaku Sloveniju poveo na EURO 2000, a kasnije u baraz za Svjetsko 2002, gdje je trenerski unistio istog Savicevica) sada selektor Albanije i plata mu je 120000 eura godisnje. Kranjcaru je bila oko 90 000. Da ne pricamo da je FSCG plasmanom na Evropsko dobijao 8 miliona eura, a on je svojim potezima shanse za to prakticno sveo na minimum. Jedan Oman, Togo ili Ghana mogu sebi da priuste solidne trenere, sa iskustvom. Tako, sumnjam iskreno da su pare toliki problem kao shto se prica. Uostalom, sami Savez koliko vidim ne pominje finansijske nedostatke.

Sto se tice trajanja reprezentacije, to opravdanje je moglo da vazi prvih godinu-dvije(to jest, dok se nisu odigrale prve 2-3 takmicarske utakmice), posle toga ono vise ne vazi. Pazi, nije isto ukoliko je ekipa pocela prije godinu ili prije 10, ali je potpuno isto je li pocela prije 5 ili prije 30 godina. Ne zaboravi, Hrvatska je ravno pet godina posle osnivanja ekipe, a prakticno dvije godine posle prvih ozbiljnih utakmica(zbog rata) ishla na Evropsko 1996-e. Jos dvije godine posle toga i bili su treci na svijetu.

Sto se tice utakmice protiv Bugarske, to je isto kao da kazhesh da je United jucerasnju utakmicu kiksao zbog dugog jezika Fergusona. A Newcastle je mogao da primi ravno 7 komada. Kranjcar jeste krivac za utakmicu u Walesu, preciznije jedan od krivaca-porazu su doprinijeli losa taktika i nedostatak citave prvotimske odbrane. Ali shto reci za argumentaciju covjeka koji posle jedne lose predstave smijeni selektora, a njegovog naslednika drzi posle 3 loshe predstave i negativna rezultata. Da ne pricamo o liku iz mlade reprezentacije koji se drzi 5 godina a gubi od JErmenije 5:1. E vala ako to nisu dvostruki arsini ne znam shta su. I jos kazhe-ne mijenjam ja svoje misljenje lako.

Sto se tice nashe zhelje da budemo obavijesteni, nesumnjiva je. Ali nemojmo onda da uskracujemo drugom covjeku pravo na odbranu od direktnih optuzbi. Jer Dejo nije iznio nikakav dokaz za svoju pricu, a pricao je dobrih pola sata o tome pred cijelom nacijom. I sad nam ta prica nije gadna, a gadna nam je prica Kranjcara a covjek se samo brani od optuzbi. Ja samo kazhem, ukoliko je htio da se izbjegne prica, trebalo je da cuti. Ukoliko je htio da njegova verzija izadje na vidjelo-e bogami treba i on, a i svi mi, da budemo spremni da istrpimo kontraargumente druge strane. I da dobro izvagamo kome shta da vjerujemo. Jer iskreno da ti kazhem-pristup: ja cu sad da ispricam svashta o chovjeku(bilo kome) i to treba i mora da se prihvati od rijeci do rijeci jer sam ja Dejo Genije i moja je sveta kod mene ne prolazi. Mozhda kod nekoga da, ali kod mene ne.
    Objasnio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

http://uk.eurosport.yahoo.com/27112011/58/world-cup-wales-manager-speed-found-dead.html

I
    skreno mi je zhao covjeka, pokazao je svima pa i nama da je bio odlican manager.
    Aooo. Bio mi mio kao igrac, bio je gospodin. Bio je vidjen kao veliki menadzer... Stvarno tragicno. Igras cio zivot, zaradis za lijep ostatak zivota, a onda...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Je li moguce jebote? Bas, ali bas mi je zao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma salim se ja, pretpostaljam ali ne mogu stalno biti ozbiljan i ovo je previse od mene a sto se tice toga bitno je da je ti dozivljavas kao svoju drzavu a sve razlike su stvar razmisljanja, svi mislimo da smo u pravu a mozda niko nije
    Naravno, naravno, ada moramo se malo zahebavati, je li bog dao Zato i ubacih more smajlija u post.

Page 952 of 2251 FirstFirst ... 4528529029429489499509519529539549559569621002105214521952 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)