Ne sporim ja to,nego zašto forsirat Bećiraja i gurat priču kako je on budućnost naše ekipe ako stvari ne stoje tako.
Ne sporim ja to,nego zašto forsirat Bećiraja i gurat priču kako je on budućnost naše ekipe ako stvari ne stoje tako.
Znaci, autor klipa mu je probrao najgore golove u karijeri... Uzmite npr. top 10 golove Mirka, Agera, Toresa, ..., i jos nekoliko tih igraca mnogo skupljih od njega. Mirkovih top10 bi bio daleko najbolji klip. Mislim da se na prstima jedne ruke mogu nabrojati igraci sa takvim skilom. Drbling tijelom, lucidnost, snaga, brzina, skok, udarac iz okreta lijevom, desna... kada zelim da uzivam u vrhunskim golovima, nerijetko pogledam neki Mirkov klip...
Dvije godine je prslu Romu drzao u igri za skudeto, do poslednjeg minuta. U LS im je donosio pare...
Samo ljudi koji ne zele dobro CG fudbalu su jedva docekali ovaj njegov nastup. A ovo mu je prvi. Samo je jos jednom davao intervju slicnog tipa, i tada se isto zalio na pljuvacinu... Jer, jeste on primadona. I nije covjek lider. Vise je covjek smrda. Ali osim sto moras nositi lidera u sebi, moras imati i odredjenu reputaciju, godine, klasu... To sve ima Mirko. I ta nadobudnost je cesto mnogo bolja nego neke druge osobine. Ili mozda neko misli da bi mutavi Jovetic bio dobar kapiten?!
Uopste mi se ne svidja ova njegova izjava, ali mozda je napokon odplucio da pokaze da i on ima neke svoje uslove. Do sada je samo cutio i igrao, oko toga cemo se svi sloziti.
Lagano,novoj članici mogu da pristupe svi igrači koji za to pokažu želju a sa dotičnom državom imaju neku vezu.
A za njih će igrat i on,i oni iz Švajcarske i još Albanaca pojedinih koji su za druge države nastupali u raznim uzrastima.
ne želim da sudim o tome da li je kapiten trebao izjaviti ovo ili ono, ali moram reći da SVI pogledate snimak utakmice još jednom i nađite momenat kad Mirko Vučinić izvodi korner...stajao je na ivici terena čekajući da sudija da znak, iza njega redari, a pošto je kamera uperena u njega jasno se vidi da leti desetine PLJUVAČKI na njega a o zvižducima ne želim da pričam! Mislim da je Mirko o tom pljuvanju pričao....gospodo, to je mnogo teže nego verbalne pljuvačke navijača!
Ono što znam jeste da sam sa svojom porodicom gledala to i komentarisala da ne znam da li bih da sam na njegovom mjestu ŽELJELA da izgaram za domovinu koju čine ti koji me BUKVALNO pljuju!!! Samo toliko, ne komentarišem ni njegov učinak ni njegove trenutne mogućnosti...ada vi ste i Bašu prepljuvali ovdje, kako neće- ka da je on došao ođe da se femka, oću igrat,neću igrat, ka da mu može bit da on sam odlučuje sad oću a sad neću- a čovjek još ne igra ni za svoj tim, Joveta je povrijeđen bio, a i njega ste dobro okrojili....ni on još ne igra....no to vi sve znate samo ste se napravili malo mutavi![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
mirko dok je igrao onako kako se ocekivalo od njega nije dobijao zvizduke. kad je poceo da igra kao nezna seka i da se manekenise po terenu poceli su i zvizduci. ne znam sto se cudi sad. ja licno mu nikad nisam a ne bih nikad mu ni zvizdao zbog ranijih zasluga, a jeli mi njegovo igranje za nasu rerezentaciju u zadnje vrijeme islo na q... jeste.
ova njegova izjava me nije iznenadila, niti bi me iznenadilo da stvarno odustane od igranja.
isto tako ne bih bio nesto rayocaran da odustane jer ovakve partije koje on pruza za nas u zadnje vrijme moze pruzit svaki prosjecan ili cak ispod prosjecan napadac a takvih imamo za izvoz. prema tome, ako je odlucio da ide ja mu imam samo porucit sledece: "sretan put igumane."
Basu sam ja "ispljuvao". Priruzili mi se jos par, ali ostali cutali, jer nije zanimljiv kao Mirko... Ljudi koji su trenirali neki sport, i koji u sebi imaju istinskog borca, znaju koliko je Basa stvarno mogao u tom dvomecu.
zajebace nas bequiraj prvi cim Kosovo dobije prava ta od Fife nece jos mnogo vode Moracom protec zapamtite ove rijeci
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Aahhaahhahahahah ja ne mogu da vjerujem kako vam Beco smeta.Beciraj prije svega ne moze da pokaze nista za reprezentaciju iz razloga sto ne igra svoju poziciju ali ima kad mlad je on.Polako ce pokazat kakav je igrac ,a za Vucinica ja ne rekoh da je los no jednostavno kad momku ne ide nijedan trener ne smije da ga zamijeni e vala nas nije toliko zaduzio da mora igrat 90 minuta kad se vidi da mu ne ide.A sto se Fatosa tice pokazace on vec u Dinamo kako se igra ako ga odje budu diskriminisali kao do sad(lise ove zadnje utakmice).
Velika neistina... On je napadac, a da nema njega tvrdim da vezni red ne bi lopte iznosio... Prosli su dani kad je Simon mogao na silinu, svjezinu, mladost... Bio je tu i Bramko Boskovic. Bio je tu i Drina u zivotnoj formi... Tad se i moglo mozda bez Mirka... CG u drugom ciklusu je bio tim koji je samo cekao Mirka da nesto napravi... Odgledaj snimak, prati samo njega, pa ces da vidis sta je sve radio. Drina je cuvao loptu, Zverota je klao i davao dobre pasove do 20m od protivnickog gola, ali je Mirko bio taj koji je bio zaduzen za zavrsne pasove i realizaciju.
a ja se sjecam kada je igrao i pozadi i borio se i trcao. a boga mi i uzimao loptu na nasu polovinu i trk na protivnicki gol... a kad si ti to zadnji put vidio od njega da je uradio. sve sto smo vidjeli od njega u zadnje vrijeme je promasaj praznog gola sa pola metra. a moras priznat da bi ono potrefio i ispod prosjecni napadac, pa makar igrao i za mladost ili kom, a ne za juvetus.![]()
Ovo je klip golova samo iz prošle sezone, top 10 bi svakako bio bolji ali ako ništa ovaj je HD plus pristojno montiran. Takođe koje malo pratio zna da su ove majstorije protiv Juventusa i Intera zapravo bili odlučujući golovi. Ništa mi milije nije bilo nego ovo protiv intera kad je krenuo da šutira sve one reklame
Mirko je igrač koji odlučuje, danas na Vijesti vidjeh ponovo onu akciju i gol protiv Švajcarske, teško da ćemo dočekat da Bećiraj ili ko drugi pokaže takvu tehniku i egzekuciju na malom prostoru. Ko zna fudbal zna koliki majstor valja bit za tako nešto.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
@djordjeto sto rece to druze?
trenutno je standardan jer je kvaljarela bio povrijedjen pa nije odma dobio sansu da se ravnopravno bori za mjesto u prvih 11, a procitaj malo sto misle navijaci juventusa o njegovoj igri i zalaganju, itekako se kritikuje a ja mu predvidjam sudbinu koju je imao i u romi.
Mirko se nikad nije ni zalagao nesto, tako da ni u Juventusu ne ocekuj to. Ne daje golove kako se ocekuje, ali 5 asistencija se broje.
Didi, ovo je sve prica koja nema veze sa fudbalom i ti to znash. Mirku i nije posao da trci-nije on Gatuzo, potpuno drugi tip igraca. Nije u formi to je jasno-ali pretrcavati on ne moze i kad je u formi, a i NE TREBA to da radi. I ne znam shto ce umiranje do zadnjeg atoma snage- kao sto sam rekao i za Brnovica, cilj nije da se umre na terenu vec da se dobije utakmica. Ovoj ekipi Mirko je glavni covjek za dobijanje utakmica.Zato je i kapiten.
Ali nije problem u Mirku, Djalovicu ili nekom drugom, problem je u strucnom shtabu koji nema postovanje igraca niti bilo kakav autoritet kod njih. Ti ljudi treba da odu, jednostavno. Ne zato sto se Mirku digla ona stvar da odu, vec zato shto ne znaju svoj posao. Evo vidi i sam sta su uradili od ekipe za nepunih 3 mjeseca. Poraz za porazom, nedisciplina, pobuna igraca, incidenti...Uzhas jedan.
Opet ponavljam-ako ovo nije dosta Deju da promijeni misljenje, onda bolje da ne misli vise o bilo cemu. A i navijaci bi mogli da doprinesu-Brna&Savo&co su GORI od Filipovica, ako se moglo zvizdati njemu, moze vala i ovima. Ponavljam, nista nemam licno protiv njih, samo ne znaju svoj posao da rade.
Ovo je i kimmiju odgovor.
Deserve's got nothing to do with it.
Čini se da je dosta ono veče crnogoraca stiglo u Prag koji su samo gledali kad će Vučinić da stavi ruke na kukove, pritom ostajavši slijepi na sve ostalo.
Kako ne poluđe od one smlatine Džudovića? Ili od Jovanovića od koga se lopta odbija ko od drveta? Ili kako ne poluđe od sto hiljada nepotrebnih faulova Pekovićevih? Ili od faula što Delibašić napravi tačno pred 16 u zadnji minut? Ili od Sava Pavićevića koji se nije mogao mać? Ili od Drinčića koji dva pasa nije povezao... itd itd... Niko nije igrao kako treba i nisu bili pripremljeni kako treba.
Šta treba Vučinić poslije 60 minuta trčanja, da šparta i probija dvije linije odbrane čeha sam? Pa to ni Messi ni Ronaldo ne rade...
Vučinić je trebao da poludi jer kad je imao loptu u nogama niko mu se nije otvarao niti pridružio u prilici...
Kako ne poluđe od Brnovićeve taktike? Od njegovih kurčevitih izjava i konferencija za štampu?
Ali ne... samo je Vučinić kriv i njemu se treba uzet traka i on se treba poćerat...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ako se Mirkov intervju malo bolje procita, izjavio je da bi bolje igrali sa Kranjcarem, a da Brna nije kriv. Pa ko je kriv sto nismo prosli Cesku? Naravno, mislio je na Deja.
Nije Vucinicu problem vrijedjanje sa tribina, vec sto mu ni Dejo vise ne tolerise ponasanje na terenu. Ne bi Brna ono izjavio poslije Praga da nema Dejov blagoslov da to kaze. Zna to Vucinic odlicno.. Zato se sad guzi da li vise da igra za reprezentaciju, a ne isplati mu se da se sa Dejom kaci, pa je najlakse da sve prebaci na publiku..
Zamolio bih nekoga da sacuva ovu "poruku", jer je stvarno smjela...
Super je sto mu ti predvidjas to, ali se to u ovoj sezoni nece desiti... A zulja li te navijace prvo mjesto i pobjede u svakom derbiju, dje je Mirko bio maestralan?! ... I ja ne citam te komentare, vec slusam sto govore komentatori i sportski radnici u Italiji, ukljucujuci bivse legende Kalca... I niko od njih nema jedne ruzne za Mirka. Cak i kad najlosije odigra, budu komentari tipa da je odigrao dobru utakmicu, doprinijeo dosta Juventusu... A da ne pricam koliko pjene kad napravi po koju majstoriju, probije odbranu... Kvalja bio povrijedjen, pa... LOL... Mada pretpostavljam da lozis ovaj narod ovuda...
ps. Prijeki napokon uspio da nadje neku Fatosovu sliku na netu... Mada vidi se da je u dresu Buducnosti, a ta plavobijela uvjek dobro relaksira.
penal
"Ne znam da li bi prošli sa Kranjčarem, nisam mađioničar"
Mirko Vučinić
Sva tri reda kopirana sa portala Vijesti.
Sve ovo je tacno, na pravi nacin si opisao njihovu igru u Pragu. Samo, problem je sto neko ko nikad nije gledao meceve nase reprezentacije, ne poznaje igrace i nije bio u Pragu, citajuci ovo sto si napisao mogao bi pomisliti da su se i oni jednako (ne)zalagali kao kapiten, a upravo o zalaganju se, koliko sam razumio, ovdje trenutno diskutuje, te mislim da si promasio temu. Vidis, moje misljenje je da su, za razliku od kapitena, ovi igraci "hendikepirani" limitima sopstvenih mogucnosti, djelimicno ali ne i presudjujuce taktikom Brnovica, ali ne mogu da prihvatim da "nijesu igrali kako treba i nijesu bili pripremljeni". Ne, oni nijesu mogli da igraju onako kako smo navikli jer su, kao sto sam vec nedje rekao, Cesi jednostavno bili kvalitetniji i nedostizni na toj jebenoj sredini terena, dje se odlucuje cijela otakmica: Pekovic je recimo igrao uobicajeno motivisano i trcao je mnogo, ali je uvijek bio korak iza protivnickih igraca, jer je, kao i Drincic i cijela desna strana, uglavnom ispadao i gubio se u onom trouglu Rosicki-Jiracek-Plasil, pa se njegova igra svodila na krpljenje koje sam i ja, i pored sve one buke i bubnjeva, povremeno cuo na tribini. Ali, trcao je junacki i trudio se, bas kao i Jovanovic ili Pavicevic koji je, po mom misljenju, uz Pekovica bio najgori igrac te veceri. S druge strane, kapiten je prvih pola sata proveo u tipicnoj, sad vec notorious pozi - ruke na kukove. Ne, ja ne trazim da Vucinic lipsavajuci po terenu nadoknadjuje posao za koji je zaduzena (nepostojeca) sredina, ali bilo je ocigledno, kao i na nekim prethodnim mecevima, da se nije dovoljno trudio, sto je i sam, indirektno, priznao u izjavama nakon utakmice. Najupecatljiviji momenat prvog poluvremena utakmice u Pragu bila je ona kontra Vukcevica, kad se umjesto iza ili u liniji, nasao nekoliko metara ispred Vucinica (i Jovetica), a krenuo je sa sredine terena.
Razumijem da navijači zvižde, to je sastavni dio sporta i fudbala, sa tim profesionalci moraju da nauče da se nose, ali kada vas neko pljuje i brutalno vrijeđa, onda vam dođe da se zapitate čemu sve ovo. Slažem se kada ljudi kažu da sam u Pragu odigrao loše, ali treba li da ulazim u polemike i prepucavam se sa pojedincima jesam li mogao bolje?"
Ovo je vrlo korektna izjava Vucinica i ja razumijem njegovo nezadovoljstvo, potpuno je opravdano, ali mogao bi, mozda, da preda kapitensku traku nekom drugom igracu, samim tim ce njegova odgovornost i ocekivanja nase javnosti (koja zaista ima sklonost ka pljuvanju svake vrste) biti umjerenija.
Last edited by Jal Cargo; 26-11-11 at 23:52.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks