Hahahahahahaaha tako mi kapitena.
Pu posro.
Sve da je tacno ovo sto prica ne bi smio tako pricat, jer je kapiten (a i da nije). Mozda bi stvarno bolje bilo bez njega, ako nema karaktera (ka sto pokazuje).
Hahahahahahaaha tako mi kapitena.
Pu posro.
posran je i mekusac i nepozrtvovan ali nam je najbolji igrac kako god da pogledas bez njega smo barem duplo slabiji
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Taman je vrijeme da Brnovic uzme Mirku kapitensku traku i da je Pekovicu.
Mislim da ovakve stvari itekako dolaze do njega. Ipak je ovo informaticko drustvo. A sad se kao pravimo ludi, pa niko ga kao nije pljuvao. Pljuju ga stalno, pljuju ga svudje. Pljuju ga odje... Mozda covjeka stvarno pogadjaju te stvari...
i mislim da je ovom pricom pokusao da pogura trazenje novog selektora, koliko god nevjerovatno zvucalo...
Ko mu je zviždao i pljuvao ga poslije revanša?!? I zašto je imao osjećaj tokom revanša da igra 1 a ne 25 utakmicu za reprezentaciju?! Neka de.
Zviždali su mu i to redovno navijači Rome iako im je bio najbolji igrač, a oni toga bili potpuno svjesni! Neka se momak zapita malo zašto je to tako. Nego mu očigledno inteligencija nije jača strana.
Što se tiče guranja priče oko novog selektora, pa ja mislim da samo slijep i tvrdoglav čovjek može da ne vidi da je to neophodno.
Taman htjedoh to da napišem. Inače, nikad se nije desilo da pođem na utakmicu a da ne čujem komentare (psovke) iza sebe na njegov račun i to bez i najmanjeg razloga, a kad izgubi loptu da ne govorimo. A što se tiče njegovog zalaganja? On uvijek tako igra. I za Romu i za Juventus, samo što tamo navijači nemaju tolika očekivanja od njega. A da se ponaša nekapitenski, ponaša se brate. Problem je što smo bez njega duplo slabiji, kako si i rekao.
Dick Laurent is dead!
Svi oni koji kritikuju Vucinica treba da se stide! Da niste nesto bolji ljudi od njega, da niste mozda vise postigli u zivotu, da ne volite mozda vise Crnu Goru od njega??? I treba da se povuce kad smo nule ljudske, kad nam je neko dobar uzdizemo ga u nebesa, prvi "kiks" i zaboravljamo sve dobro sto nam je taj neko dao. Neka svako od vas da Crnoj Gori i 1% onoga sto je dao Mirko i onda se javite za rijec! Izgubili smo pola reprezentacije (Kranjcar), jos da ode Mirko i nemamo reprezentaciju!
Ja mislim da uopste nismo duplo slabiji bez njega..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Amnesiac, bio si na revanš pretpostavljam. Ja jesam. Niko mu nije zviždao i pljuvao ga, makar na sjeveru. Podrška je bila konstantna, a najveća na kraju kad je bilo najteže! Pa došao je on isti ispod tribine poslije meča i aplaudirao ispred svih koliko se sjećam a pjesma se orila. Prema tome, momak ne da nema pravo nego je baš zasrao motku s ovom pričom! Pih
Dejane Savicevicu ocekujem odgovor i to kvalitetan.
Po meni pola naseg sastava treba ocistiti na celu sa strucnim stabom. Ljudi, mi imamo problem sa nekim igracima koji su najbolji, Vucnic, Basa... Ali mi nikad sa njima nista napravit necemo, jer ocito je da njima nije stalo do ove reprezentacije 5%. Realno, Basa nikad ne bi zaigrao za nas da je imao mjesta u Srbiju. A pravo lice je pokazao u barazu kad nije reskirao u drugoj utakmici... O Vucinicu ne bih trosio rijeci, ovim njegovim poslednjim intervjuom je potvrdio da je obicna nula.
Sad ce mi neko rec BRA' jer se zna da gore pomenuti igraci su najbolji nasi igraci,nazalost. Stvar je u tome sto ja vise volim da gledam neke momke koji ce ginuti na terenu svaki put kad budu igrali pa bila i Malta nas protivnik, pa bili i zadnji u grupi iza Azerbejdzana... Samo da ne gledam ove nesoje koje boli patka za nas i igraju preko kite.
Last edited by mrzn1trIp; 25-11-11 at 09:13.
ja volim vucinica i nikad nisam pljuvao po njemu , rijetko i kritikovao njegovu igru. uvijek sam nekako pokusao da ga odbranim i kad nisam imao argumenata za to, ima ljudi koji su pretjerivali u tome. mada vecinom je igrao kao p...ca. ali ako se razmslja ne mora dolaziti, nije bas primjer drugima tako da , kako god hoce.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Čega to da se stidim molim te?! Toga što sam se zadužio da odem u Prag, ostao bez grla tamo i pomeo se ka pi*čka a? Što sam u revanšu ima da umrem od navijanja i uzbuđenja?? Što kažem da treba da ga je sramota za ovo što priča sad?? Ne stidim se vjeruj mi, naprotiv! On treba da se stidi ako obraza ima
Ma kakvi bre,zajebava se Mirko.Braco moja bez brige budite,idemo mi u Brazil sa sve novim selektorom.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
I sad treba momci iz Srbije, Bosne i sa Kosova da ga ubjedjuju da i dalje igra za svoju zemlju ciju traku nosi jel?
Ajmo ajde, svi u napad na Vucinica! Mi imamo veliku bazu kvalitetnih fudbalera, naci cemo mi napadaca u Grblju, Decicu a i Arsenal iz Tivta je tu, pa Buducnost, Jedinstvo...valja probrat to ti je ko na google kad trazis neku preciznu informaciju..i mi imamo toliko kvalitetnih napadaca da je tesko probrati. Selektor je na slatkim mukama.
samo bi ga ispratio, fala ti za ovo do sad i aj polako..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks