View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 950 of 2251 FirstFirst ... 4508509009409469479489499509519529539549601000105014501950 ... LastLast
Results 23,726 to 23,750 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    penal

"Ne znam da li bi prošli sa Kranjčarem, nisam mađioničar"
    Mirko Vučinić

Sva tri reda kopirana sa portala Vijesti.
    To je brat

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Sve ovo je tacno, na pravi nacin si opisao njihovu igru u Pragu. Samo, problem je sto neko ko nikad nije gledao meceve nase reprezentacije, ne poznaje igrace i nije bio u Pragu, citajuci ovo sto si napisao mogao bi pomisliti da su se i oni jednako (ne)zalagali kao kapiten, a upravo o zalaganju se, koliko sam razumio, ovdje trenutno diskutuje, te mislim da si promasio temu. Vidis, moje misljenje je da su, za razliku od kapitena, ovi igraci "hendikepirani" limitima sopstvenih mogucnosti, djelimicno ali ne i presudjujuce taktikom Brnovica, ali ne mogu da prihvatim da "nijesu igrali kako treba i nijesu bili pripremljeni". Ne, oni nijesu mogli da igraju onako kako smo navikli jer su, kao sto sam vec nedje rekao, Cesi jednostavno bili kvalitetniji i nedostizni na toj jebenoj sredini terena, dje se odlucuje cijela otakmica: Pekovic je recimo igrao uobicajeno motivisano i trcao je mnogo, ali je uvijek bio korak iza protivnickih igraca, jer je, kao i Drincic i cijela desna strana, uglavnom ispadao i gubio se u onom trouglu Rosicki-Jiracek-Plasil, pa se njegova igra svodila na krpljenje koje sam i ja, i pored sve one buke i bubnjeva, povremeno cuo na tribini. Ali, trcao je junacki i trudio se, bas kao i Jovanovic ili Pavicevic koji je, po mom misljenju, uz Pekovica bio najgori igrac te veceri. S druge strane, kapiten je prvih pola sata proveo u tipicnoj, sad vec notorious pozi - ruke na kukove. Ne, ja ne trazim da Vucinic lipsavajuci po terenu nadoknadjuje posao za koji je zaduzena (nepostojeca) sredina, ali bilo je ocigledno, kao i na nekim prethodnim mecevima, da se nije dovoljno trudio, sto je i sam, indirektno, priznao u izjavama nakon utakmice. Najupecatljiviji momenat prvog poluvremena utakmice u Pragu bila je ona kontra Vukcevica, kad se umjesto iza ili u liniji, nasao nekoliko metara ispred Vucinica (i Jovetica), a krenuo je sa sredine terena.
    Namjerno sam karikirao jer su mi dosadile više jedne te iste kritike na Vučinića. Nisam navodio dalje, a moglo se pričat i o Jovetiću i o Vukčeviću čije su partije takođe bile slabe a o njima i ne možemo pričat kao o limitiranim... Ja ni jednom od nabrojanih igrača nikad ništa ne zamjeram, pogotovo ne zalaganje.

Ljudi kao da ne mogu da shvate da svako na terenu ima određeni zadatak i ulogu da ispuni a Mirko je špic, klasičan špic kad igra u reprezentaciji, niko ga ne stavlja da igra krilnog napadača kao što često igra u italiji. Ako Drinčinć, Peković, VUkčević i Jovetić ne mogu nekako da iznesu loptu šta on može da uradi? Da trči ko muva bez glave okolo ili možda da sjedne i da se moli se da lopta dođe do njega?

To što napisa za Simona se dešavalo Mirku čitavu utakmicu, ako si bio tamo vidio si, niko se ni u jednom napadu nije pridružio, pa ni Jovetić koji od češke odbrane nije imao kuda ni da pritrči. Pod takvim presingom on nije mogao ništa, niko nije mogao ništa, i Brnoviću majstoru je trebalo 60tak minuta da izvede napadača a uvede veznog i on u toj situaciji uvodi Vlada Božovića a ne Zverotića.

Takođe ljudi mu zamjeraju prethodne utakmice (Bugarska, Vels itd) a ko prati Seriju A zna da je tada bio u teškoj krizi u Romi, da je bio van forme i da su ga navijači napadali jer mu se desilo da promaši nekoliko zicera. Poslije toga je upao u ozbiljnu psihičku krizu nakon koje je tražio da ide iz Rome i jedino ga je prelazak u Juve donekle izvukao.

Svi su ljudi različiti, on je posebna priroda, osjetljiv je i s njim treba da se razgovara i radi. A talentovanijeg teško da ćemo nać. Pravi treneri imaju dovoljno pojma o psihologiji pa im to ne treba crtat.

Dobar je članak izašao u Vijesti. Zanimljivo te se ni Dejo ni Brnović ne javljaju na tel, svakako ne sluti na dobro.

http://www.vijesti.me/sport/balkansk...m-clanak-48763
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa naravno da se ne javljaju na telefon novinarima "Vijesti", potpuno je razumljiv takav potez. Najmanje sto treba sada u ovom trenutku je nekakvo javno prepucavanje preko medija. Najbolje je raspraviti to licno sa Vucinicem i vidjeti sto se tu moze napraviti. Inace, citajuci ovaj danasnji clanak iz "Vijesti" novinar je odluku Vucinica gotovo proglasio konacnom, iako se iz jucerasnjeg intervjua to nije dalo naslutitit. Opet, sjetite se samo slucaja Fatic kada se spekulisalo da ce da predje da igra za Srbiju, sve se rijesilo u miru i tisini, bez medijske pompe, bas kako i treba da se uradi. A Savicevic na sve strane lovi igrace kako bi ojacao reprezentaciju na nekim mjestima na kojim smo deficitarni, pa ne vjerujem ni da ce najboljeg igraca tek tako pustiti, pogotovo kad se uzme da mu je tek 28 godina.
    Last edited by Socrates; 26-11-11 at 11:25.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vijesti svojim tekstovima dolivaju ulje na vatru

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

vijesti su postale novine kao skandal, samo so su dnevne novine a ne sedmicne. mislim da bi mogaao da tvrdim da su i oni neko slovo dodali ili mu ubacili rijeci ust.
    nije mirka teso navesti na to, posebno jer nije bas za intervjue. posto mi je sesta radila sa njim intervju za novine davno , znam o cemu pricam.
    lako se moglo desiti da ga je novinar po malo i navodio, mada se to vidi iz pitanja.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba navijaci i savez da sluzbeno reaguju, i da podrze Vucinica, i kazu medijima (citaj Vijestima) da NE SERU vise. Pa ako Vucinic poslije toga odluci da napusti repku, srecan mu put.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srećko Katanec novi selektor Albanije. Ništa ne bih imao protiv da je preuzeo nas!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Srećko Katanec novi selektor Albanije. Ništa ne bih imao protiv da je preuzeo nas!
    Samo da dovedu nekog umjesto Brnovica nebitno kog samo da je trener! sa iskustvom. .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    znaci treba negdje od 60 minuta da stoji pored aut linije i da stavi ruke na kukove i da gleda utakmicu kao da ga boli briga... makse bre, poludjeo sam u pragu kada sam ga vidjeo sta radi...
    Brate, poludio sam i ja od citave te utakmice, ali to opet kazem nema veze sa fudbalom, niti sa rezultatom koji se moze postici. To shto neko nas nervira. Ja pricam o rezultatima, jer su oni najbitniji. Sve pozitivno ce brzo da se zaboravi ako nema rezultata, a vec ih opasno nema.

OStalo ti je odgovorio Rebel i Jal Cargo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Iz skraćenog intervjua Vijesti se stvari izvlače iz konteksta, kao i naslov. U punom intervjuu pitanjima kao i svi novinari očigledno žele da iskopaju nešto, a Mirko je potpuno fer odgovorio.

U ovom novom tekstu fakat uzimaju njegove riječi kao odluku a ne kao nagovještaj, ali po meni nije loš tekst jer bi mogao makar preventivno da djeluje. A možda se i silni pljuvači dozovu pameti, jer bolji je Mirko u ekipi kakav god da je nego CG bez njega. Prisustvo takvog igrača utiče na samopouzdanje ostalih, s njim i Jovetićem im je lakše vjerovati da mogu da se plasiraju i na svjetsko prvenstvo, nego bez njih.

Dejo i Brnović bi mogli makar da se jave i da kažu da su pričali sa kapitenom i da nema govora o povlačenju.
    Nego ko zna, možda proradi sujeta nekom pa se od svega napravi i još veći problem, pogotovo jer je Vučinić izjavio da je Kranjčarev odnos sa igračima uvijek bio fer i korektan, i da alkohol nije uticao na bilo šta. A da su nezadovoljni igrači koji su se žalili Deju bili oni što su bili na klupi ili što su manje igrali...

Ispanuće na kraju da su Kranjčara poćerali zbog pjanoga Đurkovića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Treba navijaci i savez da sluzbeno reaguju, i da podrze Vucinica, i kazu medijima (citaj Vijestima) da NE SERU vise. Pa ako Vucinic poslije toga odluci da napusti repku, srecan mu put.
    Reakcija,reakcija,podrska.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...azuma-2736.php brnina izjava vise nego zanimljivo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

O lijepo, sad cekam Mirkov odgovor.

Kapiten i selektor se dopisuju, mozda bi trebali da uzmu neki specijalni paket da su im te poruke bar dzabe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Joveta se dobro povrijedio protiv Ceha, evo preskace i Palermo.

http://www.vijesti.me/sport/jovetic-...o-clanak-48830

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...azuma-2736.php brnina izjava vise nego zanimljivo.
    nista lose rekao nije , nego bas korektno. postuje svaciju odluku i da ga razumije. sasvin dbar tekst da se spuste tenzije malo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Jeste da je bespredmetno licitirati o selektoru kad se zna da će kumara bit tu još dugo. Al opet Mogao bi Dejo puštit Brnovića da izgubi još par prijateljskih a u međuvremenu dogovorit posao sa ovim čovjekom.
    Više je nego zanimljiv, istina da će ga svi tražit poslije uspjeha sa Apoelom, ali opet ko ne bi volio da ide u Brazil 2014 kao selektor. Trebalo bi zahebat fss i uzet ga na vrijeme.

http://www.mondo.rs/s225427/Sport/Fu...gn=Mondo+Sport

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnovic prica lijepo o Vucinicu jer Vucinic protiv Brne nista nije ni rekao. Ono je bila poruka Deju i to jasna kao dan.

Ali dio Brnoviceve izjave gdje prica o rezultatima je stvarno priceless. Ne razumije covjek nezadovoljstvo sa rezultatima koji su 0-1-3 od kad on vodi ekipu. Kakav lik.
    Last edited by Recordare88; 26-11-11 at 18:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igrao je danas Jovanovic za Naljčik, ali samo 2-3 minuta.

Inače u prošlom kolu Džudović je postigao go (izgubili su 3-2) a onda i dobio drugi žuti -> crveni karton.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dobro su se ufatili ovi nasi bravi da polemisu preko novina mjesto u cetri oka da se dogovore ili ses nebitno.e pameti nasa luda
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ada svake novine moraju nesto prodavati.Nego ovaj vucinic pare trazi sigurno ovim potezom

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

e ovo nisa mcio od naseg komentatora kao sad sto sam cuo na arenu sport,
    lijepo se vucinic vratio u 16 metara

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

basa jos ne igra, za ove pljuvace oko toga sto je folirao.
    da se covjek odalji par koraka pa da se zamisli malo. jovetic, vukcevic, basa, vucinic kao i jos neki medju njima su materijalno obezbjedjeni ne treba im nikakva reklama da bi nastupali za nas pa da im se kaze zbog toga su tu. samim dolaskom rizikuju da im neko slomi nos , da ih neko povrijedi pa da ne igraju posle na par utakmica za klub od kojeg zivi i za koji sigurno za svaki nastup dobijaju neke premije. po meni svi oni dolaze ovdje cisto iz patriotskih razloga, i ako u tom momentu ne pruzi dovoljno ne treba ga pljuvati. vukcevic je trazio da igra za drugi tim boltona da bi ostao u formi za reprezentaciju, jovetic posle onakve povrede nije stajao u duele i opet se povrjedio. i da ne nabrajam dalje ali previse se ocekuje od nekih igraca , a onda presocno se psuje ako ne ispune ta ocekivanja.
    mislim da od vucinicevog povlacenja za sada nema nista, vise su to vjesti naduvale nego st oon to misli a sa druge strane uvijek ce biti tih ljudi isfrustriranih koji vecinom sjede po zapadu i gledaju ko ce biti na repertoaru danas.
    definitivno i ja posle ovih utakmica mislim da b nam bolje dosao neki iskusniji trener ali za sada od toga nema nista pa nam ostaje da se malo strpimo sa brnom i da vidimo kakvi su mu sledeci koraci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kruzi informacija(prica) da ce Vucinic definitivno da se povuce iz reprezentacije pocetkom 2012, i vratice se samo ako se Brnovic smijeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Kruzi informacija(prica) da ce Vucinic definitivno da se povuce iz reprezentacije pocetkom 2012, i vratice se samo ako se Brnovic smijeni.

Nesto ne vjerujem ja u to, da mu je to cilj odmah bi se sad povukao a ne pocetkom 2012, a ako se povlaci radi brnovica neka se ne vrace onda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    Nesto ne vjerujem ja u to, da mu je to cilj odmah bi se sad povukao a ne pocetkom 2012, a ako se povlaci radi brnovica neka se ne vrace onda.
    Nece biti utakmica sada, tek pocetkom 2012 prijateljske.

Nadam se da ce Geniju do tada doci iz pozadine u glavu da vrati Brnovica na mjesto asistenta i dovede nekog ko zna posao. A sa inacenjem se nece postici nista.

Page 950 of 2251 FirstFirst ... 4508509009409469479489499509519529539549601000105014501950 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)