View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 945 of 2251 FirstFirst ... 445845895935941942943944945946947948949955995104514451945 ... LastLast
Results 23,601 to 23,625 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve da je tacno ovo sto prica ne bi smio tako pricat, jer je kapiten (a i da nije). Mozda bi stvarno bolje bilo bez njega, ako nema karaktera (ka sto pokazuje).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahahahahahaaha tako mi kapitena.

Pu posro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

posran je i mekusac i nepozrtvovan ali nam je najbolji igrac kako god da pogledas bez njega smo barem duplo slabiji
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman je vrijeme da Brnovic uzme Mirku kapitensku traku i da je Pekovicu.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Hahahahahahaaha tako mi kapitena.

Pu posro.
    Mislim da ovakve stvari itekako dolaze do njega. Ipak je ovo informaticko drustvo. A sad se kao pravimo ludi, pa niko ga kao nije pljuvao. Pljuju ga stalno, pljuju ga svudje. Pljuju ga odje... Mozda covjeka stvarno pogadjaju te stvari...

i mislim da je ovom pricom pokusao da pogura trazenje novog selektora, koliko god nevjerovatno zvucalo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Mislim da ovakve stvari itekako dolaze do njega. Ipak je ovo informaticko drustvo. A sad se kao pravimo ludi, pa niko ga kao nije pljuvao. Pljuju ga stalno, pljuju ga svudje. Pljuju ga odje... Mozda covjeka stvarno pogadjaju te stvari...

i mislim da je ovom pricom pokusao da pogura trazenje novog selektora, koliko god nevjerovatno zvucalo...
    Ma daj ponasa se kao curica od 13 godina. Kapiten reprezentacije. Slomio bih kompjuter, ne zbog njega, no zbog toga sto nema nikoga da mu uzme traku. Gnjilov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko mu je zviždao i pljuvao ga poslije revanša?!? I zašto je imao osjećaj tokom revanša da igra 1 a ne 25 utakmicu za reprezentaciju?! Neka de.

Zviždali su mu i to redovno navijači Rome iako im je bio najbolji igrač, a oni toga bili potpuno svjesni! Neka se momak zapita malo zašto je to tako. Nego mu očigledno inteligencija nije jača strana.

Što se tiče guranja priče oko novog selektora, pa ja mislim da samo slijep i tvrdoglav čovjek može da ne vidi da je to neophodno.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    posran je i mekusac i nepozrtvovan ali nam je najbolji igrac kako god da pogledas bez njega smo barem duplo slabiji
    Taman htjedoh to da napišem. Inače, nikad se nije desilo da pođem na utakmicu a da ne čujem komentare (psovke) iza sebe na njegov račun i to bez i najmanjeg razloga, a kad izgubi loptu da ne govorimo. A što se tiče njegovog zalaganja? On uvijek tako igra. I za Romu i za Juventus, samo što tamo navijači nemaju tolika očekivanja od njega. A da se ponaša nekapitenski, ponaša se brate. Problem je što smo bez njega duplo slabiji, kako si i rekao.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi oni koji kritikuju Vucinica treba da se stide! Da niste nesto bolji ljudi od njega, da niste mozda vise postigli u zivotu, da ne volite mozda vise Crnu Goru od njega??? I treba da se povuce kad smo nule ljudske, kad nam je neko dobar uzdizemo ga u nebesa, prvi "kiks" i zaboravljamo sve dobro sto nam je taj neko dao. Neka svako od vas da Crnoj Gori i 1% onoga sto je dao Mirko i onda se javite za rijec! Izgubili smo pola reprezentacije (Kranjcar), jos da ode Mirko i nemamo reprezentaciju!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ja mislim da uopste nismo duplo slabiji bez njega..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ma daj ponasa se kao curica od 13 godina. Kapiten reprezentacije. Slomio bih kompjuter, ne zbog njega, no zbog toga sto nema nikoga da mu uzme traku. Gnjilov.
    Ne kazem zbog tebe. I ja bih nesto bas socno sad prokomentarisao... Ali ovome su doprijenijeli pljuvaci. A ima ih mnoooogo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amnesiac, bio si na revanš pretpostavljam. Ja jesam. Niko mu nije zviždao i pljuvao ga, makar na sjeveru. Podrška je bila konstantna, a najveća na kraju kad je bilo najteže! Pa došao je on isti ispod tribine poslije meča i aplaudirao ispred svih koliko se sjećam a pjesma se orila. Prema tome, momak ne da nema pravo nego je baš zasrao motku s ovom pričom! Pih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Ja mislim da uopste nismo duplo slabiji bez njega..
    Protiv Ceha u Podgorici smo imali dvije sanse Damjanovica i jedan truli pokusaj Jovetica i Vukcevica. Sve ostalo je napravio Mirko, u najvecem broju slucajeva sam! Pa se zamisli jos malo zivota ti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dejane Savicevicu ocekujem odgovor i to kvalitetan.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ja se nadam da je tako. Ali neka ćera Dejo po svome jer "on ne mijenja mišljenje".
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po meni pola naseg sastava treba ocistiti na celu sa strucnim stabom. Ljudi, mi imamo problem sa nekim igracima koji su najbolji, Vucnic, Basa... Ali mi nikad sa njima nista napravit necemo, jer ocito je da njima nije stalo do ove reprezentacije 5%. Realno, Basa nikad ne bi zaigrao za nas da je imao mjesta u Srbiju. A pravo lice je pokazao u barazu kad nije reskirao u drugoj utakmici... O Vucinicu ne bih trosio rijeci, ovim njegovim poslednjim intervjuom je potvrdio da je obicna nula.

Sad ce mi neko rec BRA' jer se zna da gore pomenuti igraci su najbolji nasi igraci,nazalost. Stvar je u tome sto ja vise volim da gledam neke momke koji ce ginuti na terenu svaki put kad budu igrali pa bila i Malta nas protivnik, pa bili i zadnji u grupi iza Azerbejdzana... Samo da ne gledam ove nesoje koje boli patka za nas i igraju preko kite.
    Last edited by mrzn1trIp; 25-11-11 at 09:13.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Bakarone View Post
    Protiv Ceha u Podgorici smo imali dvije sanse Damjanovica i jedan truli pokusaj Jovetica i Vukcevica. Sve ostalo je napravio Mirko, u najvecem broju slucajeva sam! Pa se zamisli jos malo zivota ti.
    Na kraju se ispostavilo da nije nista napravio
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja volim vucinica i nikad nisam pljuvao po njemu , rijetko i kritikovao njegovu igru. uvijek sam nekako pokusao da ga odbranim i kad nisam imao argumenata za to, ima ljudi koji su pretjerivali u tome. mada vecinom je igrao kao p...ca. ali ako se razmslja ne mora dolaziti, nije bas primjer drugima tako da , kako god hoce.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi oni koji kritikuju Vucinica treba da se stide! Da niste nesto bolji ljudi od njega, da niste mozda vise postigli u zivotu, da ne volite mozda vise Crnu Goru od njega??? I treba da se povuce kad smo nule ljudske, kad nam je neko dobar uzdizemo ga u nebesa, prvi "kiks" i zaboravljamo sve dobro sto nam je taj neko dao. Neka svako od vas da Crnoj Gori i 1% onoga sto je dao Mirko i onda se javite za rijec! Izgubili smo pola reprezentacije (Kranjcar), jos da ode Mirko i nemamo reprezentaciju!
    Čega to da se stidim molim te?! Toga što sam se zadužio da odem u Prag, ostao bez grla tamo i pomeo se ka pi*čka a? Što sam u revanšu ima da umrem od navijanja i uzbuđenja?? Što kažem da treba da ga je sramota za ovo što priča sad?? Ne stidim se vjeruj mi, naprotiv! On treba da se stidi ako obraza ima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma kakvi bre,zajebava se Mirko.Braco moja bez brige budite,idemo mi u Brazil sa sve novim selektorom.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I sad treba momci iz Srbije, Bosne i sa Kosova da ga ubjedjuju da i dalje igra za svoju zemlju ciju traku nosi jel?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Na kraju se ispostavilo da nije nista napravio
    Da nije bilo njega bi li bili u barazu molim te? Pa ti vidi je li sta napravio ili nije..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Čega to da se stidim molim te?! Toga što sam se zadužio da odem u Prag, ostao bez grla tamo i pomeo se ka pi*čka a? Što sam u revanšu ima da umrem od navijanja i uzbuđenja?? Što kažem da treba da ga je sramota za ovo što priča sad?? Ne stidim se vjeruj mi, naprotiv! On treba da se stidi ako obraza ima
    Ajmo ajde, svi u napad na Vucinica! Mi imamo veliku bazu kvalitetnih fudbalera, naci cemo mi napadaca u Grblju, Decicu a i Arsenal iz Tivta je tu, pa Buducnost, Jedinstvo...valja probrat to ti je ko na google kad trazis neku preciznu informaciju..i mi imamo toliko kvalitetnih napadaca da je tesko probrati. Selektor je na slatkim mukama.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

samo bi ga ispratio, fala ti za ovo do sad i aj polako..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektor je na slatkim mukama.
    A mozda i Savo Milosevic da obuce dres, ipak je dosao da ostvari neki rezultat...Brnovicu vidji zavrsi to zivota ti.

Page 945 of 2251 FirstFirst ... 445845895935941942943944945946947948949955995104514451945 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)